من خیلی ناراحتم.در نبرد بین ثروت و اخلاق ثروت برنده شد.![]()
من انتخاب خودمو میگم.
شما پسرا انقد شعار دادین فک می کنید ما شعار میدیم
کافر همه را به کیش خود پندارد
باشه تو برو یه خوش اخلاقشو پیدا کن.خوش بگدره
مشخصه كه نه!چون فاكتورها كنار هم به انتخاب معني ميدن نميشه كه فردا اخلاق رو باريم توسفره بخوريم كه!!!ولي نميشه سفره رنگي باشه و عين برج زهرمار بشينيم روبروي هم و لذت ببريم از غذا!به خدا اگه یه نفر از همینایی که گفتن اخلاق با یه پسری که پول نداشته باشه ازدواج کنن.فقط شعار یاد گرفتن این دخترا
مشخصه كه نه!چون فاكتورها كنار هم به انتخاب معني ميدن نميشه كه فردا اخلاق رو باريم توسفره بخوريم كه!!!ولي نميشه سفره رنگي باشه و عين برج زهرمار بشينيم روبروي هم و لذت ببريم از غذا!
خود شما حاضري به صرف خوش تيپ بودن يه دخترباهاش ازدواج كني!؟فكرنميكنم
حرفت کاملا درسته پس اخلاق و ثروت و.. همه با هم مهمند.من نه .خوش تیپی شاید فاکتور خوبی واسه دوستی باشه ولی واسه ازدواج نه . ا من که واسه زن گرفتن فقط یه چیز برام مهمه که اونم دیگه تو این جامعه ی خراب کم شده.شایدم داره به صفر میل میکنه تعدادشون.خدا خودش کمک کنه
خودتم که شعار دادی !!!
نه باور کن راس میگم شاید الان واسه دوستی تیپ و قیافه و .. مهم باشه که هست. ولی متاسفانه الان یه شرایطی پیش اومده که پسرا(شایدم بعضی از پسرا) واسه ازدواج فقط به یه چیز فکر میکنن .اهمیت بقیه چیزا کم رنگه
حرفت کاملا درسته پس اخلاق و ثروت و.. همه با هم مهمند.من نه .خوش تیپی شاید فاکتور خوبی واسه دوستی باشه ولی واسه ازدواج نه . ا من که واسه زن گرفتن فقط یه چیز برام مهمه که اونم دیگه تو این جامعه ی خراب کم شده.شایدم داره به صفر میل میکنه تعدادشون.خدا خودش کمک کنه
پسرا هر کاری میخوان می کنن بعد میخوان زن بگیرن می گن افتاب و مهتابم ندیده باشه
ببین دوست من بزار اینجوری جوابتو بدم اگه 2 تا انتخاب داشته باشم که اولی موردیه که خودم میگم و زشت باشه و دومین گزینه زیبا ولی بدون در نظر گرفتن فاکتوری که برای من مهمه من اولی رو ترجیح میدم.البته این یه حالت تخیلیه ها که طرف خیلی زشت باشه در هر صورت با مثالم تفهیمت کردم.شاید شما اینطوری باشی ولی الان اولین چیزی که باعث جذب پسر برای ازدواج میشه قیافه س و کاریشم نمیشه کرد ..
شما خودت حاضری با دختری که اون چیزیو که خودت میگی داشته باشه کامل ولی زشت باشه ازدواج کنی ؟
اصل چیه؟
فقط میخوام بدونم واقعا کدوم یکی واستون مهمتره
میدونم که بستگی به شرایط و کلی فاکتور دیگه داره
اما میشه اولویت بندیش کرد
در ضمن امکان انتخاب چندگانه هم وجود داره
استادواقعا نمیدونیدنمیتونین حدس بزنین
اگه نتونستین بگین تا بهتون بگم اصل چیه
ای گفتی ای گفتی خود پسرا هر کاری خواستن بکنن ولی دختر حتی 1 ثانیه هم با پسری تلفنی بحرفه میگن جامعه خرابش کردهپسرا هر کاری میخوان می کنن بعد میخوان زن بگیرن می گن افتاب و مهتابم ندیده باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرها با چشم ها عاشق میشوند و دخترا با گوش !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینم فانتزیای من( دخترا نیان تو که حسابی دلخور میشن) | گفتگوی آزاد | 121 | |
![]() |
بیچاره دخترا ... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
چرا شاه میذاشت دخترا با روسری برن مدرسه؟! | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |
چرا دخترا سربازی نمیرننننن؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 17 |