April_girl
عضو جدید
سلام چرا پس هیچ تاپیکی واسه دانشگاه گیلان اینجا نیست!!!!!!!!من خودم برای دانشگاه بین الملل قزوین درخواست مهمان دادم اما امیدوارم موافقت نشه!!!؟؟؟؟ اینم یجورشه دیگه
سلام منم دانشگاه گيلان مي خونم مي خواستم انتقالي بگيرم برم فردوسي مشهد که نشدسلام چرا پس هیچ تاپیکی واسه دانشگاه گیلان اینجا نیست!!!!!!!!من خودم برای دانشگاه بین الملل قزوین درخواست مهمان دادم اما امیدوارم موافقت نشه!!!؟؟؟؟ اینم یجورشه دیگه
سلام دوست عزيز خوابگاه هاي خودگردان تو رشت زياده .(البته براي خانوما حالا نميدونم بدرد شما مي خوره يا نه؟من بدبخت ورودی امسالم. خوابگاهم بهم نرسید حالا چه غلطی باید بکنم نمیدونم![]()
آخی درکت میکنم منم سال اول بهم نرسید. اول حسابی پافشاری کن اگه نشد زیاد غصه نخور چون جدیداً که وضعیت خوابگاهارو دیدم به خاطر زیاد شدن فوق العاده جمعیت چندان وضع خوبی نداشت امسال می تونی تو خوابگاهای خودگردان داخل شهر باشی از سالای بعد رو روال می افتیمن بدبخت ورودی امسالم. خوابگاهم بهم نرسید حالا چه غلطی باید بکنم نمیدونم![]()
سلام منم برق ورودي 87 هستم اسمم مسعوده از برا بچ خابگاه ميرزاسلام به بچه های دانشگاه گیلان
تا میتونید استفاده کنید که زود تموم میشه ها
بچه های خوابگاه میرزا کوچیک کسی اینجا هست؟؟؟؟![]()
سلام من هستمسلام به بچه های دانشگاه گیلان
سلام به همه برو بچ دانشگاه گيلان خصوصا فني ها عمرانيها بيشتر اونم ارشد هاش تازه خاك و پي هاش جاي خود دارنسلام به بچه های دانشگاه گیلان
اخه دانشگاه گيلان ديگه خيلي وضعيتش افتضاح شد.
من سال پيش از گيلان تموم كردم اما از وقتي تموم كردم تا آلان 5 الي 6 بار رفتم رشت.
يه سري از بچه هاي شهرسازي دانشگاه گيلان انجمن نوانديشان رو راه انداختن.
سعي كنيد اونجا عضو بشيد و فعاليت كنيد.
از لينك زير استفاده كنيدhttp://www.forum.stunion.ir
sathe ye daneshga ro daneshjuhash tayin mikonan na daro divaro takhtehah hatman irad ya dar haghighat kam kari az khodemune
سلام به همه ی بچه های خوب دانشگاه گیلان خوبین؟
من ورودی 87 هستم به منم خوابگاه ندادن
تعجب میکنم چطوری به شما که از تهرانی خوابگاه ندادنعجب نامردین
ولی دانشگاه باحالیه خداییش، استاداییرو که به غیبتام گیر نمیدن خیلی دوست دارم
راستی دکتر دبیرو میشناسن؟استاد زبانه
همون که اصل خندست![]()
آره من استاد دبیر رو میشناسم.
این ترم استادمونه . آدم باحالیه.کلاسش حال میده
D:
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | امتحانات دانشگاه گیلان | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 | |