سـعید
مدیر بازنشسته
کدهای (026-021)
کدهای (026-021)
برای دانستن اشکال داخل مجموعه فایل PDF لینک پست شماره 106 رو دانلود کنید....
کدهای (026-021)
برای دانستن اشکال داخل مجموعه فایل PDF لینک پست شماره 106 رو دانلود کنید....
دوست عزیز از اینکه این مدلها را گذاشتی ممنون ولی یک مشکلی است.وقتی این فایلها را دانلود میکنیم موقعی که از حالت فشرده باز می شود پیغام خطا میدهد وگاهی دو یا چند فایل را باز نمیکند.مرسی سعید جان من هم ابجکت دارم سر فرصت میزارم![]()
سلامبا سلام خدمت دوستان عزیز
در این تاپیک سعی می کنم به مرور زمان مبلمان آماده در محیط 3D max که به صورت D3 و بدون متریال است رو برای شما دوستان عزیز بزارم.....این مبلمان ها برای کسانی که با نرم افزار 3D Max کار می کنند بسیار مفید است....این مجموعه گرانبها در بازار ایران کمیاب است به همین دلیل واجب دونستم که این فایل ها رو برای استفاده شما دوستان گلم اینجا قرار بدم..امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره...
متاسفانه از مجموعه شماره 9 به بعد رو دارم که سعی می کنم مجموعه های دیگر روهم بدست بیارم .
برای آشنایی با انواع کامل مبلمان و شماره کد این مجموعه(شماره 9) فایل PDF زیر رو دانلود کنید........
مجموعه دوم در این تاپیک کلیه آبجکت های مربوط به آشپزخانه ست و مجموعه هفتم در این تاپیک کلیه آبجکت های سرویس های بهداشتی و حمام موجود است..سلام دوست عزیز به مدلهای آشپزخانه وسرویسها احتیاج دارم میتونی برام بفرستی مممنون
در مورد بقیه چیزهایی که گفتی یه چیزهایی می دونم اما رندر و متریال مشکل دارم اما از کجا شروع کنم سئوالهامو
شاید این سئوالم خیلی ابتدایی به نظر بیاد اما vray رو چطوری باید نصب کنم تریدی مکس 2009 دارم، آیا vray بصورت پلاگین جدا هست یا بصورت پیش فرض تو تریدی نصب شده؟ اگه مشکل نصبش رو حل کنم حتما با آزمایش و خطا یاد می گیرم چون همه تریدی رو اینجوری یاد گرفتم تا اینجاش، و به این نتیجه رسیدم که برای رفع اشکال باید کلاس برم![]()
پسورد هر فایلی که توی این تاپیک هستسلام دوستان من دانلودرو به خوبی انجام دادم ولی پسورد ازم می خواد لطف کنید پسوردرو بگید ممنون میشم