دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران...

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم دانشجوی ترم 3 رشته ی پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهرانم...

به...سلااااااااام دوستم. خوش اومدی:gol::gol::gol:
ملیکااااا.... فاطمههههه.... بدویید بیاید همکار پیدا کردیم
امیر بدو بیا به عنوان میزبان خوش آمد بگو به دوستم

jade meh alod

عضو جدید
الان با دیدن این عکس به یه نتیجه مهم رسیدم
.
.
.
اون آقاهه که داره قلیون میکشه مثلا بزرگ خونواده ست که میشه امیرمسعود:king:
اون خانومه که داره چای میریزه منم که این وظیفه ی خطیر رو قبول کردم و یه بار قبلا چای ریختم براتون:redface:
اون پیرزنه که یه بچه هم بغل کرده چون سنش بالاتر از بقیه ست ملیکا خانومه:D
اون دختر کوچولوهه که سمت چپ بزرگ خونواده نشسته فاطمه ست چون کوچیک تر از همه ست:smile:
... اصن یعنی شبیه خونوادمونه در حد لالیگا!!!...;)
پروشا جون داشتیم؟؟؟؟!!!!!!!!!

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه روز نیام اینجا شما دوتا دعواتون میشه شک ندارم.:razz:
ملیکا خب من به عکسه که نگاه کردم متوجه این شباهت عجیب شدم!!! باور کن دست خودم نبود باید این کشف بزرگ رو میگفتم بهتون:)...!حالا اگه تو ناراضی میخوای عکستو عوض کنم؟خوبه؟... دعوا نداره که خب تو از منو فاطمه بزرگتری دیگه:redface:! نیستی!؟!؟!؟!
امیر دفعه دیگه عکس گذاشتی، تو رو خدا عکس گل و سنبل و بلبل و از اینجور چیزا بذار که منو یاد شماها نندازه:w12:!!! اگه الان ملیکا بهش بر خورده باشه من سوال علمی هامو از کی بپرسم؟ نزدیک امتحانام که هست... خلاصه بیچاره میشم میره پی کارش:(

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ملیکا خب من به عکسه که نگاه کردم متوجه این شباهت عجیب شدم!!! باور کن دست خودم نبود باید این کشف بزرگ رو میگفتم بهتون:)...!حالا اگه تو ناراضی میخوای عکستو عوض کنم؟خوبه؟... دعوا نداره که خب تو از منو فاطمه بزرگتری دیگه:redface:! نیستی!؟!؟!؟!
امیر دفعه دیگه عکس گذاشتی، تو رو خدا عکس گل و سنبل و بلبل و از اینجور چیزا بذار که منو یاد شماها نندازه:w12:!!! اگه الان ملیکا بهش بر خورده باشه من سوال علمی هامو از کی بپرسم؟ نزدیک امتحانام که هست... خلاصه بیچاره میشم میره پی کارش:(

این ملیکا خانم کلا با ما سر ناسازگاری داره... چیکار کنم خب... باید سوخت و ساخت!

jade meh alod

عضو جدید
دعوا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کی؟؟؟؟؟؟؟من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا من شوخی کردما!!!!!!!!!!باز امیر مسعود من نمیشناسه تو ک میشناسیم چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!:surprised:

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخی!!!!!!!چقد تو مظلومی دلم برات سوخت!!!!!!بعد مگه تو ی نفر نیستی چرا به خودت میگی ما؟؟؟؟!!!!میخوای به خ.دت احترام بذاری؟؟؟!!!!:biggrin:

اذیت نکن دختر:mad:... اینجوری دعوا درست میکنی دیگه!!!!:razz:
خب حالا که با من دعوا نکردی میشه یه سوال علمی بپرسم؟

jade meh alod

عضو جدید
اذیت نکن دختر:mad:... اینجوری دعوا درست میکنی دیگه!!!!:razz:
خب حالا که با من دعوا نکردی میشه یه سوال علمی بپرسم؟
من که دعوایی نیستم ولی اگه همه مسالمت امیز پست بذارن و شیطونی نکنن دیگه تاپیک ادامه پیدا نمیکنه که!!!!!
اره بابا بپرس!:w10:

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که دعوایی نیستم ولی اگه همه مسالمت امیز پست بذارن و شیطونی نکنن دیگه تاپیک ادامه پیدا نمیکنه که!!!!!
اره بابا بپرس!:w10:

این شیطونی ها فقط باید توسط تو انجام بشه؟!؟!؟:D;)
خب حالا سوالم:
از نظر شرکت لنفوسیت های T در پاسخ ایمنی آنتی ژن ها را به 2 گروه تقسیم میکند.
1_آنتی ژن های وابسته به تیموس 2_آنتی ژن های غیر وابسته به تیموس
گروه یک که مهمترین آنها پروتئین ها هستند سیستم ایمنی را تحریک میکنند و برای ایجاد پاسخ علیه آنها لنفوسیت های T الزامی ست. سلولT توالی داخلی آمینواسیدهای پروتئین را شناسیی می کنند. قطعات پپتیدی آنتی ژن ها از پردازش آنتی ژن در سلول های عرضه کننده آنتی ژن ایجاد میگردند سپس این قطعات پپتیدی توسط مولکول های MHC کلاس 1 و 2 در سطح سلول های عرضه کننده آنتی ژن برای لنفوسیت های T قابل شناسایی میشود.
یه گروه دومم داره حوصله تایپ ندارم فعلا همینو توضیح بده اونیکی رو بعدا میفرستم برات. اونایی که قرمز کردم نمیفهمیدم

jade meh alod

عضو جدید
این شیطونی ها فقط باید توسط تو انجام بشه؟!؟!؟:D;)
خب حالا سوالم:
از نظر شرکت لنفوسیت های T در پاسخ ایمنی آنتی ژن ها را به 2 گروه تقسیم میکند.
1_آنتی ژن های وابسته به تیموس 2_آنتی ژن های غیر وابسته به تیموس
گروه یک که مهمترین آنها پروتئین ها هستند سیستم ایمنی را تحریک میکنند و برای ایجاد پاسخ علیه آنها لنفوسیت های T الزامی ست. سلولT توالی داخلی آمینواسیدهای پروتئین را شناسیی می کنند. قطعات پپتیدی آنتی ژن ها از پردازش آنتی ژن در سلول های عرضه کننده آنتی ژن ایجاد میگردند سپس این قطعات پپتیدی توسط مولکول های MHC کلاس 1 و 2 در سطح سلول های عرضه کننده آنتی ژن برای لنفوسیت های T قابل شناسایی میشود.
یه گروه دومم داره حوصله تایپ ندارم فعلا همینو توضیح بده اونیکی رو بعدا میفرستم برات. اونایی که قرمز کردم نمیفهمیدم
خوب من از همتون شیطون ترم چیکار کنم؟؟؟دست خودم نیست!!!!:redface:
پروشا جون الان خیلی خستم و باید برم شب بهت پیام خصوصی میدم!!!ولی خداییش همش نفهمیدی که دختر!!!!!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهتره من از این تاپیک برم...دیگه جای من اینجا نیست...

پروشا جون این تو و اینم تاپیک دست خودت...

ترجیح میدم خودم بمونم تا بخوام خودمو تا حد بعضیا کوچیک کنم تا بتوونم هم کلامشون بشم...

خداحافظ.

jade meh alod

عضو جدید
بهتره من از این تاپیک برم...دیگه جای من اینجا نیست...

پروشا جون این تو و اینم تاپیک دست خودت...

ترجیح میدم خودم بمونم تا بخوام خودمو تا حد بعضیا کوچیک کنم تا بتوونم هم کلامشون بشم...

خداحافظ.
تو اگه ی کم بزرگ یا حتی ی کم مودب یا ی اپسیلون با جنبه بودی به خودت اجازه نمیدادی به خاطر ی شوخی اینطوری به بقیه توهین کنی!!!!!!

jade meh alod

عضو جدید
خوب دوستان هم دانشگاهی من تا پایان فصل نحس امتحانا دیگه باشگاه نمیام!!!!تا الان هیچی درس نخوندم دعا کنید مشروط نشم!!!!!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
آخرین پست: یک هفته پیش!!!

کجا رفتین؟ الان همه دارین درس میخونین؟:)

پروشا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای وای من:w09:چی شده؟ مث اینکه واقعا همه رفتیم درس بخونیم... اومدم دیدم نوشته آخرین پست یه هفته پیش، اصن نمیدونید چه ضربه روحی بزرگی بهم وارد شد!!! خدایا منو بکش نبینم این روزا رو:w29:
بچه ها جاتون خالی من دارم مث ....... (همون که گوشاش درازه!!!) درس میخونم:w10:!!! اگه بگم واسه کنکور اینجوری درس نمیخوندم دروغ نگفتم. فقط برام دعا کنید چون احتمال داره دیوونه بشم بعد میگن:
.
.
.
پروشا جامه بدرید و آهی کرد تفت سر نهاد اندر بیابان و برفت...!!! به خدا

jade meh alod

عضو جدید
سلاااااام بالاخره امتحانام تموم شد و اومدم چطوزین بچه ها؟؟؟؟؟!!!!این مدته که من نبودم شماها هم که نیومدین!!!!!حداقل من با اطلاع میرم شما ها بدون اطلاع؟؟

E ntezar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای وای من:w09:چی شده؟ مث اینکه واقعا همه رفتیم درس بخونیم... اومدم دیدم نوشته آخرین پست یه هفته پیش، اصن نمیدونید چه ضربه روحی بزرگی بهم وارد شد!!! خدایا منو بکش نبینم این روزا رو:w29:
بچه ها جاتون خالی من دارم مث ....... (همون که گوشاش درازه!!!) درس میخونم:w10:!!! اگه بگم واسه کنکور اینجوری درس نمیخوندم دروغ نگفتم. فقط برام دعا کنید چون احتمال داره دیوونه بشم بعد میگن:
.
.
.
پروشا جامه بدرید و آهی کرد تفت سر نهاد اندر بیابان و برفت...!!! به خدا
بعید نیس ازت ..هههههههههه