دانشگاه سمنان

faranak123susmar

عضو جدید

تو خبر داری و لو نمیدی؟

http://www.tarfandestan.com/forum/thread30036.html

http://www.tarfandestan.com/forum/thread30036.html

imannasa2000

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقرر شده است روز پنج شنبه ۸/۷/۱۳۸۹(فردا) از ساعت ۱۳ سایت برای تمام دانشجویان از همه ورودی ها باز باشد تا بتوانندآخرین تغییرات را در برنامه اعمال کنند.
با توجه به تغییر ساعت یکی از آزمایشگاههای مدار الکترونیکی(گروه دوشنبه ۱۶-۱۹ قدیم که به یکشنبه ۱۶-۱۹ منتقل شده است)و همچنین احتمال تغییرات در دروس عمومی و پایه توصیه اکید میشود برنامه و تعرفه خود در سایت آموزش را فردا بعد از ظهر مجددا بررسی کنید.

وبلاگ استاد یغمایی

faranak123susmar

عضو جدید
مقرر شده است روز پنج شنبه ۸/۷/۱۳۸۹(فردا) از ساعت ۱۳ سایت برای تمام دانشجویان از همه ورودی ها باز باشد تا بتوانندآخرین تغییرات را در برنامه اعمال کنند.

با توجه به تغییر ساعت یکی از آزمایشگاههای مدار الکترونیکی(گروه دوشنبه ۱۶-۱۹ قدیم که به یکشنبه ۱۶-۱۹ منتقل شده است)و همچنین احتمال تغییرات در دروس عمومی و پایه توصیه اکید میشود برنامه و تعرفه خود در سایت آموزش را فردا بعد از ظهر مجددا بررسی کنید.

وبلاگ استاد یغمایی

مرثی.

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو نمی تونی واسه یه بارم که شده مورد :w39: قرار نگیری ؟ :w39::w39:
سلام متین
چه طوری ؟ :D

شما رو نه :surprised::surprised:
ما رو :thumbsup2:

سلام اییییییی میگذره ....:cry:
دانشگاهتون خوش میگذره ؟
سلااااااااام...مطین اومد !

سلام

ببخشید دیشب ندیدمشون :cry:

eli1989

عضو جدید
تو نمی تونی واسه یه بارم که شده مورد :w39: قرار نگیری ؟
سلام متین
چه طوری ؟ :D

شما رو نه :surprised:
ما رو :thumbsup2:
یعنی چی؟برای چی باید مورد :w39:قرار بگیرم؟انگاری مارو مظلوم گیر آوردیا!!!!:cry::cry:

من کل بچه های این تاپیک و گفتم!!!:surprised:شما زود جو گیر شدی!!!:thumbsup2:

doost4

عضو جدید
سلام اییییییی میگذره ....:cry:
دانشگاهتون خوش میگذره ؟

سلام . آره چه جورم !!! :surprised::surprised:

یعنی چی؟برای چی باید مورد :w39:قرار بگیرم؟انگاری مارو مظلوم گیر آوردیا!!!!:cry::cry:

چون که حقته !! :w06::w06: این همه آدم اینجاست میای می گی فرانک سلام :w39::w39: ما سیب زمینی آب پزیم پس این وسط :w39:
من کل بچه های این تاپیک و گفتم!!!:surprised:شما زود جو گیر شدی!!!:thumbsup2:
بیا . :razz: اینم یه دلیل دیگه برای مورد :w39: قرار گرفتن !!
:w39::w39::w39::w39:

eli1989

عضو جدید
چون که حقته !! :w06: این همه آدم اینجاست میای می گی فرانک سلام :w39::w39: ما سیب زمینی آب پزیم پس این وسط :w39:
بیا . :razz: اینم یه دلیل دیگه برای مورد :w39: قرار گرفتن !!
:w39::w39::w39::w39:

ا؟خب واسه چي؟:w06:اون موقع فرانك آن بود بهش سلام دادم ولي چون مشغول بوده نديده بعدن جوابمو داد اختيار دارين بابا!!!;)
عيب نداره بابا كتك خوره ما ملس شده ديگه!!!!:cry::surprised::biggrin: