به خاطر مملکتش جونشو داده ولی حداقل کاری که میشه براش کرد اینه که قدردانی بشه!خود ما یه کمک کوچولو به دوستمون بکنیم انتظار تشکر ازش داریم چه برسه.....به این منظور نیومده بودم
واقعیته ببخشید
واسه مملکتش داده نه واسه پول عزیزم
جون نداده هزار طریق دیگه جون بگیره
دوربرت نگاه کنی کسی راضی نیست
پس این حق چطور حق شده خدا میدونه
من برای شهیدا ارزش قایلم بهشون احترام میزارم و به خونواده های واقعی که ارزش شهیداشون با دریافت این حقها و سهم ها پایین نمیارن
اگر الان این حقوق بهشون داده شده به شهید ربطی نداره...وقتی که اونا رفتن به فکر این چیزا نبودن
منم با سهمیه خیلی موافق نیستم..باید زندگیشون تامین بشه به جای این جور مثلا کمکا..ولی شما هم خیلی تند میرین!
خیلیارو دیدم که تو بدترین وضعیت زندگی می کنن و حاضر نیستن به عنوان مثلا جانباز از مزایاش استفاده کنن...بچه هایی رو هم دیدم که برای دانشگاه یا کار از هیچ سهمیه ای استفاده نکردن
چون شما تو اطرافیانتون چند نمونه دیدین نباید تعمیمش بدین...خیلیاشونم حقشونه روی همون صندلی دانشگاه بشینن ولی تا بفهمیم فرزند شهیدن همه فکر می کنیم با سهمیه اومدن.........
عزیز چطوری برای شهدا و خونواده هاشون ارزش قائلی؟اگه بدونی یکی استفاده نکرده فوق العاده انسان و .....هست اما اگر استفاده کرده باشه........!
آدم فروشی می کنن؟!!ولی ادارات دولتی همینه.تو آگهیش میزنه آزمون ولی از همه آزمون نمیگیره .یه عده لیست سفارش شده ان و قبولن و بقیه آزمون میدن با سهمیه.مگه چقدر جا واسه افراد آزاد میمونه.من خودم قبول شدم هیچوقت نگاهم به چیزایی که بچه های شهید گرفتن نبوده ولی اونا راحت اومدن حقوق مدرک بالاترم میگیرن.تازه همه ی امکانات اول برای اوناست.من همیشه میگم اونا مشکل دارن حتی وقتی آدم فروشی می کنند میگم روحیشون به خاطر نداشتن پدر خرابه و درست تربیت نشدند.ولی چون دوستم پدر نداره و هیچوقت امکانات اینارو نداشته حس میکنم بی انصافیه.خیلیا به خاطر اینا به هیچی نرسیدن کلی مشکل دارن.بازم قبول.ولی اینکه عکس یه دختربچه رو بزارن و بگن به خاطر بابا تب کرده بازی کردن با احساساته خیلیا به خاطر بابا یا مامان تب کردن اما الان اینقدر سختی میکشن که همه رو میندازن گردن پدرومادری که ندارن ،گردن خدا و چشاشون هنوز مثه این دخترک پر اشکه