والا از اونجایی که ما دانشجوی های ماهشهر به دلیل بی سواد بودن استادا مجبور بودیم خودمون کتابا رو زیر رو کنیم....فکر می کنم دانشجوهای دانشگاه ما از استاداش بیشتر بلد باشن....![]()
*منم اهل همین دونشگاهم آخ ببخشید دانشگاه!!!چیکار کنم دیگه شده ورد زبونم...این جا استادا بد نیستند.بعضی هاشون خیلی با سوادن مثل پروفسور نجف پور ،جهانشاهی،تقی زاده(تیم کمیکارش 2 ساله اول میشه)و.....
میتونم خواهش کنم جزوه های امیر کبیر رو در اختیارم بذارین؟![]()
سلام میشه یه نسخه از جزوه هاتون رو بذارین .سلام
بله دارم ولی در دسترس نیست و دسترسی به اونها هم ساده نیست
این شا ءا... حالم بهتر شد میرم دانشگاه و از انجمن مهندسی شیمی کپی اش رو میگیرم و واستون میفرستم
با تشکر
نسترن پهلوان
دانشگاه آزاد شهرضا
موازنه:یه روزی خوشچهره عالی بود اما حالا دیگه نیست و...
سیالات:چند ترم دکتر اعتماد بود.بعد رفت فرصت مطالعاتی.قرار شده ترم دیگه بیاد+ دکتر توکلی و مهندس رئیس زاده و ....
ترمو1:انواع مختلف موجود است.همگی تقریبا جدید.یه روزی حجت بود خیلی عالی
ترمو2:این نیز بسیار موجود است.مهندس نیلی/خانم بهنام و ...
جرم:دکتر نصر / دکتر چالکش / مهندس اکبر زاده
حرارت:دکتر چالکش / خانم عامری/خانم ÷ور عبدالله و...
عملیات:اکبر زاده/کتابچی و...
و درس های دیگر همین ها تکرار می شود.
در نهایت اینکه :باید تحمل کرد این عزیزان را!!!
بهاره جان شوما بیا استفاده کن برای بعدنت خوبهاونوقت ببخشیدااااااااااااااااااااااااا
ما که هنوز دانشگاه نرفتیم چیکار کنیم؟
خانــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم پس چه جوري اسم خودتو مهندس گذاشتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/اونوقت ببخشیدااااااااااااااااااااااااا
![]()
بهاره جان شوما بیا استفاده کن برای بعدنت خوبه![]()
اگه نظر منو مي خواي بيا پليمر هم رسته توپيه هم حالا حالا بازار كار داره.از حالا هم به فكر كار نباش برو دنبال عشقت من بهت قول شرف مي دم درست تموم شد خودم مي ذارمت سر يه كارتوپ با حقوق بالا.ايميلمم كه داريlk fمن ناامید از 2 دنیام
همه میگن بازار کار مهندسی شیمی کساده
خوب من به چیزی دیگه علاقه ندارم
پس برم....![]()
به فکر علاقت باش
lk fمن ناامید از 2 دنیام
همه میگن بازار کار مهندسی شیمی کساده
خوب من به چیزی دیگه علاقه ندارم
پس برم....
ورودي چه سالي هستي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دکتر خوشچهره که اصلا دکتر نبود و نشد. اصلا هم لیاقت استادی نداره....دکترچالکش امیری هم که املا و روخوانی درس میده من نمیدونم توی کدوم دانشگاه جرم رو روخوانی میکنن؟؟؟؟؟مهندس نیلی هم که فقط دنبال ترجمه کتاب به وسیله دانشجوی بدبخته....دکتر نصر هم که حرف نداره اما بچه ها همیشه با ایشون میفتن...اکبر زاده هم که استاد نیست
اگه نظر منو مي خواي بيا پليمر هم رسته توپيه هم حالا حالا بازار كار داره.از حالا هم به فكر كار نباش برو دنبال عشقت من بهت قول شرف مي دم درست تموم شد خودم مي ذارمت سر يه كارتوپ با حقوق بالا.ايميلمم كه داري![]()
علی جان التماس دعا دارم شدیداًاگه نظر منو مي خواي بيا پليمر هم رسته توپيه هم حالا حالا بازار كار داره.از حالا هم به فكر كار نباش برو دنبال عشقت من بهت قول شرف مي دم درست تموم شد خودم مي ذارمت سر يه كارتوپ با حقوق بالا.ايميلمم كه داري![]()
به فکر علاقت باش
شاید تا اون موقع درست شد
تو این جور چیزا هیچ وقت به حرف کسی گوش نکن
به دلت رجوع کن
افلین دخمله خوب
چشم
من فقط در همین راستا پیش میرم
![]()
اونوقت ببخشیدااااااااااااااااااااااااا
شما هم انشاءالله میرید و نتیجه می گیرید اینجا تجربیاتتون رو در اختیار بقیّه قرار میدید.![]()