اون کلمه "گارتوپه" هستش...من خودمم ترکم.

ولی 2 چیز باید بهتون بگم...نه 3 چیز:
i.این مدت بی کاری که از کنکور به این ور تقریبا 8-9 ماه هستش اصلا درس و کنار نذارین،بد جوری ضرر می کنین...چون وقتی بیاین تا بجنبین عید و میرین دوباره که اومدین ترم بهاره کوتاهه و شما هم کلا از جو درس خارج تا به خودتون بجنبین...بله!!کاری که نباید؛شد!!
ii.از همون اول خوب بخونین،چون سه ترم اول ساده است و راحت می شه معدل بالا آورد تااگه تو ترم های بعدی کم آوردین جبران بشه.
iii.دنبال کار تحقیقاتی و ترجمه و مقاله باشین چون می ره تو رزمتون (نمی دونم درسته یا نه) و خوبه...به دردتون می خوره.
iv.سعی نکنین ترم های بعد که انتخاب واحد می کنین زیاد سنگین بردارین...چون هم طول ترم اذیت می شین مخصوصا که بیرونم کلاس زبان و موسیقی و... برین،هم معدل می یاره پایین،هم اینکه وقتتون واسه کارای دیگه مثل همون مقاله یا ورزش و یا .... می گیره. می تونین یه کار کنین:تابستون 6 واحد عمومی بردارین،این یعنی عمومی 2 ترم جاری...طول ترمم 16 تا اختصاصی که راحت باشین.البته 16 تا اختصاصی شاید باعث بشه معدل ترمتون کمی بیاد پایین ولی اصلا مهم نیس...چون معدل کلتون با اون عمومیا جمع می شه...طول ترم وقت واسه رفتن کلاس یا خوندن عمومی ها نمی ذارین و فرجه هاتون (چون عمومی ها همیشه اولین امتحان هستن) 3-4 روز بیشتر میشه.
v.سه تا نرم افزار Hysys و Mathlab و ++C رو حتما در سریعترین وقت ممکن یاد بگیرین.
vi.اگه می خواین راحت درس بخونین هیچ وقت به روزانه یا شبانه بودن و یا عقب موندن از بقیه فکر نکنین...به هر حال می گذره می ره ولی چه جوری و با چه کیفیتی مهمه!!
vii.اینا همه که گفتم واسه شما نصیحت و واسه من خاطرس

ما که گوش ندادیم وعمل نکردیم ولی ازتون خواهش می کنم جان عزیزتون شما گوش کنین که بعدا پشیمون نشین...تا دلتون بخواد عواقب بد داره که حتی نمی شه فکرشم کرد....پس خودتون نجات بدین.
شد هفتا!!!!