zahra-FARZIN
عضو جدید
من که واسه کاردانی یا کارشناسی ساریان رو قبول ندارم استادای به درد بخوری نداره البته از نظر من اما خب ممکنه ارشدش خوب باشه.اما هرچی هست از آزاد بهتره
بچه ها من به این نتیجه رسیدم ، که جفتشون به درد نمی خورن ، ولی آزاد کمتر به درد نمیخوره ، با این وجود می خوام امسال دوباره واسه سراسری امتحان بدم ، تا خدا چه خواهد ،
یه چیزیم واسه شادمان سازی جوانان بگم که الان آزاد قزوین 190 نفر واسه مهر دانشجو گرفته!!!! از روزانه ها بیشتر!!!!
کاملا صحیح می فرمایید، ولی همه کلاسای تهران یک روز ویک جا تشکیل نمی شن ، تهران با سه دانشگاه و کلی تکمیل ظرفیت، 230 نفر دانشجو گرفت ، ولی قزوین یه تنه 190 نفر ، خود مدیر گروه دانشگاه قزوین واقعا شوکه شده!!!190!!! تا اونجا که من میدونم یه تعداد از این 190 نفز ماله بهمن پارسال هستند که بهشون گفتند از مهر بیاند.2 -3 تا از دوستای من اینجوریند.در ضمن قزوین و علوم تحقیقات قزوین دو واحد محسوب میشند مثل خیلی از شهرهای دیگه هر کدوم یه سهمیه ای دارند.مثل اینکه شما بگید امسال تهران 230 نفر گرفته.خود تهران 4 واحده الان!! در هز صورت الان دانشگاه آزاد اینطوری شده دیگه![]()
مگه سوره ارشد داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدام یک ارجح است؟ارشد معماری غیرانتفاعی سوره یا پیام نور تهران؟
نمیدونستم سوره هم سال اول ارشدشه.پیام نور هم سال اولیه که ارشد گرفته.بستگی داره به انتخاب خودتون ، دانشگاه سوره رشته معماری اسلامی رو ارائه می کنه، که سال اولشه ارشد می گیره ، ولی در کل دانشگاه خوبیه ،پیام نور رشته معماری ارائه می کنه ، واسه دکترا هم شانستون بیشتر میشه ، پیام نور هم دانشگاه خوبیه ، بازم میگم بستگی به نظرتون راجع به معماری و معماری اسلامی داره ، هر دوتاشون تهرانن فرق زیادی بینشون نیست .
بچه ها خواهشا یه نظرم برا من بدین....اگه قرار باشه بین علوم تحقیقات دماوند و دانشگاه سوره (غیرانتفاعی) یکیو انتخاب کنید کدوم بهتر و معتبرتره؟
خسته نباشی دلاورسلام دوستان
لطفا کمکم کنید
بین دانشگاه سوره و پارس کدوم واسه مقطع ارشد بهترن؟
سلام دوستان
لطفا کمکم کنید
بین دانشگاه سوره و پارس کدوم واسه مقطع ارشد بهترن؟