درخواست راهنمایی : انتخاب سیستم تاسیساتی مناسب

maryam_d

عضو جدید
با سلام به دوستان عزیزم

موضوع پایان نامه ی بنده مجموعه ی اقامتی درمانی سالمندان با رویکرد معماری سبز هست.که شامل بخش های آبدرمانی- اداری- آموزشی- اقامتی- سالن ورزشی و کلینیک درمانی، میشه.

دوستای خوبم لطفا بهم کمک کنید تا برای هر کدوم از بخش های پروژم مناسب ترین نوع سیستم سرمایشی و گرمایشی رو انتخاب کنم.

متشکرم:gol::gol::gol:

البته من تا الان تونستم برای یک سری از بخش ها سیستم هامو انتخاب کنم و نظرتونو راجع بهشون میخوام بدونم:

اقامتی: رادیاتور + اسپیلت + فن کوئل

کلینیک درمانی: سیستم هواساز+ فن کوئل

سالن ورزشی: سیستم تشعشعی + هواساز

لطفا بهم کمک کنید دوستان:gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
البته من تا الان تونستم برای یک سری از بخش ها سیستم هامو انتخاب کنم و نظرتونو راجع بهشون میخوام بدونم:

اقامتی: رادیاتور + اسپیلت + فن کوئل

کلینیک درمانی: سیستم هواساز+ فن کوئل

سالن ورزشی: سیستم تشعشعی + هواساز

لطفا بهم کمک کنید دوستان:gol:
سلام
من مهندس تاسیسات نیستم اما با 2 واحد تاسیساتی که گذروندم نظر میدم :
اقامتی:فن کوئل
فن کوئل مولد دوفصلیه ینی هم سرمایشی ست هم گرمایشی پس کفایت میکنه و نیازی به گذاشتن اسپلیت و رادیاتور نیست
درمانی:هواساز و فن کوئل
هواساز علاوه بر دو فصلی بودن وظیفه ی تهویه مطبوع رو هم انجام میده که برای محیط های بیمارستانی ضروریه حال نمیدونم ایا کافیست یا نیاز به فن کوئل هم داریم
ورزشی:یونیت هیتر
اموزشی:فن کوئل
اداری:فن کوئل

بازم از بچه های تاسیسات بپرسین

maryam_d

عضو جدید
ممنونم از کمکت دوست خوبم
همین که چیزهایی که بلد بودی در اختیارم گذاشتی خیلی برام با ارزشه
مرسی:gol::gol::gol::gol:

دوستان لطفا نظر بدید، میخوام نظرتونو بدونم
با دانشتون همراهیم کنین :w10:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام مریم خانوم
نمیدونم این تجهیزاتی که انتخاب کردین از روی چه مبناییه؟
کلا سوالتون رو متوجه نمیشم

maryam_d

عضو جدید
سلام دوست عزیزم
تمامی سیستم هایی که انتخاب کردم با توجه به منطقه ی سایتم که معتدل و مرطوب هست و پاسخگو بودن ب فضاهای مورد استفاده انتخاب شده.میخوام بدونم که ایا انتخابم درست بوده ویا اینکه انتخاب های بهتری هم وجود داره؟ در کل میخوام بدونم که مناسب ترین سیستم سرمایشی و گرمایشی برای هر کدوم از بخش های پروژم با توجه به نوع کاربری اونها چی میتونه باشه؟؟!!!

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیزم
تمامی سیستم هایی که انتخاب کردم با توجه به منطقه ی سایتم که معتدل و مرطوب هست و پاسخگو بودن ب فضاهای مورد استفاده انتخاب شده.میخوام بدونم که ایا انتخابم درست بوده ویا اینکه انتخاب های بهتری هم وجود داره؟ در کل میخوام بدونم که مناسب ترین سیستم سرمایشی و گرمایشی برای هر کدوم از بخش های پروژم با توجه به نوع کاربری اونها چی میتونه باشه؟؟!!!
فک کردم آقایون تاسیسات ازروزی که شما تاپیک زدین جوابتون رو دادن
برید توی بخش گام به گام سوالتون رو بپرسید
اونجا زیاد سر میزنن معمولا
من تجربه م خیلی کمه والا دریغ نمیکردم

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام دوست خوبم , عذرخواهی میکنم خانم مهندس لطفا سوالاتتون رو در همین بخش سوالات و درخواستها مطرح بفرمائید تا زودتر مشاهده بشه و شاید زودتر پاسختون رو درییافت بفرمائید

دوست خوبم فکر میکنم شما پایان نامه کارشناسی معماری دارین و خب در مطالعات پایان نامه تون اینقدر ریز شدن در سیستم تاسیساتی نیاز نیست که در فلان قسمت فلان سیستم و در فلان بخش فلان سیستم تهویه و... چون یک پایان نامه رشته تاسیسات نیست ! و اگر به دلیل مساله صرفه جویی انرژی مطرح میکنین تاکید بیشتر پایان نامه بر روی مباحث و اصول طراحی معماری هست ؛

چون شما رویکردتون هم ذکر کردین پایدار هست و اقلیمتون هم نیاز به گردش هوا داره و هوای خیلی نامطلوبی نداره , برای نشان دادن استفاده از رویکرد پایدار در طراحی خودتون اصول معماری پایدار رو نشون بدین و از طبیعت بهره بیشتری ببرین مخصوصا با توجه به موضوع شما که فکر میکنم طراحی فضا اسپا هست که ارتباط زیادی با طبیعت داره ....
*پاسخ درست به نیازهاي عملکردی بنا و خوانایی و درک مردم از فضا ؛
* تاثیر پذیری بنا از شرایط فرهنگی و اقلیمی و تاثیر پذیری بنا به شکلی امروزی از معماري بومی محیط
* حداقل آسیب به طبیعت با هماهنگی و سازگاری با محیط زیست
* صرفه جویی در مصرف انرژی با تدابیر و رعایت اصول معماری ...
* و استفاده درست از مصالح
و ...
و اوصول دیگری که در مطالعات خودتون به اونها رسیدین
در کل تاکید پایان نامه کارشناسی معماری بر اصول طراحی معماری هست و رویکرد پایدار استفاده حداکثری از انرژی محیط اطراف ....

شادکام و تندرست باشید

maryam_d

عضو جدید
با سلام
سپاسگذار از توجهتون و نکات خوبی ک گفتید.
باهاتون موافقم اما خب من تا همین حد خواستم توضیحی راجع به سیستم های تاسیساتی پروژم داشته باشم و بحث رویکرد پروژم رو کامل کنم.این رو هم بگم که مطرح کردن نوع سیستم تاسیساتی پروژه و توضیح مختصری از اون تو رساله ضروریه و من هم ب این دلیل که جوابی در مقابل سوالات در این باب در جلسه ی دفاع پایان نامه داشته باشم خواستم با دوستان تالار ک دانش فنی تو این مساله دارن مشورت کنم.استاد راهنمای بنده کارشناسی ارشد معماری انرژی هستن و رو این مسائل توجه ویژه ای دارن.خواستم دستم تو دفاع خالی نباشه و اینکه تو پروژه ی بنده قرارگیری تو سایت با بافت جنگلی و استفاده از پانل های سبز در فضای داخلی و فرم های تکمیل کننده ی خارجی ب نکته ی معماری پایدار پروژه ی من تکامل میبخشه.
متشکرم:gol:

بالا