jade meh alod
عضو جدید
شما بفرمایید من چی صدا کنم شمارو!؟؟
چرا قبول نمیکنی که جاده مه الودم برای خودش ی اسمیه؟؟؟؟!!!!
همون جاده مه الود صداکن!بدون کلمه اضافه یا کم!
شما بفرمایید من چی صدا کنم شمارو!؟؟
دستت درد نکنه من تو رو نداشتم با این امیر مسعود چیکار میکردم؟؟؟باز تهش خانم میگفت ی چیزی!!! واقعا خانم مه الود اصلا معنی میده؟؟؟اصلا یعنی چی؟؟؟ یکی اسمم ندونه فکر میکنه مشکل ذهنی دارم اخه خانم مه الودم مگه شد اسم؟؟؟؟؟همون اسمش خوبه دیگه این خانوم که تهش میگی اضافست (فک کنم منظورش این بود)
حالا میپرسم؟!
برای قبولی تو ارشد مهندسی آب_سازه ها چه درصد هایی رو باید بزنی؟!
چه رتبه ای باید بیاری؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید؟!
دستت درد نکنه من تو رو نداشتم با این امیر مسعود چیکار میکردم؟؟؟باز تهش خانم میگفت ی چیزی!!! واقعا خانم مه الود اصلا معنی میده؟؟؟اصلا یعنی چی؟؟؟ یکی اسمم ندونه فکر میکنه مشکل ذهنی دارم اخه خانم مه الودم مگه شد اسم؟؟؟؟؟
چشم خانم جاده چه کنم عادت دارم از روی تاکید بر ادب خانم رو بذارم اول...والا به خدا!
چشم خانم جاده چه کنم عادت دارم از روی تاکید بر ادب خانم رو بذارم اول...والا به خدا!
سلام دوست عزیزسلام دوستان میخواستم بدونم من اگه بخوام بیام دانشگاه شما از چه دری وارد بشم کارت دانشجویی نمیخوان و سخت نمیگیرن چون من دانشجوی دانشگاه دیگری هستم اما میخواستم بیام دانشگاه شما جزوه بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید متشکرم
سلام دوست عزیز
باید از درمهمان وارد بشید :تو خیابونه16 آذره ویه چند متری پایین تراز در فنی...راستی کارت دانشجوییتون یادتون نره ...لازمه
راستی هروقت اومدین دانشگامون من از اینجا به شما خوش امد میگم
ببخشید دوست عزیز یکی از دوستام میگه در خیابان 16 اذر دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاههای دیگه میتونن وارد بشن ایا درسته ؟چون من دانشجویی مقطع لیسانسم ممنون
جدا؟!؟!؟!انقد راحت؟!؟!اخه ما که دانشجوی پزشکی هستیم همیشه از دری که تو خیابون پورسیناس میومدیم ی بار خواستیم از در اصلی وارد شیم با اینکه کارت دانشجویی داشتیم حراست میگفت چرا از اینجا میخواید برید؟و ما دقیقا اینشکلی شدیم!شایدم ما شانس نداشتیم!!!!!!خواهش میکنم
نه انقدم سخت نمیگیرن فقط یه کارت دانشجویی باید همراتون باشه که نشون بده دانشجویین
خوب باید از درمهمان میومدینجدا؟!؟!؟!انقد راحت؟!؟!اخه ما که دانشجوی پزشکی هستیم همیشه از دری که تو خیابون پورسیناس میومدیم ی بار خواستیم از در اصلی وارد شیم با اینکه کارت دانشجویی داشتیم حراست میگفت چرا از اینجا میخواید برید؟و ما دقیقا اینشکلی شدیم!شایدم ما شانس نداشتیم!!!!!!
ما که صاحبخونه ایم خودمومون!!!وقتی من دانشجوی این دانشگام حق دارم از هر دری که دلم میخواد برم تو!حراستش خیلی پررو بود هرچند ما هم ازخجالتش در اومدیم!خوب باید از درمهمان میومدین
اااا ببخشید من فک کردم دانشجوی دانشگاه دیگه اینما که صاحبخونه ایم خودمومون!!!وقتی من دانشجوی این دانشگام حق دارم از هر دری که دلم میخواد برم تو!حراستش خیلی پررو بود هرچند ما هم ازخجالتش در اومدیم!
حالا ما ک اون روز رفتیم و بازم اگه مسیرم اون وری باشه از همون در میام تو. ولی فکر نمیکردم دانشجوهای دانشگاه های دیگه رو هم بذارن وارد شن!مثلا من اگه بخوام میتونم دوستام که دانشجوی دانشگاه های دیگن بیارم دانشگاه؟؟؟
منظورش ما هم نفهمیدیم از همون لحظه که ما رسیدیم داشت داد میزد سر یکی دیگه بعدشم نوبت ما شد!!!اااا ببخشید من فک کردم دانشجوی دانشگاه دیگه این
منظوره حراسته چی بوده؟یعنی بایه نگاه به کارتتون فهمیده که شما پزشکیین بعدالکی بهتون گیر داده؟؟!! منم اگه به جای شما بودم هم همیشه از دره اصلی میرفتم
آره میشه دوستتونو بیارین ما که خیلی از این کارا میکنیم ولی باید از دره مهمان بیان البته شما نه دوستتون
سلام دوست خوبم به جمع ما خوش اومدی
enchante monsieur !!!!!
je m 'appelle Nazanin
et toi?))))
اسپنیش میخونی؟؟
سلام به جمع ما خوش اومدی. اره اینجا همه ی بچه های دانشگاه تهران هستن ناراحت نباش!!!!سلام کسی هس؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | ||
M | مقایسه خوابگاه های دانشگاه های تهران | دانشگاه های دولتی | 2 | |
***دانشگاه تهران*** | دانشگاه های دولتی | 6 | ||
دانشکده فنی دانشگاه تهران | دانشگاه های دولتی | 0 |