دانشگاه سمنان

eli1989

عضو جدید

eli1989

عضو جدید
بالاخره اومدم من:)
خلاصه اخبار که ما یه روزم رفتیم سمنان واسه تعیین هم اتاقی و اینا که یه مسخره بازی در آورده بودن که نگوووووووووو!!!!!:cry::cry:
ما 86 یا باید از یه سری برگه یکی میکشیدیم بیرون که یکی 8 نفره بود یکی هم 6 نفره!!!
یه بار دوستم رفت شد 8 نفره!!من گفتم بذار یه بار من برم بازم شد 8 نفره!!!:eek::surprised:
خلاصه حسابی ضایع شدیم!!!:w39:
جالب اینکه گفته بودن باید همه هم اتاقیا پول بریزن!!ماهم که خجسته رفته بودیم واسه خودمون پول بریزیمو بیایم دیدیم ای بابا 6 نفر اتاق نیستن :w19::confused:
اینا هم میگفتن که باید همه پولو بریزن تا اسمها ثابت بمونه!!!
خلاصه بدبختی کشیدیما!!!:razz::razz:

eli1989

عضو جدید
بدیش اینه که تو هر اتاق یه تخت دیگه گذاشتن!!!:surprised:یعنی 4 نفره ترم قبل شده 6 نفره
6 نفره شده 8 نفره!!!!:eek:
انگار اینا اصن حالیشون نمیشه که اولا جا نیست دوما که یخچال برا 8 نفر دیگه جا نداره!!!!!!!!!!!!:w39::w39::w39:
اصن به دانشگاه سمنان با کلاسی نیومده!!!:w39::w39::w39:

eli1989

عضو جدید
حالا من باید یه دور دیگه 3ام بیام سمنان تا تازه وسایلمو از انبار بکشم بیرون!!!:cry::cry:
تمام وسایل ریخته بودن رو همدیگه بقیه هم روشون راه میرفتن:surprised::cry:
خدا کنه که مال من چیزیش نشده باشه!!!!:cry:

eli1989

عضو جدید
این دانشکده ی ما هم درسش کردن بالاخره موزاییک کردن دورشو
2تا هم الچیق زدن خوب شده!!!:w14::w14:
تازه رنگ آدمیت گرفته!!!!:w11::w11:
راسی شماها کی میاین؟:question:

xfx2010

کاربر فعال
خوابگاه شما 8 نفرست؟؟ برو خدا رو شکر بابا واسه ما 12 نفره شد!!!! فقط دو ساعت دنبال یکی میگشتیم بیاد 11 نفر بشه 12 تا بهمون اتاقو بدن....

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوابگاه شما 8 نفرست؟؟ برو خدا رو شکر بابا واسه ما 12 نفره شد!!!! فقط دو ساعت دنبال یکی میگشتیم بیاد 11 نفر بشه 12 تا بهمون اتاقو بدن....

مگه ورودی چندی؟ آخه بلوک 6 رو معمولا به ترم اولی ها میدادن

doost4

عضو جدید
بالاخره اومدم من:)
خلاصه اخبار که ما یه روزم رفتیم سمنان واسه تعیین هم اتاقی و اینا که یه مسخره بازی در آورده بودن که نگوووووووووو!!!!!:cry:
ما 86 یا باید از یه سری برگه یکی میکشیدیم بیرون که یکی 8 نفره بود یکی هم 6 نفره!!!
یه بار دوستم رفت شد 8 نفره!!من گفتم بذار یه بار من برم بازم شد 8 نفره!!!:eek::surprised:
خلاصه حسابی ضایع شدیم!!!:w39:

تبریک میگم :thumbsup2:

بدیش اینه که تو هر اتاق یه تخت دیگه گذاشتن!!!:surprised:یعنی 4 نفره ترم قبل شده 6 نفره
6 نفره شده 8 نفره!!!!:eek:
انگار اینا اصن حالیشون نمیشه که اولا جا نیست دوما که یخچال برا 8 نفر دیگه جا نداره!!!!!!!!!!!!:w39::w39::w39:
اصن به دانشگاه سمنان با کلاسی نیومده!!!:w39::w39::w39:

:w39::w39: حتما ستاره دار خواهی شد ! :w39::w39: اینو بدون :w39:
:D

doost4

عضو جدید
ضض

ضض

حالا من باید یه دور دیگه 3ام بیام سمنان تا تازه وسایلمو از انبار بکشم بیرون!!!:cry::cry:
تمام وسایل ریخته بودن رو همدیگه بقیه هم روشون راه میرفتن:surprised::cry:

:w15::w15::w15:

2تا هم الچیق زدن خوب شده!!!:w14:
تازه رنگ آدمیت گرفته!!!!:w11:

ما هم که گفتیم گوش ندادی :razz::razz::razz:

راسی این دوست ارشدی ما دید این پیام مارو اصن؟ گفتین بهش؟

یه 2-3 بار دیگه پیام بدی کل ورودی های جدید فرار می کنن :w00::w00:

اینو همینجوری مینویسم تا 7000 تا پر شه جبران مافات!!!!!!

خسه نباشید :w05:

نه ببخشید 700 تا!!!!!!!!!!!
اینم از 700 تا!!!!:w11::w11::w11:

دکمه ای به نام تشکر هم وجود داره ها ! :w39::w39:

doost4

عضو جدید

ای بابا چقدر شماها می نالید از سمنان :w00::w00: هنوز تابستونه بیرجند دماش 1 درجه رفته زیر صفر !! :w09: تو موتور خونه خوابگاه گازوئیل یخ میزنه !! :eek::eek: هتل نیست که دانشگاهه :w39:

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
2تا هم الچیق زدن خوب شده!!!:w14::w14:
تازه رنگ آدمیت گرفته!!!!:w11::w11:
راسی شماها کی میاین؟:question:

مبارکه:gol:

تجربه ثابت کرده استادا از همون اول درس میدن بچه ها هم اکثرا میرن ...:cry:
من احتمالا 3

eli1989

عضو جدید
منم سوم میرم ولی خیلی زور داره بابا
الان دیدم که برنامه ها رو عوض کردن یه آزمایشگاهم پریده!!!!!!!!!!
اهههههههههههههههههه:w39::w39::w39::w39::w39::w39::w39:

eli1989

عضو جدید

اخه بابا جا نداره که!!!!!!!
وگرنه من تو 11 نفره بودم تا حالا!!!!:cry::cry:

راستی شما خیلی وقته نبودی توسط doost4مورد:w39:قرار گرفتی که اومدی؟:D

eli1989

عضو جدید
راسی خطاب به محمد:
اینقد به من نخند به سرت میادا!!!!
من که به ارشدیه خوب گفتم که چرا در بره؟؟
منظورت از دکمه تشکر چی بود؟

eli1989

عضو جدید
ای بابا چقدر شماها می نالید از سمنان :w00::w00: هنوز تابستونه بیرجند دماش 1 درجه رفته زیر صفر !! :w09: تو موتور خونه خوابگاه گازوئیل یخ میزنه !! :eek::eek: هتل نیست که دانشگاهه :w39:
ما منتظره اومدن شما هستیم تا بتونیم از اسطوره ی صبر و بردباری یاد بگیریم!!!!:w25::w25::w25::w11:

xfx2010

کاربر فعال
اخه بابا جا نداره که!!!!!!!
وگرنه من تو 11 نفره بودم تا حالا!!!!:cry::cry:

راستی شما خیلی وقته نبودی توسط doost4مورد:w39:قرار گرفتی که اومدی؟:D
نه....
:w39: چی هستش؟؟
البته 12 نفره با 4 نفره و 6 نفره فرق نداره....
ما وقتی هم که اتاقمون هفت نفر بودیم کم کمش روزا 15 نفر توی اتاق بودیم شبا 10 نفر...

آخرین ویرایش:

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم سوم میرم ولی خیلی زور داره بابا
الان دیدم که برنامه ها رو عوض کردن یه آزمایشگاهم پریده!!!!!!!!!!
اهههههههههههههههههه:w39::w39::w39::w39::w39::w39::w39:

آره اینم از عجایب اینجاست , ولی واسه ما به جای اینکه خودشون حذف کنن ظرفیت رو منفی کردن که خودمون حذفش کنیم :surprised: :mad:

xfx2010

کاربر فعال
منم ترم یک بلوک 4 بودم بقیشو بلوک 1
شما همونی نیستی که چند ماه پیش از قاضی تعریف میکردی ؟ نظرت عوض نشد ؟:D
آره همونم..
هنوزم رو حرفم هستم...امتحان زبان هیچی یعنی واقعا هیچی نخوندم رفتم سر جلسه 17 گرفتم...
گفتم محجوب افتضاحه....هنوزم رو حرفم هستم...

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز

خدا خیلی دوست داشته که اول فرستادت اونجا تا بعدا که اومدی سمنان زیاد بهت سخت نگذره !:D

M a t i n

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره همونم..
هنوزم رو حرفم هستم...امتحان زبان هیچی یعنی واقعا هیچی نخوندم رفتم سر جلسه 17 گرفتم...
گفتم محجوب افتضاحه....هنوزم رو حرفم هستم...

خب خدا رو شکر ! اولین کسی هستی که میبینم ازش راضیه , حتما زبانش از برنامش بهتره !

ولی محجوب با اینکه منو این ترم جبر انداخت (که حقم بود) ازش خوشم میاد , این ترم هم دوباره باهاش برداشتم ;)

xfx2010

کاربر فعال
خب خدا رو شکر ! اولین کسی هستی که میبینم ازش راضیه , حتما زبانش از برنامش بهتره !

ولی محجوب با اینکه منو این ترم جبر انداخت (که حقم بود) ازش خوشم میاد , این ترم هم دوباره باهاش برداشتم ;)

محجوب کلا دست به انداختنش خوبه...منم انداخت.....البته25 درصد تقصیر حل تمرینمون بود 25 تا واسه خود محجوب...بقیشو خودم گردن میگیرم....