zakari
عضو جدید
خوب اولیش که قربونش برم .......حالا بگید ببینم با امتحانا و تحویل کارا چی کار می کنین؟؟!!!![]()

خوب اولیش که قربونش برم .......حالا بگید ببینم با امتحانا و تحویل کارا چی کار می کنین؟؟!!!![]()
من الان دوباره تست کردم مشکلی نداشت.این یوز_پسورد میخواد...منم توی سایت دانشگاه دیدمش اما باز نشد...
آره همه به جز من و شما!!!ذکر ایام فرجه
هر روز صد مرتبه:
(خدایا غلط کردم از ترم بعد ...)
انگار همه سخت مشغولند![]()
آره همه به جز من و شما!!!خوب حالا من بی خیال افتادنم شما چرا؟!
![]()
اون که حتمآ...خداییش با این وضع درس خوندنم پی بردم که خدا عجب نقش مهمی تو قبولی ما داره....امیدمون به خداست![]()
اون که حتمآ...خداییش با این وضع درس خوندنم پی بردم که خدا عجب نقش مهمی تو قبولی ما داره....![]()
نه... من که نتونستم! از چندتا از دوستان هم پرسیدم بعضیا میگفتن نتونستن.تا سه شب پیش میشد نمی دونم دیروز تا حالا پیغام میده تاریخ دسترسی شما معتبر نیست...شما میتونید وارد سیستم آموزش بشید؟
نه... من که نتونستم! از چندتا از دوستان هم پرسیدم بعضیا میگفتن نتونستن.تا سه شب پیش میشد نمی دونم دیروز تا حالا پیغام میده تاریخ دسترسی شما معتبر نیست...
واسه بعضی دوستان هم پیغام میده که کد کاربری شما معتبر نیست...
خدا کنه قبل از انتخاب واحد باز بشه بتونیم فرم ارزشیابی ها رو پر کنیم وگرنه تو گیر ودار انتخاب واحد کی اعصاب داره فرم رزشیابی پر کنه؟!!!!
معلوم نیست تو این دانشگاه کلاسا کی شروع میشه؟!!!!!
مثل این که دوستان خیلی وقته تعطیل شدن هوای دانشگاه به سرشون زده؟!!!یا این که صفری و... ؟!!!
نکنین این کارا رو...اینقدر مثبت بازی در نیارین بذارین بی خوابی های هفته پیش جبران بشه بعد...با دوستان حساب کردیم تو هفته ی اخیر 10 ساعت بیشتر نخوابیدیم...تازه یازدهم آخرین تحویلمون رو دادیم...
قبل از 22 بهمن نرین دانشگاهااااااااا
حالا درسای اختصاصی رو ما با هم دوره ایا هلش می کنیکم اما عمومی ها رو چه کنیم که با دوستان مثبت ترم یکی همکلاسیم؟!!!
پانشین این هفته بیاین دانشگاها...![]()
قبل از 22 بهمن نرین دانشگاهااااااااا
اینجا دبیرستان مختلطه...
سخت؟!!!!!
تو این دانشگاه همه 20 می گیرن.... نهایتا 19.75....
یکی از بچه ها که تو دفتر گروه نفوذ (آشنا) داره می گفت کسی نمی افته...
باباجان من که یه شعر زدم در توصیف دانشگاهمون....
اینجا دبیرستان مختلطه...
همه 20...
جدا؟؟؟!!!حالا اينهمه اين اصفهانيا خودشونو واسه درس خفه ميكننهميشه اخرش ماازاونا كارامون بهتره
اساتيدهم تائيد كردن اين قضيه رو![]()
الهی من قربون بابابزرگم بشم که اینقدر با حال حرف میزنهههههههههههههورودی ما که دبیرستان مختلطم نیس دبیرستان دخترونس
حالا اينهمه اين اصفهانيا خودشونو واسه درس خفه ميكننهميشه اخرش ماازاونا كارامون بهتره
اساتيدهم تائيد كردن اين قضيه رو![]()
به به عزیزم شما ورودی چه سالی هستی؟مگه کار خوب داشتن یا اصلا دانشجویی خوب بودن به اصفهانی بودن یا نبودن ربط داره؟چه فرقی داره همین میگیم دبیرستانه میگین نه بیخیال این بچه بازیا چیه
جدا؟؟؟!!!از کی تا حالا؟؟!!!!
این اعتماد به نفستون منو کشته!!!!
حالا ورودی چه سالی هستی ؟؟؟
جدا؟؟؟!!!از کی تا حالا؟؟!!!!
این اعتماد به نفستون منو کشته!!!!
حالا ورودی چه سالی هستی ؟؟؟
به به عزیزم شما ورودی چه سالی هستی؟مگه کار خوب داشتن یا اصلا دانشجویی خوب بودن به اصفهانی بودن یا نبودن ربط داره؟چه فرقی داره همین میگیم دبیرستانه میگین نه بیخیال این بچه بازیا چیه
اره....ما که عمرا واسه ارشد بیایم اینجا!!!!فکر می کنم دیگه واسه ارشد همه می دونن اینجا داغونه!!!!پس چرا اومدی اینجا؟؟؟!!!!!پس دیگه همینه که هست باید بسازی....مهدکودک بودنشم فقط به خاطر اصفهانیا نیست ماشالا بچه های بقیه شهرا تو""" زیرابی رفتن """بسیار ماهرن.....چه جاااااااالب شما بهش ميگيد دبيرستان؟؟؟؟؟؟
ما ميگيم مهدكودك![]()
اره....ما که عمرا واسه ارشد بیایم اینجا!!!!فکر می کنم دیگه واسه ارشد همه می دونن اینجا داغونه!!!!پس چرا اومدی اینجا؟؟؟!!!!!پس دیگه همینه که هست باید بسازی....مهدکودک بودنشم فقط به خاطر اصفهانیا نیست ماشالا بچه های بقیه شهرا تو""" زیرابی رفتن """بسیار ماهرن.....![]()
این واقعا جای تاسف داره که بچه های ارشد نمیتونن باهم برنامشونو یکی کنن و با هم هماهنگ باشن یه جای کار ایراد دارهما ميخاستيم از26ام بريم دانشگاه
ولي مگه اين بچه خرخوناي اصفهاني ميذارن نقشه ها عملي شه؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | دانشگاه هنر اسلامی تبریز | دانشگاه های دولتی | 13 | |
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 | |
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 |