نظر سنجیتون خیلی تکراریه ولی همیشه رو بورسه
البته که اخلاق از همه مهم تره همراه با تیپ و ثروت![]()
به قول خودمخیلی خوشحالم که خودت فهمیدی مطالبت زود جنازه میشن
منم اون نظر رو محض دلداری و جلوگیری از افسردگیت دادم
من با حسنعلی جعفر ازدواج می کنم.
امضاء: یه دختر دم بخت
سه نفر می رند خواستگاری یه دختری. اولی اسمش حسن بوده که پدرش یکی از خرپولای روزگار بوده و به چین و ماچین جنس صادر می کرده. دومی اسمش علی بوده که یه آدم قوی هیکل بوده، سومیم یه پسر معمولی ساده بوده که از راه کارگری زندگیشو اداره می کرده ولی آدم مهربون و خوش اخلاقی بوده.بعد از خواستگاری سومین نفر مادره به دخترش می گه: دخترم دوست داری با کدومشون ازدواج کنی؟ اونم که از خجالت سرخ شده بوده و زمینو نگاه می کرده با شرم و حیای بسیار می گه: مامان من حسنعلی جعفرو می خوامبچتون عجب موجودی بشه
احتمالا ریگی از اب در بیاد
سه نفر می رند خواستگاری یه دختری. اولی اسمش حسن بوده که پدرش یکی از خرپولای روزگار بوده و به چین و ماچین جنس صادر می کرده. دومی اسمش علی بوده که یه آدم قوی هیکل بوده، سومیم یه پسر معمولی ساده بوده که از راه کارگری زندگیشو اداره می کرده ولی آدم مهربون و خوش اخلاقی بوده.بعد از خواستگاری سومین نفر مادره به دخترش می گه: دخترم دوست داری با کدومشون ازدواج کنی؟ اونم که از خجالت سرخ شده بوده و زمینو نگاه می کرده با شرم و حیای بسیار می گه: مامان من حسنعلی جعفرو می خوام
خواهش می پررانم.آخه این اسم شبیه اسم یکی از ورودی جدیده که ظاهرا ازون بسیجیهای مخلصه
شرمنده
خودت چی حالا؟خواهش می پررانم.
به نظر شخص بنده اکثر علیا مخدرات اینجا دوست دارند با حسنعلی جعفر بازدواجند
ما نیز نظر دادیم
به هر چی بگین میتونم قسم بخورم که اکثرشون دروغ میگن (حالا خواسته یا ناخواسته)
به نظر بنده باید گزینه حسنعلی جعفرم اضافه بشهخودمم میدونم
ولی اینا اکثرا وارد این قضیه نشدن
به عمل کار براید - به سخندانی نیست
اصلا این طوری نیستپسراي عزيز باور نكنيد
بعضي ها كه طرف بي پول باشه بد بخت باشه هرچي فكر كني باشه فقط خوشتيپ باشه كافيه واسشون
ای ول بابا.....
تو سعی کن همه ی ملاکا رو باهم داشته باشی ایشالا یه پری دریایی خوب گیرت میاد منم واست دعا می کنم....
شوخی کردم...نظر سنجی جالبی بود....
بقول یکی از بچه هامن نظرمو دادم اخلاق واسم شرطه حاظر نیستم با یه پولدار سگ اخلاق ازدواج کنم به نظر من اخلاقش خوب باشه بقیه ردیف میشه باهم کار میکنیم پولدار میشیم
من یکی میخوام که مثل حوری باشه
گشتیم نبود
نگرد نیست .
اونوقت چرا شما پسرا بیشتر از دخترا نظر دادید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونا اکثرشون دخترش
اسم ایدیشون مردونس
مثل خودم .
اصولا من عشق زئوسم . اونا رو نمیدونم.
در ضمن حامد خیلی به حوری ها دل نبند .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرها با چشم ها عاشق میشوند و دخترا با گوش !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینم فانتزیای من( دخترا نیان تو که حسابی دلخور میشن) | گفتگوی آزاد | 121 | |
![]() |