دانشگاه مناسب در گرایش تاسیسات

ديناميك

عضو جدید
سلام
ضمن تبریک سال نو پیش پیش
کسی دانشگاهی مناسب برای گرایش تاسیسات (تبرید و سردخانه) به جز (کشورهای انگلیس و آمریکا چون هزینه تحصیل خیلی زیاده) میشناسه معرفی کنه خیلی ممنون میشم؟

samak

عضو جدید
سلام
ضمن تبریک سال نو پیش پیش
کسی دانشگاهی مناسب برای گرایش تاسیسات (تبرید و سردخانه) به جز (کشورهای انگلیس و آمریکا چون هزینه تحصیل خیلی زیاده) میشناسه معرفی کنه خیلی ممنون میشم؟

اکراین به زبان انگلیسی و روسی هست و روسیه فقط روسی

iman.ka

عضو جدید
slm dar zamine tabrid shahid rajayi shiraz khobe va vale age ghasdet kharej raftane teknologe tasesat hend nesbat be hazene ke mikoone khob
dar zamine tahvie rajaee va enghelab tehran ba mohajer esfahan va montazere mashhad khob behtarenesham tehran albate to reshte tabred harf aval keshvar shiraz mizane

anishtain4

عضو جدید
سلام
ضمن تبریک سال نو پیش پیش

والا من رده بندی دانشگاه ها رو نمیدونم دقیقا چطوری هست؟ ولی برای انتخاب دانشگاه می تونی یه کاری انجام بدی برو سایت webometrics.info اونجا بر حسب کشور مرتب می کنه، به سایت دانشگاه ها سر بزن و مستقیم همه ی اطلاعاتشونو خودت چک کن

دانشگاه آزاد واحد شهر مجلسی یکی از قویترین دانشگاههایی که تاسیسات داره، چون استاداش واقعا حرف ندارن.

farhadsadeghiasl

عضو جدید
با سلام
دوست عزیز من 3 مدرک تاسیسات ( مدارک تحصیلی :

فوق دیپلم مکانیک گرایش تاسیسات آبرسانی و گازرسانی
مهندسی مکانیک گرایش تاسیسات حرارتی و برودتی
مهندسی مکانیک گرایش حرارت در سیالات
همی این مدارک رو از دانشگاه مجلسی گرفتم و الان هم شاغل هستم هم در زمینه صنعتی هم در زمینه نظام مهندسی
دانشگاه مجلسی واقعا استادهای خوبی داره که تمامشون در نظام مهندسی شناخته شده هستند

emad soofi

عضو جدید
آره عزیزم....
برو دانشگاه شهید مهاجر اصفهان که از دانشگاههای امریکا و دانشگاههای انگلیس و دانشگاه شهید بروسلی ژاپن سخت تر و بدتره......
هزینشم عمر و اعصاب و تحمل ی مشت استاد عقده ایه!!!!

mersad20

کاربر فعال
آره عزیزم....
برو دانشگاه شهید مهاجر اصفهان که از دانشگاههای امریکا و دانشگاههای انگلیس و دانشگاه شهید بروسلی ژاپن سخت تر و بدتره......

انگار خيلي دلت پره ؟

sadeghxmas

عضو
سلام دوست عزیز
با توجه به رشته مورد نظر اول ببین کدام دانشگاه این رشته هارو داره و رتبه دانشگاه در بین دیگر دانشگاه ها چنده وبعد شهر و موقعیت جغرافیایی هم مهم من تبریز بودم
تبریز رتبه اول دانشگاه ازاد ایران داره
و حتی دولتی تبریز دانشگاه سهند هم خیلی قوی هستش
از نظر جغرافیایی و پیشرفت صنعتی و فرهنگی و اقتصادی بعد تهران تبریز چون تهران رو ترکها اباد کردن کسی نمتونه انکار کنه و مهمتر ازهمه شهر صنعتی که کارخانه جات بسیار قوی داره که در دنیا حرفی برای گفتن دارن و اساتید این شهر بسیارسخت گیر و بروز هستن
اما سعی کن اول تهران باشی اگر نشود تبریز
کسای دیگه هم میگن فلان شهر حداقل بیست تا کارخانه مدرن نام ببرن جایی که دانشگاه و استاد قوی داشته باشه حتما شهری بروز و کاملا صنعتی داره

sadeghxmas

عضو
آره عزیزم....

بروسلی چینی بود ;):redface:

hadi_araghon

عضو جدید
در زمینه تاسیسات .مهاجر اصفهان و منتظری مشهد رتبه های برتر کشور رو دارن .که 60 نفر اول در این دانشکاهها تحصیل میکنند

بالا