هم پسر ساده هس هم دختر ساده .....دخترای ساده از پسرای ساده هم ساده ترن ....ولی پسرا همیشه یه درجه مارمولکیم که باشه تو خونشون هس.....دخترا هرچقدم مارموز باشن به پای پسرای مارموز نمی رسن
گذشته از شوخی من فکر میکنم از نظر پیچیدگی های شخصیتی (به زبون خودمون خورده شیشه) آقایون از خانوما ساده ترن......(به عبارتی خانوما مار موز میباشند
البته نه همشون!)
واتس یور ایدیا؟؟![]()
تعداد دخترایه ساده خیلی بیشتر از پسراست اما خداییش بعضی دخترارو دیدم که مطمئنم هیچ پسری تو بدجنسی به پاشون نمیرسه
دخترا ازانجایی که زودتر از پسرا نیاز به داشتن جنس مخالف دارن پس بیشتر تو معرض خطر هستن.اینقدر که باتجربه میشن و پسرا رو ساده درنظر میگیرن.پسرا بعضی جاها که میخان دختره رو بدست بیاره خودشو میزنه به سادگی چرا؟چون اگه دختره بفهمه که پسره ساده نیست میگه اره هفت خطه و مارموزه.
حالا شما دخترا از پسر ساده خوشتون میاد یا مارموز؟
مگه میشه شما دخترا بدون مردان زندگی کنین و برعکس؟
از پسرا بدتون میاد؟ما تو جهان سوم هستیم الکی هر کس ادعا نکنه.
پس چرا من هرچی پسر دیدم خنگن؟؟؟؟؟
حتی زرنگ ترینشون بازم خنگه!!!![]()
لطف کنین یه سر به آمورشگاه های مختلف بزنین بهتون میگن در مجموع پسرا باهوش ترن یا دخترا ...اونا خنگ نیستن،شما خیلی باهوشی گلم،شما پسرا رو از این نظر با دخترا مقایسه نکن که،دخترا کلا به لحاظ ضریب هوشی بالاترند![]()
لطف کنین یه سر به آمورشگاه های مختلف بزنین بهتون میگن در مجموع پسرا باهوش ترن یا دخترا ...![]()
شما اصلا متوجه نشدین من چی میگم !اگه پسرا بعضی کارارو بهتر از دخترا انجام میدن دلیل باهوش تر بودنشون نیست ، بخاطر محدودیتای اجتماع برای دختراست. یه دختر باید با خیلی مسائل بجنگه تا به یک موفقیتی برسه ولی برای یه پسر اینطوری نیست ، تازه ازهمه طرفم بهشون کمک میشه. درکل گیرایی خانمها خیلی بالاتره، برای همین زودتر محیط رو میشناسن ( همون حس ششم زنانه) و سرشون کلاه نمیره... آقاییون سادترن![]()
شما اصلا متوجه نشدین من چی میگم !
منم دقیقا منظورم گیرایی بود که اتفاقا خانما یه پله پایین تر از آقایون هستن . من نمیدونم شما رو چه حسابی این حرف رو میزنین ! حس ششم زنانه ؟!جالب بود
شما لطف کنین یه سر به آموزشگاههای علمی و کنکور و ... بزنین و در مورد گیرایی دانش آموزا و دانشجوهای دختر و پسر از استاد ها سوال بپرسین بهتون میگن که کدوما گیرایی شون بیشتره !
خودم به عینه دیدم ( با توجه به اینکه کارم الان توی آموزشگاه های کنکور و ... هست )
پسرا گیرایی شون توی مطالب درسی خیلی بیشتر از دختراس در صورتی که تلاششون صفره
دوست عزیز بنده گفتم در مجموع ! یعنی ب طور میانگین ...بحثو پیچیده نکنید
همه چیز به نوع آدمش بر میگرده
دخترایی هستن که باهوش ترن
و پسرایی هستن که کند ذهنن
یا بالعکس
در ضمن موضوع تاپیک کند ذهنی یا باهوشی
نیست
بحث سادگی آدماست![]()
دوست عزیز بنده گفتم در مجموع ! یعنی ب طور میانگین ...
درضمن من هوش کلی رو گفتم . ما هوش های مختلفی داریم !
هوش هم رابطه مستقیمی با سادگی و ... داره !
موفق باشین !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
پسرها با چشم ها عاشق میشوند و دخترا با گوش !! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اینم فانتزیای من( دخترا نیان تو که حسابی دلخور میشن) | گفتگوی آزاد | 121 | |
![]() |
بیچاره دخترا ... | گفتگوی آزاد | 5 | |
![]() |
چرا شاه میذاشت دخترا با روسری برن مدرسه؟! | گفتگوی آزاد | 14 | |
![]() |