1- خيلي راحت درسها رو بخون برو امتحان بده .
2- بعد از امتحان اگه ديدي خراب كردي يه گوشه كناري يا يه روز ديگه استاد رو بچسب . مخ رو تليت كن . اگه استادتون خانم بود كه خودتون بهتر ميدونيد چطوري روي مخش بريد و تعقل بنده پاسخگو نيست . چون هزار سال هم بگذره فقط خانمها خانمها رو ميشناسن و بس . ولي اگر آقا بود و مسن بود همونطوري كه دخترا براي باباها خودشونو لوس ميكنن همونطوري رفتار كن 2 نمره بالاتر روي شاخٍشه . اگر هم مرد بود و جوان تا ميانسال بود مثل يه خانم متشخص و باكلاس و يه كم رمانتيك از استاد بخواه كه يه كم كمكت كنه . بازم 2 نمره رو شاخشه .
در ضمن اينها براي دو نمره بالاتر بود و اگر هم واحدي رو افتادي مطمئن باش تا 3 نمره هم بالاتر بهت ميدن قبول شي .
خوب اين بخش شوخي بود اما بحث جدي
اول اينكه اميدوارم درسها رو از اول ترم خونده باشي .
دوم اينكه استادت خيلي مهمه يعني بايد ببيني در ترمهاي گذشته از چيزهايي كه توي كلاس گفته سوال داده يا مثلاً يه جزوه يا كتاب معرفي ميكنه و خلاص . همونطوري عمل كن . يعني از كساني كه اون واحد رو پاس كردند يه سوال بپرسي بد نيست . البته از اونهايي كه نمره خوبي در اون درس بدست آوردن .
سوم اينكه ترم اول معمولاً برخي واحدهاي دانشگاهي دروس سختي رو ارائه نميدن كه بخواي ناراحت باشي مگه اينكه خودت بد انتخاب واحد كرده باشي .
ودر آخر اينكه ) سخت يا آسون همه اينها ميگذره . مهم اينه كه در دانشگاه علاوه بر درس چيزهايي رو ياد بگيري كه در آينده كمكت كنه چون محيط دانشگاه محيط جذاب و بازي هست نسبت به ديگر محيطهاي جامعه . اين رو من بعد از فراقت از تحصيل و شاغل شدن به عينه دارم ميبينم . محيط دانشگاه بهترين محيط براي باز شدن فكر و باز كردن اهدافي هست كه در آينده داري . دانشگاه فقط پاس كردن چهار تا درس و ... نيست . هر چند درس در دانشگاه هدف اوله . اما همه چيز نگر باش . درسها زياد سخت نيست اگه از اول ترم خونده باشي به نظر من خيلي راحت تر از دوران پيشدانشگاهيه و كنكوره .
موفق باشي
والسلام