سلام دوست عزیزسلام بابت اینکه از دانشکده ما (برق) تعریف کردین ممنون.
من تازه با این قسمت آشنا شدم.اگه بهم بگین اینجا چه خبره ممنون میشم!
سلام.دانشکده ما خیلیم خوشگل و خوش ساخته![]()
دانشکده شما آش دهن سوزی نیست
حالا برق یا فیزیک بدک نیستن
واااااااااااااایییییییییییییییییسلام.
چی با من بودی؟دانشکده ی ما آش دهن سوزی نیست؟؟؟؟؟
من رو دانشکده ی خودمون خیلی حساسم ها.
در ضمن شما بدونید با اینکه دانشکده ی ما از همه ساختمان های دانشگاه قدیمی تره ولی از همه شون باحال تره.هر چی باشه دانشکده ی ما باعث رونق دانشگاه شده.(جمله رو حال کردین)
خیلی هم جاداره اتفاقا هر کی میاد میگه ما هم جا میشیم بیایم دانشکده ی شماواااااااااااااایییییییییییییییییهم دانشگاهیم توهم زده
من خیلیم از دانشکده ی شما خوشم میاد چون تویه یه دونه ساختمون فسقلی اونهمه دانشکده هست
بی زحمت ساختارشو توضیح بده
سلام.من تازه اینجا رو پیدا کردم.
پارسال تموم شد درسم![]()
عزیزم بی خیال خودتو ناراحت نکنکلا بر وبچدانشگاه فقط به فکر درسن
(به استثنا من وتو)
![]()
خوب من كه شديدا پايه ام اينجا رونق بگيرهآره راس میگی.راستی چرا ما فقط اینورا تلپیم؟؟؟؟
ولی واقعا بچه ها کم لطفی میکنن مییان تو این تاپیک ولی پیام نمیدن.![]()
سلم چرا مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام دوست عزیز
خوش اومدی ؟
راستی مگه نمی دونی هیشکی جرات نمیکنه این دورو ورا ÷یداش شه؟شما خیلی جرات داری.
سلم چرا مگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلاام دوست عزیز خوش اومدیشیام منم اومدم.اگه کسی تحویلم نگیره میرم دیگه نمییام![]()
تو به خودت بگو باااااااااااااااااااااااااااااااااا.دو روزه هیچ خبری ازت نیستآخه اينجا هر كي مياد فقط يه بار سر ميزنه بعد ديگه پيداش نميشه...
تو به خودت بگو باااااااااااااااااااااااااااااااااا.دو روزه هیچ خبری ازت نیست![]()
سلام
من هم خیلی خوشحالم که تو این سایت یک بخش به دانشگاه تبریز اختصاص یافته . من تازه 1 ساله که ازاونجا اومدم ولی واقعا دلم براش تنگ شده مخصوصا ساختمان شماره 6 .
امیدوارم اینجا خیلی از دوستام رو ببینم .
باز هم ممنون
سلامسلام.ممنون که این بخشو را انداختین منم پارسال فارق التحصیل شدم.الانم رشت درس میخونم ولی واقعا دلم تنگ شده.یادش بخیر.واقعا قدر روزاتونو بدونین![]()
انصافا دکتر خیلی زحمت کشید ، استاد ما هم بوده ،شیمی خونده دیگهمراسم توديع رياست قبلی و معارفه رياست جديد دانشگاه تبريز
روز دوشنبه 21 مرداد 1387
ضمن قدر دانی به پاس زحمات بی شائبه ، و آرزوی توفيق برای رياست محترم قبلی دانشگاه تبريز ، آقای دکتر محمد حسين سرورالدين به اطلاع ميرساند مراسم معارفه رياست جديد دانشگاه تبريز، آقای دکتر سيد محمد تقی علوی راس ساعت 10 روز دوشنبه مورخه 21/5/87 در تالار وحدت برگزار خواهد شد.
به به یه شیمی دان تبریزیدرود به همه دانشجویان جدید و قدیم دانگاه تبریز علی الخصوص بچه های دانشکده شیمی . من ورودی 74 شیمی کاربردی بودم و معروف به اینکه همه بچه های ورودی 70 تا 80 میشناسم. ولی ورودیهای 74 یک چیز دیگه بودند . از بچه های سابق دانشکده هرکی تو باشگاهه با اعلام حضور منو به اون سالهای رویایی می بره . حاضرم هر کاری بکنم که باز برگردم به محیط دانشگاه مخصوصاً دانشگاه تبریز .
با آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان سابق حال و آینده دانشگاه تبریز
دانشجو هستم فعلاسلام دوستان هم دانشگاهي
بنظرمن اينجوري بي فايده است هر كي مياد فقط اعلام وجود مي كنه.!!!!!!!!!!
بهتره خودمونو معرفي كنيم .الان دانشجو هستيم يا فارغ التحصيل شديم.
مشغول چه كاري هستيم و درچه زمينه هاي تخصص داريم .مشاوره بديم.يا اگه ميتونيم كار جور كنيم و خيلي كارهاي ديگه...
ما هم آزمایشگاه فیزیکمون اون جا بودشسلام دوست عزیز
خوش اومدین.
هیچی داریم از دانشکده هامون طرفداری میکنیم. و در آخر به این نتیجه رسیدیم که دانشکده ی ما(دانشکده علوم ساختمان شماره 10) از همه ی ساختمان های دانشگاه خوشگل تر و باحال تره.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
T | دانشگاه تبریز | دانشگاه های دولتی | 0 | |
A | دانشگاه صنعتی سهند تبریز | دانشگاه های دولتی | 45 | |
M | دانشگاه هنر اسلامی تبریز | دانشگاه های دولتی | 13 | |
M | دانشگاه امام حسین رشته های مهندسی | دانشگاه های دولتی | 0 | |
![]() |
گفتگو با رئیس "دانشگاه صنعتی مالک اشتر" | دانشگاه های دولتی | 0 |