دانشگاه سبزوار

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر دوستان

منم تازه ارشد تو این دانشگاه قبول شدم..

دانشگاه و شهر خوبیه.....

امیدوارم 2 سال خوبی داشته باشم

یاعلی

njch

عضو جدید
من کارشناسی سبزوار بودم، ارشد دارم سمنان میخونم
روزای اول استادا می پرسیدن دانشگاه قبلیتون چطوری بود نسبت به اینجا: من گغتم فضا سبز سمنان از سبزوار بیشتره
حسی که من اون موقع داشتم: :)
حسی که هم کلاسیام داشتن: :eek:(حتما تو دلشون گفتن سبروار پشت کدوم کوهه که این از اونجا اومده)
ولی خدایش سبزوار خیلی داغونه. شنیدم که سرویسا هم جدیدا پولی کردن. میگن پارسال سمنان هم اینطور بوده بچه ها شورش کردن دوباره رایگان شده ولی فکر نکنم سبزوار از این خبرا باشه

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روزای اول استادا می پرسیدن دانشگاه قبلیتون چطوری بود نسبت به اینجا: من گغتم فضا سبز سمنان از سبزوار بیشتره
حسی که هم کلاسیام داشتن: :eek:(حتما تو دلشون گفتن سبروار پشت کدوم کوهه که این از اونجا اومده)
ولی خدایش سبزوار خیلی داغونه. شنیدم که سرویسا هم جدیدا پولی کردن. میگن پارسال سمنان هم اینطور بوده بچه ها شورش کردن دوباره رایگان شده ولی فکر نکنم سبزوار از این خبرا باشه

واقعا بچه های سمنان شورش کردن؟؟

ms hoseyni

عضو جدید

سرویسای داخل دانشگاه پولی شدن فقط بابا

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بر همگی.

راست میرم سر اصل مطلب:

من دنبال یه کسی میگردم که به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشه...یعنی یه خارجی کامل!!

راستشو بخواین چون مقاله خارجی باید در آخر بدم چنین آدمی به کارم میاد ....اگه بتونم باهاش لینک بشم خیلی بهتره....قاعدتا اینایی که زبانشون خوبه لغات تخصصی مکانیک رو نمیدونن باید باهاش لینک بشم تا بتونیم بهم در راستای ترجمه مقاله کمک کنیم....از نظر مالی هم مشکلی نیست...فقط دانشجویی حساب کنه و آدم خوبی باشه!!

ممنون میشم تو دانشگاه یا بیرون دانشگاه چند تایی رو معرفی کنین....

یا حق