درخواست خاضعانه و عاجزانه از شما

faezeh_asal

عضو جدید
سلام
خوبید؟
با توجه به این که یه ماه دیگه به شروع امتحانات پایان ترم مونده:cry: و من دانشجوی ترم اول هستم از شما می خوام در باره نحوه خوندن و برخورد با شرایط امتحانی من را راهنمایی کنید ( این را هم در نظر بگیرید که دارم از شدت استرس و نگرانی میمیرم):cry:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
یادش بخیر ترم اولی بودیم.....
اصلا نمی خواد استرس داشته باشی ! تو کنکور دادی و تو این رشته قبول شدی ، حتما هم توانایی پاس کردن واحدهاتو داری.
تو دوران دانشجویی یه چیزی به من ثابت شد : اگه تلاشتو بکنی هرگز واحدی رو نمی افتی ( خدای نا کرده !)
اینو بهت قول می دم.... اگرم خودتو نبازی هم که عالی میشه می تونی نمره های بالا بگیری.
خلاصه نویسی تو درسها خیلی کمک می کنه، چون حجم درسهای دانشگاهی بالاست . جزوه ی اساتید رو هم حسابی بخور!!! اگرم یه جاییش رو نفهمیدی و کسی هم نبود بهت بگه حفظ کن.

با آرزوی موفقیت برای تو دوست عزیز

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام
خوبید؟
با توجه به این که یه ماه دیگه به شروع امتحانات پایان ترم مونده:cry: و من دانشجوی ترم اول هستم از شما می خوام در باره نحوه خوندن و برخورد با شرایط امتحانی من را راهنمایی کنید ( این را هم در نظر بگیرید که دارم از شدت استرس و نگرانی میمیرم):cry:
عزیزم امتحان بدتر و غیر منطقی تر و ناعادلانه تر از کنکور هم مگه وجود داره؟!!! هر چی باشه بدتر از کنکور که نیست؟ اونو گذروندی الان دیگه باید راحتر باشی;)
ولی نترس یکی میگفت دانشجو اگه حداقل یه درس نیفته دانشجو نیست!!!:D

پس با خیال راحت همونجور که تو مدرسه میخوندی بخون ایشالله که همه رو با موفقیت پشت سر میذاری.
راستی اینم یادت نره این فقط مشکل تو نیست اکثرا ترم اول همین حس و دارن.همین که اولین امتحان و بدی خیلی حالت بهتر میشه.پس به جای این فکر و خیالا بشین از الان بخون و خودتو اماده کن تا اگه سوالی داری و جایی برات نامفهوم مونده تو همین فرصت باقیمونده بتونی از استادها و دوستات کمک بگیری و برطرفشون کنی:victory:

موفق باشی

مهدي از تهران

عضو جدید
1- خيلي راحت درسها رو بخون برو امتحان بده .
2- بعد از امتحان اگه ديدي خراب كردي يه گوشه كناري يا يه روز ديگه استاد رو بچسب . مخ رو تليت كن . اگه استادتون خانم بود كه خودتون بهتر مي‌دونيد چطوري روي مخش بريد و تعقل بنده پاسخگو نيست . چون هزار سال هم بگذره فقط خانمها خانمها رو مي‌شناسن و بس . ولي اگر آقا بود و مسن بود همونطوري كه دخترا براي باباها خودشونو لوس مي‌كنن همونطوري رفتار كن 2 نمره بالاتر روي شاخٍشه . اگر هم مرد بود و جوان تا ميانسال بود مثل يه خانم متشخص و باكلاس و يه كم رمانتيك از استاد بخواه كه يه كم كمكت كنه . بازم 2 نمره رو شاخشه .
در ضمن اينها براي دو نمره بالاتر بود و اگر هم واحدي رو افتادي مطمئن باش تا 3 نمره هم بالاتر بهت ميدن قبول شي .

خوب اين بخش شوخي بود اما بحث جدي

اول اينكه اميدوارم درسها رو از اول ترم خونده باشي .
دوم اينكه استادت خيلي مهمه يعني بايد ببيني در ترمهاي گذشته از چيزهايي كه توي كلاس گفته سوال داده يا مثلاً يه جزوه يا كتاب معرفي مي‌كنه و خلاص . همونطوري عمل كن . يعني از كساني كه اون واحد رو پاس كردند يه سوال بپرسي بد نيست . البته از اونهايي كه نمره خوبي در اون درس بدست آوردن .
سوم اينكه ترم اول معمولاً برخي واحدهاي دانشگاهي دروس سختي رو ارائه نمي‌دن كه بخواي ناراحت باشي مگه اينكه خودت بد انتخاب واحد كرده باشي .
ودر آخر اينكه ) سخت يا آسون همه اينها مي‌گذره . مهم اينه كه در دانشگاه علاوه بر درس چيزهايي رو ياد بگيري كه در آينده كمكت كنه چون محيط دانشگاه محيط جذاب و بازي هست نسبت به ديگر محيطهاي جامعه . اين رو من بعد از فراقت از تحصيل و شاغل شدن به عينه دارم مي‌بينم . محيط دانشگاه بهترين محيط براي باز شدن فكر و باز كردن اهدافي هست كه در آينده داري . دانشگاه فقط پاس كردن چهار تا درس و ... نيست . هر چند درس در دانشگاه هدف اوله . اما همه چيز نگر باش . درسها زياد سخت نيست اگه از اول ترم خونده باشي به نظر من خيلي راحت تر از دوران پيش‌دانشگاهيه و كنكوره .

موفق باشي

والسلام​

آخرین ویرایش:

بشارت

عضو جدید
اگه میخوای واقعا در س بخونی که میبایست از اول ترم درسا رو میخوندی.نه اینکه بزاری آخر ترم.حالا هم که آخر ترمه باید بجنبی..
ولی در نظرت باشه که نمونه سوال حتما بگیر و مسائل مشابه رو حل کن.هیچ نگرانی هم از شرایط امتحان نداشته باش.عادی میشه.پرس و جو کن ببین منبع سوالات استاد از کدوم کتاب یا مرجعه.اونا رو حل کن.

همه دوستان بطور کامل توضیح دادن دیگه
فقط یادت باشه که درس خوندن توی ترمهای پایین تر خیلی آسون تره ! وقتی ترم آخری شدی تازه حسرت درسهای آسونه ترم اول و دوم رو میخوری :w05:

Pleiades.Arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
امتحان که ترس نداره! فوقش اینه که میوفتی! من خودم ترم پیش 3 واحد افتادم هیچی نشد!تازه این ترم هم ارائه نشد! واسه ترم بعد باید بر دارم!

rindoghlu

عضو جدید
دو چیز برای پاس کردن درسا تو دانشکاه خیلی مهمه:

1-جزوه استاد

2-نمونه سؤال

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبید؟
آخي يادش بخير فائزه...وردي بهمن 86 بودي الان ديگه ترم 4 هستي!