آرشيتكت سجاد
عضو جدید
به به...مغلته بازي ب دور از چشم من كرموني....شطو من خودم كرموني باشم همچي تاپيكي نديده باشم...........سلام خدمت همه باهنرايي ك تو شهرما دانشجون ..غرض از مزاحمتتون م يخواستم بگم كسي هست پزشكي كرمون باشه؟
روزانه يا شبانه؟سلام منم مهندسی شیمی 88 هستم....چه تاپیک بی حالی...
سلام، کسی هست که دانشجوی شیمی باهنر باشه ؟ من چندتا سوال دارم؟!
تبریــــــــــــک.موفق باشین
من بعد از 4 سال برمیگردم دانشکده فنی.... فوق مهندسی مواد قبول شدم... دارم از خوشحالی میمیرم!!!![]()
سلام.کلاساتون علوم تشکیل میشن یا فنی؟؟سلام به همه باهنریای گل !!!
من عمران 89 شب باهنرم .
خوش اومدم !!! نه !
یادمه میانترم جرم داشتیم. دکتر سلطانی برگه به اندازه کپی نکرده بود. بعد من 2نفر بی برگه مونده بودن. من شروع کرده بودم سوالا را جواب دادن داشتم فکر میکردم که از کدوم راه حلش کنم که نگاهم به نگاه دکتر گره خورد.دکتر هم داشت دنبال راه حل میگشت که چکار کنه اومد جلو گفت آفرین به این دانشجوی از خود گذشته... بعد برگمو گرفت سه جاش کرد و هر سوالو داد به یکی... حالا هی ماها تا آخر جلسه تو سر هم میزدیم که سوالا رو از هم بگیریم...![]()
عمران توی علوم تشکیل میشه خوسلام.کلاساتون علوم تشکیل میشن یا فنی؟؟
سلام
برا قبول شدن ارشد پیشرفته اینجا باید رتبه ای حدود 700 داشت.خب بالاتر از این رتبه، شبانه میاره که البته بستگی به سختی یا آسونی آزمون و ظرفیت دانشگاه داره![]()
ای وای!.....
چقدر بد پس من نمیتونم دانشگا تون قبول بشم . آخه من تازه میخوام شروع کنم به خوندن دیگه برا این رتبه خیلی دیره![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | تاملی بر اتفاقات اخیر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
دانشگاه شهید مدنی آذربایجان | دانشگاه های دولتی | 1 | |
و | دانشگاه شهید منتظری مشهد خوابگاه داره؟ | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
دانشگاه شهید بهشتی | دانشگاه های دولتی | 24 | |
M | دانشگاه شهید بهشتی ( تهران) | دانشگاه های دولتی | 15 |