ی توضیحی میدادی خب![]()
در توصيفش اينو بگم كه هم خودم ، هم داداشم ، هم بابام (!) اين بازي رو داريم(واسه اندرويد هم پيدا ميشه)
يه پو هست و چند هزار سكه
كه با سكه ها براي پو چيزاي مختلف ميخريد: غذا ، لباس ، اسباب بازي ، كاغذ ديواري و ...
سكه ها نبايد تموم بشه ، اگه با پو بازي كنيد سكه به دست مياريد (يا اينكه هك كنيد و پول بدزديد :دي)
پو گرسنه ميشه ، مريض ميشه ، كثيف ميشه ، خسته ميشه ، حوصله ش سر ميره .... خلاصه بايد مواظبش باشيدمن هر صبح كه بيدار ميشم اول به پو غذا ميدم
![]()
باشه :دی . ولی خیلی جالبه . بدید بازی کنیميه لحظه :دي
ويرايش شد :دي
البته بازيش واسه آقايون يه كم سخته :دي
فكر نميكنم براي كامپيوتر بياد .. چون خاصيتش يه جوريه كه هميشه بايد همراه آدم باشه !
بله بله
بسه اسپم![]()
نوش جونتمیگم من بازیشو گرفتم باحاله..
ولی میخام غذا بدم نمیخوره که!!!ینی سیر شده؟؟
بعد چرا بعضی چیزا رو میخام براش بخرم قفله؟؟..برای از قفل بیرون اووردنش باید ی بازیو انجام بدم...؟؟چجوریاس؟؟![]()
نوش جونت
پو يه كم لوسه! غذاي تكراري بهش بدي نميخوره! بايد غذاي جديد بدي بهش . اگرم سير باشه باز غذا نميخوره
چيزايي كه قفل هستن به مرور باز ميشن .. بستگي داره سطحت چقدر باشهاگه بخواي ميشه با ١٩٩٩تا سكه قفل رو باز كني ولي ممكنه ورشكست بشي
(اگه آيفون داري ميتونم يه راه بهت پيشنهاد كنم كه حسابي پولدار بشي و همه ي قفل ها رو باز كني)
براي اندرويد بلد نيستم والااهان پس بگو سیره! دی:
من رو گوشیم سیستمش اندرویده نصب کردم!!
حالا ندارم ی راه پیشنهاد کن!
بدجنستاریخ گوشیو 1 سال ببرید جلو قیافشو ببینید :دی
به به چه پوي زشتيپو؟اینم پوی من
کچلم کرد از بس غذا بخوره...هی خودشو کثیف میکنه بی تربیت:دی
روزی 5 کیلو اضافه میکنه:دی
مشاهده پیوست 144944
کجاش زشته؟زشت پوی خودته.به به چه پوي زشتي
پوي من از همه خوشگل تره![]()
خيلي بدرنگهکجاش زشته؟زشت پوی خودته.
به پوم بگم بیاد پوی تو رو بزنه؟حیف که پوی تو دختره
مال من یه شیر مرده
سلامسلام منم pou دارم...لول 50 هستم...
یادتون باشه با دادن ایمیلتون و اسم کاربری برای پوتون اکانتتون رو ثبت کنید و بازی رو هر چند وقت 1 بار سیو کنید...در غیر اینصورت با گرفتن آپدیت جدید بازی برمیگرده به لول 1...
با این ار بقیه پوها رو وقتی آنلاین هستید میتونید ببینید و برای هم پیام بذارید و لایک کنید بقیه پوها رو...
اسم پو من hoda-art هست...لایک کنید بچمو...![]()
سلام منم pou دارم...لول 50 هستم...
یادتون باشه با دادن ایمیلتون و اسم کاربری برای پوتون اکانتتون رو ثبت کنید و بازی رو هر چند وقت 1 بار سیو کنید...در غیر اینصورت با گرفتن آپدیت جدید بازی برمیگرده به لول 1...
با این ار بقیه پوها رو وقتی آنلاین هستید میتونید ببینید و برای هم پیام بذارید و لایک کنید بقیه پوها رو...
سلام منم pou دارم...لول 50 هستم...
اعتیادتو گردن من ننداز...تو دیدی بچم چقدر خوشکله رفتی واسه خودت پو ساختی...اصلا باید بری فقط pacman بازی کنی.:دی:دی:دیمن که مدت مدیدی هست معتاد این بازی شدم!! همش هم تقصیر From_hell هست که اولین بار رو گوشیش دیدم...
بار اولی که بازی کردم وسط آشپزخونه بی تربیتی کرد، منم سه روز تنبیهش کردم بهش غذا ندادم!!! بله! ما یه همچین خانواده های با اصل و نصبی هستیم...!!![]()
اعتیادتو گردن من ننداز...تو دیدی بچم چقدر خوشکله رفتی واسه خودت پو ساختی...اصلا باید بری فقط pacman بازی کنی.:دی:دی:دی
ظالمواسه همین همیشه چشمای پوت داره از گرسنگی از حدقه در میاد؟حالا خوبه با بی تربیتیش پول در میاره.
![]()
درضمن یکی از لذتهای این بازی، به آنلاین بودنش هست که میری پوی دوستانت رو میبینی و بهشون میخندی!اسم پوی من هم Masih60 هست. دوست داشتید لایک کنید پیداتون کنم...