درخواست سرانه و فضای مجتمع تجاری و پارکینگ

zahra2764

عضو جدید
با سلام طرح نهائی اینجانب: طراحی مجتمع تجاری و پارکینگ
خواهشمند اگر اطلاعات و راهنمائی در خصوص سرانه و فضای این طرح دارید رو در اختیارم بگذارید تا بتوانم طرح نهائی را به نحو احسن به پایان برسانم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MARY TANHA

عضو جدید
خواهشمند اگر اطلاعات و راهنمائی در خصوص سرانه و فضای این طرح دارید از طریق ایمیل در اختیارم بگذارید تا بتوانم طرح نهائی را به نحو احسن به پایان برسانم. آدرس ایمیلsh_asnaf@hotmail.com

با سلام.من تا جايي كه اطلاع دارم شما اول سايت طرحتون را مشخص كنيد كه كدام شهره ،كدوم محله است.همچنين ساختمان تجاري شما از نوع محله اي يا ناحيه اي يا شهريست؟و........
بر اساس شهر انتخابي ميتونيد از طرح تفضيلي شهر مربوطه استفاده كنيد.كه براحتيس گفته در ازاي هر واحد تجاري محله اي x واحد پاركينگ الزاميه و.......
موفق باشيد

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار
خواهشمند اگر اطلاعات و راهنمائی در خصوص سرانه و فضای این طرح دارید رو در اختیارم بگذارید تا بتوانم طرح نهائی را به نحو احسن به پایان برسانم.

سلام بر شما . . .

در تکمیل ِ فرمایشات ِ دوست ِ خوبمون ، MARY TANHA عزیز ، باید عرض کنم که طبق ِ ضوابط ِ شهرداری و . . . ، بر اساس ِ دو فاکتور تعداد ِ محل ِ پارک ، و سرانه ی پارکینگ محاسبه میشه :

1 - بر اساس ِ تعداد ِ مغازه ها و واحد های تجاری ، یک محل ِ پارک ِ خودرو الزامیست .

2 - اینکه بر اساس ِ سرانه و زیربنای خالص ِ تجاری هم محاسبه میشه . که فرمولش باز بر اساس ِ پست ِ قبلی که گفتن ، متغییر هست .

البته این مقادیر ، در صورتیه که پارکینگ ، اختصاصی ِ مجموعه باشه ؛ اگر پارکینگ به صورت ِ مجموعه ای مجزا در نظر گرفته بشه ( و عمومی باشه) ، حکایتش فرق میکنه . ( و باز محاسباتش رو باید از طریق آمار و ارقام در آرید).

موفق باشید . . .:gol:

بالا