سلام منم دانشجوی ترم یک دانشگاه علوم پزشکی تهرانممنم ترم یک دانشگاه علوم پزشکی تهرانم![]()

سلام منم دانشجوی ترم یک دانشگاه علوم پزشکی تهرانممنم ترم یک دانشگاه علوم پزشکی تهرانم![]()
سلام خوبید؟
من یه سئوال داشتم در رابطه با رشته های آزاد مثل ( عکاسی / پتینه / معماری داخلی و ..) که توی دانشگاه تهران به صورت 1 یا 2 ساله برگزار میشه .
اطلاعاتی در این مورد کسی داره که راهنماییم کنه ؟![]()
سلام دوست عزیز ، ، جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران و یه چند تایی دیگر از موسسات آموزشی وابسته به دانشگاه تهران ، ازجمله موسسه ی توسعه ی فرهنگی دانشگاه تهران این رشته هایی که شما می خواید را در دوره های مختلف آموزش میدن .. جهاد تهران چهار تا مرکز داره که من شماره ی مرکز شماره ی یکشو دارم و میدونم که تو اون مرکز ، رشته های مورد علاقه ی شما آموزش داده میشه ...اگه باهاشون تماس بگیرید ، کامل براتون توضیح میدن... بلوار کشاورز ، بین خیابان طوس و فلسطین ، پلاک 118 شماره تلفن : 84650
در ضمن خودمو معرفی کنم ، من af.earthlover هستم ، دانشجوی ارشد ژئومورفولوژی دانشگاه تهران)) کارشناسی هم همینجا بودم ...از آشنایی با شما هم بسیار خوشحالم
))
اقا امیر مسعود اومدی تاپیک گذاشتی رفتی؟؟؟؟پس از ماهایی که دیر شرکت کردیم کی باید تشکر کنه؟؟؟؟!!!!!!
اصلا من فقط برا تشکر شرکت کردم !!!!!
بچه ها من دلم میگیره بیام اینجا... آخه فقط چند ماه دیگه دانشجوی دانشگاه تهرانم....![]()
آخیییییییییییی
ترم هفتی یا هشت؟ ناراحتی نداره که برادر من درس بخون واسه ارشد دوباره برگردی به آغوش دانشگاه![]()
بچه ها من دلم میگیره بیام اینجا... آخه فقط چند ماه دیگه دانشجوی دانشگاه تهرانم....![]()
آخی- چند شد رتبت؟
منم فقط دو ترم دیگه هستم....![]()
عیب نداره حالا!!!!!ی دانشگاه جدید،محیط جدید ،دوستای جدید.....بچه ها من دلم میگیره بیام اینجا... آخه فقط چند ماه دیگه دانشجوی دانشگاه تهرانم....![]()
آخی- چند شد رتبت؟م.
منم فقط دو ترم دیگه هست...![]()
نه دیگه آبجی رتبمون اومد! دانشگاه تهران بای بای!![]()
من دارم میام جای شما رو بگیرم![]()
من که هنوز امید دارم واسه ارشد.امسال کنکور دارم.![]()
برات آرزوی موفقیت می کنم غزل خانوم![]()
حسین نوروزی پردیس ابوریحان-فارغ التحصیل84
سلام...
پس بچه های دانشگاه تهران کجا هستن؟؟؟!!!
یکی یکی بیان خودتونو معرفی کنید به همراه رشته تحصیلی...
اول خودم!
من امیر مسعود هستم دانشجوی رشته مهندسی کشاورزی...( پردیس ابوریحان)
حلا نوبت شماست...
پزشکی بهمن 90 پردیس همت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | مقایسه خوابگاه های دانشگاه های تهران | دانشگاه های دولتی | 2 | |
![]() |
***دانشگاه تهران*** | دانشگاه های دولتی | 6 | |
![]() |
دانشکده فنی دانشگاه تهران | دانشگاه های دولتی | 0 |