sourena.agri
عضو جدید
دوستانی که رفتن دانشگاه، کلاساتون هم تشکیل شده؟![]()
بللللللله
همه کلاسها با توجه به وجود افراد معلوم الحالی ( مثل ما پاچه خوارهای محترم ) تشکیل شد .

دوستانی که رفتن دانشگاه، کلاساتون هم تشکیل شده؟![]()
سلام دوستان
چند روزیه دنبال جواب یه سوالی هستم ،
خواستم از یکی دانشجوهای پزشکی باشگاه بپرسم ولی انگار از دماغ فیل افتاده ، ادش کردم ok نکرد ،(حالا خوبه نرفتیم خواستگاریش خواستیم یه سوال بپرسیم)![]()
یکی ج سوال مارو بده .
پزشکی تا چه رتبه ی قبوله؟
پزشکی همدان چه رتبه ای میخواد؟
شما کیو اد کردی مگه؟؟؟!!!بچه های پزشکی اینجا حرف ندارن. تا دلت بخواد خاکی هستن
برای دانشگاه خودمون رو میدونم، اون سال که ما کنکور دادیم میگفتن زیر400 بعضی ها هم میگفتن زیر 300 که من همین جا گزینه دو رو تکذیب مینمایم
اما همدان رو نمیدونم![]()
نه دیگه نمیگم کی بود ، والا ما یکیشون رو دیدیم آسفالت هم نبود ، چه برسه به خاکی!
بیشتر رتبه قبولی تو همدان مد نظرمه (برا خودم نیست ها ، از ما گذشته، برا یه بنده خدایی میخوام) ، اگه اطلاع پیدا کردین بی زحمت یه ندا بهم بدین.
مر30![]()
بللللللله
همه کلاسها با توجه به وجود افراد معلوم الحالی ( مثل ما پاچه خوارهای محترم ) تشکیل شد .
![]()
سلام دوستان
خواستم از یکی دانشجوهای پزشکی باشگاه بپرسم ولی انگار از دماغ فیل افتاده ، ادش کردم ok نکرد ،(حالا خوبه نرفتیم خواستگاریش خواستیم یه سوال بپرسیم)![]()
یکی ج سوال مارو بده .
سلامسلام دوستان
یکی ج سوال مارو بده .
سلام به همگی !!
ما که مثل مرد کلاسای این هفته رو نرفتیم !!![]()
سلاااااام مــــــــــــــــــــــــــــــرد!
ما هم نرفتیماااا............. انقد قمپز نداره که!!!!![]()
ها!! مگه خود شما نبودی که گفتی هفته اول رو میریم کلاس !! پس چی شد ؟
نکنه نصیحت های ما باعث شد شما نرید/؟!!![]()
من گفتم؟؟؟!!
شوما گفتی نمیری من گفتم بقیه میرن از من گفتن!!!
من خودم تو بقیه نیستم که!!
اصن دانشکده ما قبل حذف واضافه به استادا لیست نمیدن. من عین 20 واحدو تازه بعد حذف واضافه میرم سر کلاس میگم استاد من این درسو تو حذف و اضافه اضافه کردم!!!( نکته اموزشی داشت این پستم!!!
)
به هر حال ...
این کار رو هم همه می کنن ولی تو دانشگاه ما که خیلی وقتا جواب نمی ده و حتی اگه واقعا هم تو حذف و اضافه برداشته باشی 2 تا غیبت می خوری !!![]()
دانشگاه قبلی یا فعلی؟؟؟!!
نه بابا ما بچه هامون فکرشون فقط در جهت مثبت کار میکنه به این راه ها نمیاد!!! بنابراین استادا هم عادت ندارن و به راحتی قبول میکنن!!!!!!!![]()
پوریا بیا اینجا رو دست بگیریم دخترا رو وادار به تسلیم کنیم![]()
حالا شما نمیدونم چه جوری باشن بچه هاتون........ ولی ما تو هم دوره ای های خودمون کلی خفن محسوب میشیم با همین حرکات ساده!!!!!دانشگاه قبلی ...
پس چه دانشگاه خوبی داریم !! همه خوبن !!![]()
عمراااااااااااااااااااا!پوریا بیا اینجا رو دست بگیریم دخترا رو وادار به تسلیم کنیم![]()
چرا سریع رفتی سر اصل مطلب ... یواش یواش ... بذار خیلی نرم تاپیکو میگیریم !!![]()
...من اصولا ادم نرمی نیستم سریع از راه اشوب و هرج و مرج کنترل اوضاع رو دست میگیرمچرا سریع رفتی سر اصل مطلب ... یواش یواش ... بذار خیلی نرم تاپیکو میگیریم !!![]()
...من اصولا ادم نرمی نیستم سریع از راه اشوب و هرج و مرج کنترل اوضاع رو دست میگیرم![]()
حالا شما نمیدونم چه جوری باشن بچه هاتون........ ولی ما تو هم دوره ای های خودمون کلی خفن محسوب میشیم با همین حرکات ساده!!!!!![]()
....نه خوب اینا احساس خطر کردن اینجا دیکتاتوری داشتن الان در استانه فروپاشی پیش رفتناخه اینطوری سریع بهمون واکنش نشون میدن ... ولی می تونیم خیلی نرم طوری تاپیکو بگیریم که خودشون هم نفهمن چی شده !!![]()
پس دم شما گرم .. البته دانشگاه تهران همه درس خونن ... دانشگاه های دیگه خیلی شر داره !! مثلا ما اینجا کسایی رو داریم که بعد از 7 سال کارشناسیشون رو تموم می کنن !!![]()
....نه خوب اینا احساس خطر کردن اینجا دیکتاتوری داشتن الان در استانه فروپاشی پیش رفتن![]()
....نه خوب اینا احساس خطر کردن اینجا دیکتاتوری داشتن الان در استانه فروپاشی پیش رفتن![]()
باید اینجا رو طوری بگیریم که واسه خودمون هم دشمن ایجاد نکرده باشیم !! با این حرکت ممکنه بر علیه ما بلند شن !!![]()
الان دیگه شوما باید به دانشگاه قبلیتون بگید اونجا و به دانشگاه فعلی بگید اینجا!! اوکی؟؟؟!
بـــــــــــــــــــــــــــــــــله!!! در جریانم !!ی دو سه باری اومدم علم و صنعت!!
البته تو دانشگاه تهران اصن به پوششو این چیزا گیر نمیدن......... فقط موقع تصفیه یهو میبینی پروندتو باید تریلی ببره!!!![]()
امروز کارآموزی بودید !! به چند نفر آمپول زدید ؟!!نمیشه بر علیهتون بشینیم؟؟!
خداییش امروز انقد سرپا بود دیگه طاقت ندارم!!!!!!!!![]()
...حالا باید نظر پوریا رو بپرسم واسه کنار امدنهمه مهندس شیمیا انقد ادبیاتشون ضعیفه؟؟؟!!
این به درخت میگن عاااااااقاااااااااا!
اصن شوما چرا سر ناسازگاری داری؟؟؟!
شوما بیا ما هم میایم دیگه!! کسی جای اون یکی رو میگیره مگه؟؟!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | دانشگاه تهران واحد پردیس بین الملل کیش | دانشگاه های دولتی | 1 | |
![]() |
دانشگاه هنر تهران | دانشگاه های دولتی | 0 | |
M | مقایسه خوابگاه های دانشگاه های تهران | دانشگاه های دولتی | 2 | |
![]() |
***دانشگاه تهران*** | دانشگاه های دولتی | 6 | |
![]() |
دانشکده فنی دانشگاه تهران | دانشگاه های دولتی | 0 |