دانشگاه بین المللی کومور

htaheri

عضو جدید
من که فکر نمی کردم کومور وجود داشته باشه!!!!!! حالا چه جوری پیداش کردی مگه تو هم با هییت دولت رفته بودی؟؟؟
دانشگاه ما بین المللیه!!!!!!شهره ی همه ی دنیاست!!!!!:evil::evil:
منو دست کم گرفتیا!!!!!!!
آره دیگه همون جا هم پست ریاست دانشگاه رو گرفتم!!!!!!!!!;);););)

htaheri

عضو جدید
دکتر شریعتی
فقر
ميخواهم بگويم ......
فقر همه جا سر ميكشد .......
فقر ، گرسنگي نيست ، عرياني هم نيست ......
فقر ، چيزي را " نداشتن " است ، ولي ، آن چيز پول نيست ..... طلا و غذا نيست .......
فقر ، همان گرد و خاكي است كه بر كتابهاي فروش نرفتهء يك كتابفروشي مي نشيند ......
فقر ، تيغه هاي برنده ماشين بازيافت است ،‌ كه روزنامه هاي برگشتي را خرد ميكند ......
فقر ، كتيبهء سه هزار ساله اي است كه روي آن يادگاري نوشته اند .....
فقر ، پوست موزي است كه از پنجره يك اتومبيل به خيابان انداخته ميشود .....
فقر ، همه جا سر ميكشد ........

فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست ..
فقر ، روز را "بي انديشه" سر كردن است

aban68

عضو جدید
خیلی جای شما خالی!!!
نخیر عزیز من اونجا امکانات در حد دانشگاه هاروارده!!!!:w00:
تازه ام آی تی کمترینشه!!!!:biggrin::biggrin:
تو نمیخوای بیای بورسیه بگیری؟؟؟؟؟ظرفیتمون محدوده ها!!!!!!!!!!!
;)
به نظر من که یه موج بیاد میره زیر آب :biggrin:
من بیام یعنی زنده به اونجا میرسم؟؟؟ اینکه ظرفیتش محدوده که کاملا مشخصه!!!!!:eek::eek:
حالا شرایط ثبت نامش چی هست مدیر محترم دانشگاه؟؟؟؟:cry::cry:

p0aq

عضو جدید
این همه جا اومدن توی دنیا "کومور " دانشگاه زدن !
فاجعه است .... !

htaheri

عضو جدید
به نظر من که یه موج بیاد میره زیر آب :biggrin:
من بیام یعنی زنده به اونجا میرسم؟؟؟ اینکه ظرفیتش محدوده که کاملا مشخصه!!!!!:eek::eek:
حالا شرایط ثبت نامش چی هست مدیر محترم دانشگاه؟؟؟؟:cry::cry:
تو بیا ما هلی کوپتر اختصاصی برات می فرستیم!!!!خوبه؟؟؟؟؟؟؟;););)
شرایط خاصی نداره ما هر دانشجویی رو قبول میکنیم
و. نخبه به دانشگاه های جهان تحویل میدیم!!!!:victory:
به خاطر همینه که دانشگاه ما تقاضا زیاد داره!!!!!!!
تو یکی از نخبه های ما محسوب میشیا
احتمال ترانسفر شدنت زیاده!!!!!!
:w33:

aban68

عضو جدید
تو بیا ما هلی کوپتر اختصاصی برات می فرستیم!!!!خوبه؟؟؟؟؟؟؟;););)
شرایط خاصی نداره ما هر دانشجویی رو قبول میکنیم
و. نخبه به دانشگاه های جهان تحویل میدیم!!!!:victory:
به خاطر همینه که دانشگاه ما تقاضا زیاد داره!!!!!!!
تو یکی از نخبه های ما محسوب میشیا
احتمال ترانسفر شدنت زیاده!!!!!!
:w33:
حالا فهمیدم میبرین اونجا جراحی مغز میکنین یه مخ دیگه میزارین تو سرمون:biggrin::biggrin:
بعد ما میشیم نخبه !!! خب حالا که رییس دانشگاه دوستمه واشنا دارم یه مغز درست حسابی برای من انتخاب کنیا باشه!!!;)

htaheri

عضو جدید
حالا فهمیدم میبرین اونجا جراحی مغز میکنین یه مخ دیگه میزارین تو سرمون:biggrin::biggrin:
بعد ما میشیم نخبه !!! خب حالا که رییس دانشگاه دوستمه واشنا دارم یه مغز درست حسابی برای من انتخاب کنیا باشه!!!;)
نخیر ما اونجا پارتی بازی نداریممممممممممم!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

htaheri

عضو جدید
شما یادتون نمیاد، اون موقعها مچ دستمون رو گاز می گرفتیم، بعد با خودکار بیک روی جای گازمون ساعت می کشیدیم .. مامانمون هم واسه دلخوشیمون ازمون می پرسید ساعت چنده، ذوق مرگ می شدیم
شما یادتون نمیاد، وقتی سر کلاس حوصله درس رو نداشتیم، الکی مداد رو بهانه میکردیم بلند میشدیم میرفتیم گوشه کلاس دم سطل آشغال که بتراشیم

شما یادتون نمیاد، یک مدت مد شده بود دخترا از اون چکمه لاستیکی صورتیا می پوشیدن که دورش پشمالوهای سفید داره !

شما یادتون نمیاد، تیتراژ شروع برنامه کودک: اون بچه هه که دستشو میذاشت پشتش و ناراحت بود و هی راه میرفت، یه دفعه پرده کنار میرفت و مینوشت برنامه کودک و نوجوان با آهنگ وگ وگ وَََََگ، وگ وگ وَََََگ، وگ وگ وگ وگ، وگ...

شما یادتون نمیاد که کانال های تلویزیون دو تا بیشتر نبود، کانال یک و کانال دو

شما یادتون نمیاد، دوست داشتیم مبصر صف بشیم تا پای بچه ها رو سر صف جفت کنیم.....

شما یادتون نمیاد، عیدا میرفتیم خرید عید، میگفتن کدوم کفشو میخوای چه ذوقی میکردیم که قراره کفشمونو انتخاب کنیم)) کفش تق تقی هم فقط واسه عیدا بود

شما یادتون نمیاد: خانوم اجازهههههههه سعیدی جیش کرددددددد

شما یادتون نمیاد، مقنعه چونه دار میکردن سر کوچولومون که هی کلمون بِخاره، بعد پشتشم کش داشت

که چونش نچرخه بیاد رو گوشمون )

شما یادتون نمیاد، بچه که بودیم وقتی میبردنمون پارک، میرفتیم مثل مظلوما می چسبیدیم به میله ی کنار تاب، همچین ملتمسانه به اونیکه سوار تاب بود نگاه میکردیم، که دلش بسوزه پیاده شه ما سوار شیم، بعدش که نوبت خودمون میشد، دیگه عمرا پیاده می شدیم

شما یادتون نمیاد، پاکن های جوهری که یه طرفش قرمز بود یه طرفش آبی، بعد با طرف آبیش می خواستیم که خودکارو پاک کنیم، همیشه آخرش یا کاغذ رو پاره می کرد یا سیاه و کثیف می شد.

شما یادتون نمیاد، وقتی مشق مینوشتیم پاک کن رو تو دستمون نگه میداشتیم، بعد عرق میکرد، بعد که میخواستیم پاک کنیم چرب و سیاه میشد و جاش میموند، دیگه هر کار میکردیم نمیرفت، آخر سر مجبور میشدیم سر پاک کن آب دهن بمالیم، بعد تا میخواستیم خوشحال بشیم که تمیز شد، میدیدیم دفترمون رو سوراخ کرده

شما یادتون نمیاد: از جلو نظااااااااااااااااام ...

شما یادتون نمیاد، اون قدیما هر روزی که ورزش داشتیم با لباس ورزشی می رفتیم مدرسه... احساس پادشاهی می کردیم که ما امروز ورزش داریم، دلتون بسوزه

شما یادتون نمیاد، سر صف پاهامونو 180 درجه باز می کردیم تا واسه رفیق فابریکمون جا بگیریم

شما یادتون نمیاد: آن مان نماران، تو تو اسکاچی، آنی مانی کَ. لا. چی

شما یادتون نمیاد، گوشه پایین ورقه های دفتر مشقمون، نقاشي مي كشيديم. بعد تند برگ ميزديم ميشد انيميشن

شما یادتون نمیاد، صفحه چپ دفتر مشق رو بیشتر دوست داشتیم، به خاطر اینکه برگه های سمت راست پشتشون نوشته شده بود، ولی سمت چپی ها نو بود

شما یادتون نمیاد، آرزومون این بود که وقتی از دوستمون می پرسیم درستون کجاست، اونا یه درس از ما عقب تر باشن

شما یادتون نمیاد، برای درس علوم لوبیا لای دستمال سبز میکردیم و میبردیم سر کلاس پز میدادیم

شما یادتون نمیاد، با آب قند اشباع شده و یک نخ، نبات درست میکردیم میبردیم مدرسه

شما یادتون نمیاد، تو راه مدرسه اگه یه قوطی پیدا میکردیم تا خود مدرسه شوتش میکردیم

شما یادتون نمیاد: دفتر پرورشی با اون نقاشی ها و تزئینات خز و خیل :دی

شما یادتون نمیاد، یه زمانی به دوستمون که میرسیدیم دستمون رو دراز میکردیم که مثلا میخوایم دست بدیم، بعد اون واقعا دستش رو دراز میکرد که دست بده، بعد ما یهو بصورت ضربتی دستمون رو پس میکشیدیم و میگفتیم: یه بچه ی این قدی ندیدی؟؟ (قد بچه رو با دست نشون میدادیم) و بعد کرکر میخندیدیم که کنفش کردیم

شما یادتون نمیاد تو دبستان وقتی مشقامونو ننوشته بودیم معلم که میومد بالا سرمون الکی تو کیفمونو می گشتیم میگفتیم خانوم دفترمونو جا گذاشتیم!!

شما یادتون نمیاد افسانه توشی شان رو!!

شما یادتون نمیاد: چی شده ای باغ امید، کارت به اینجا کشید؟؟ دیدم اجاق خاموشه، کتری چایی روشه، تا کبریتو کشیدم، دیگه هیچی ندیدم

شما یادتون نمیاد: شد جمهوری اسلامی به پا، که هم دین دهد هم دنیا به ما، از انقلاب ایران دگر، کاخ ستم گشته زیر و زبر...!!

شما یادتون نمیاد، برگه های امتحانی بزرگی که سر برگشون آبی رنگ بود و بالای صفحه یه "برگه امتحان" گنده نوشته بودن

شما یادتون نمیاد: زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پرشکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش آنرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است. این مجموعه دریچه ایست به سوی..... (دیری دیری ریییییینگ) : داااااستانِ زندگی ی ی ی (تیتراژ سریال هانیکو)

شما یادتون نمیاد: یک تکه ابر بودیم، بر سینه ی آسمان، یک ابر خسته ی سرد، یک ابر پر ز باران

شما یادتون نمیاد، چیپس استقلال رو از همونایی که تو یه نایلون شفاف دراز بود و بالاش هم یه مقوا منگنه شده بود، چقدرم شور بود ولی خیلی حال میداد

شما یادتون نمیاد، با آب و مایع ظرفشویی کف درست میکردیم، تو لوله خالی خودکار بیک فوت میکردیم تا حباب درست بشه

شما یادتون نمیاد، هر روز صبح که پا میشدیم بریم مدرسه ساعت 6:40 تا 7 صبح، رادیو برنامه "بچه های انقلاب" رو پخش میکرد و ما همزمان باهاش صبحانه میخوردیم

شما یادتون نمیاد: به نام الله پاسدار حرمت خون شهدا، شهدایی که با خون خود درخت اسلام را آبیاری کردند. این مقدمه همه انشاهامون بود

شما یادتون نمیاد، توی خاله بازی یه نوع کیک درست میکردیم به اینصورت که بیسکوییت رو توی کاسه خورد میکردیم و روش آب میریختیم، اییییی الان فکرشو میکنم خیلی مزخرف بود چه جوری میخوردیم ما ))

شما یادتون نمیاد: انگشتر فیروزه، خدا کنه بسوزه !

شما یادتون نمیاد، اون موقعها یکی میومد خونه مون و ما خونه نبودیم، رو در مینوشتن: آمدیم منزل، تشریف نداشتید!!

شما یادتون نمیاد، بچه که بودیم به آهنگها و شعرها گوش میدادیم و بعضی ها رو اشتباهی میشنیدیم و نمی فهمیدیم منظورش چیه، بعد همونطوری غلط غولوط حفظ میکردیم

شما یادتون نمیاد، خانواده آقای هاشمی رو که میخواستن از نیشابور برن کازرون، تو کتاب تعلیمات اجتماعی

شما یادتون نمیاد: دختره اینجا نشسته گریه می کنه زاری میکنه از برای من یکی رو بزن!! یه نفر هم مینشست اون وسط توی دایره، الکی صدای گریه کردن درمیآورد

شما یادتون نمیاد، با مدادتراش و آب پوست پرتقال، تارعنکبوت درست می کردیم

شما یادتون نمیاد، تابستونا که هوا خیلی گرم بود، ظهرا میرفتیم با گوله های آسفالت تو خیابون بازی میکردیم!! بعضی وقتا هم اونها رو میکندیم میچسبوندیم رو زنگ خونه ها و فرار میکردیم

شما یادتون نمیاد، وقتی دبستانی بودیم قلکهای پلاستیکی سبز بدرنگ یا نارنجی به شکل تانک یا نارنجک بهمون می دادند تا پر از پولهای خرد دو زاری پنج زاری و یک تومنی دوتومنی بکنیم که برای کمک به رزمندگان جبهه ها بفرستند

شما یادتون نمیاد، همسایه ها تو حیاط جمع می شدن رب گوجه می پختن. بوی گوجه فرنگی پخته شده اشتهابرانگیز بود، اما وقتی می چشیدیم خوشمون نمیومد، مزه گوجه گندیده میداد

شما یادتون نمیاد، تو کلاس وقتی درس تموم میشد و وقت اضافه میآوردیم، تا زنگ بخوره این بازی رو میکردیم که یکی از کلاس میرفت بیرون، بعد بچه های تو کلاس یک چیزی رو انتخاب میکردند، اونکه وارد میشد، هرچقدر که به اون چیز نزدیک تر میشد، محکمتر رو میز میکوبیدیم

شما یادتون نمیاد، دبستان که بودیم، هر چی میپرسیدن و میموندیم توش، میگفتیم ما تا سر اینجا خوندیم :دی

شما یادتون نمیاد، خانم خامنه ای (مجری برنامه کودک شبکه یک رو) با اون صورت صاف و صدای شمرده شمرده ش

شما یادتون نمیاد: سه بار پشت سر هم بگو: گاز دوغ دار، دوغ گازدار!! یا چایی داغه، دایی چاقه

شما یادتون نمیاد، صفحه های خوشنویسی تو کتاب فارسی سال سوم رو

شما یادتون نمیاد، قبل از برنامه کودک که ساعت پنج بعدازظهر شروع میشد، اول بیست دقیقه عکس یک گل رز بود با آهنگ باخ

htaheri

عضو جدید
خودت گفتی هیلی کوپر میفرستیم!!!:mad: حالا که من از جونم سیر شدم تو قبول نمیکنی :razz:میدونی چقدر سخت بود آقامونو راضی کردم بزاره من بیام:biggrin::biggrin:

خب اون هلی کوپتر برا همه ی دانشجویان ماست!!!!!!
حالا بیا یه کاری برات میکنم دیگه!!!!;);)
در ضمن چرا میگی از جونت سیر شدی
داری میای به بهترین و بکر ترین نقطه ی دنیا!!!!!:w00:
راستی به آقاتون هم بگید بیاد معاون خودم میکنمش:biggrin::biggrin::biggrin:

aban68

عضو جدید
من دوتا چیز یادم میاد که نگفتی ؟؟؟
یکی اینکه جلد دفترمونو زمین فوتبال میکردیم بعد ته خودکارمونو مینداختیم توش فوتبال بازی میکردیم;)
و اون کلاها بود پسرا میکردن سرشون !!!! خیلی خنده دار بودن اسمش کلاه بود گردن وفک وسر وصورت همه را پوشش میداد تازه نقابم داشت با یه منگوله سرش راستی اگه میخواستی دهنم میگرفت دو رنگم بود یادتونه!!!!:biggrin::biggrin:

aban68

عضو جدید
خب اون هلی کوپتر برا همه ی دانشجویان ماست!!!!!!
حالا بیا یه کاری برات میکنم دیگه!!!!;);)
در ضمن چرا میگی از جونت سیر شدی
داری میای به بهترین و بکر ترین نقطه ی دنیا!!!!!:w00:
راستی به آقاتون هم بگید بیاد معاون خودم میکنمش:biggrin::biggrin::biggrin:

ببینم اگر اونجا مثل اینجا مرد سالاریه من نمیام چرا منو معاون نمیکنی ؟؟؟آقامون چه تاجی سر شما گذاشته اسمش اومد پشت سرش پست ومقام؟؟؟من دارم از دست آقامون فرار میکنم تو میگی اونم بیار !!! :biggrin:

htaheri

عضو جدید
من دوتا چیز یادم میاد که نگفتی ؟؟؟
یکی اینکه جلد دفترمونو زمین فوتبال میکردیم بعد ته خودکارمونو مینداختیم توش فوتبال بازی میکردیم;)
و اون کلاها بود پسرا میکردن سرشون !!!! خیلی خنده دار بودن اسمش کلاه بود گردن وفک وسر وصورت همه را پوشش میداد تازه نقابم داشت با یه منگوله سرش راستی اگه میخواستی دهنم میگرفت دو رنگم بود یادتونه!!!!:biggrin::biggrin:
اتفاقا یه دونه از این کلاه ها رو اون قدیما داشتم
اما خودمونیم خیلی گرم می کرد!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

htaheri

عضو جدید
ببینم اگر اونجا مثل اینجا مرد سالاریه من نمیام چرا منو معاون نمیکنی ؟؟؟آقامون چه تاجی سر شما گذاشته اسمش اومد پشت سرش پست ومقام؟؟؟من دارم از دست آقامون فرار میکنم تو میگی اونم بیار !!! :biggrin:
خب تو رو میخوام منشی مخصوص خودم بکنم
.بده؟؟؟؟؟اگه نمیخوای این پست رو بدم به یکی دیگه!!!!!!هان.....هان....هان.......
حالا که اینقدر از دست آقاتون شکاری:biggrin::biggrin:همونجا میندازیمش داخل دریا
تا خوراک کوسه ها بشه!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
این که گفتم معاونش میکنم به این خاطر بود که بکشونمش اونجا بعدش دیگه کوسه ها میدونن و اون!!!!!;)

aban68

عضو جدید
خب تو رو میخوام منشی مخصوص خودم بکنم
.بده؟؟؟؟؟اگه نمیخوای این پست رو بدم به یکی دیگه!!!!!!هان.....هان....هان.......
حالا که اینقدر از دست آقاتون شکاری:biggrin::biggrin:همونجا میندازیمش داخل دریا
تا خوراک کوسه ها بشه!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
این که گفتم معاونش میکنم به این خاطر بود که بکشونمش اونجا بعدش دیگه کوسه ها میدونن و اون!!!!!;)
آره خوبه;) بعدشم برای اینکه لجشو دربیاریم با فامیل من صداش میکنیم میخندیم!! ببینم میشه موقعی که دارن کوسه ها میخورنش ازش فیلم بگیریم؟؟؟

htaheri

عضو جدید
آره خوبه;) بعدشم برای اینکه لجشو دربیاریم با فامیل من صداش میکنیم میخندیم!! ببینم میشه موقعی که دارن کوسه ها میخورنش ازش فیلم بگیریم؟؟؟

عالیه!!!!
ولی فکر نمی کنی تنبیه سختیه
این فیلم گرفتن رو دیگه تخفیف بده!!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

aban68

عضو جدید
عالیه!!!!
ولی فکر نمی کنی تنبیه سختیه
این فیلم گرفتن رو دیگه تخفیف بده!!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
[/RIGHT]
نه نمیشه فیلمو برای خودش نمیخوام برای مامان باباش میخوام بگو باشه تا بیام !!!
ولی جدی من یه فیلم دیدم واقعی توجنگل شیر حمله کرد به یه زن و شوهر تو چادر زنه رفت تو ماشین درو بست شیر مرده رو خورد زنه خیلی راحت فیلم گرفت؟؟؟؟ وحشتناک بود:cry::cry:

htaheri

عضو جدید
نه نمیشه فیلمو برای خودش نمیخوام برای مامان باباش میخوام بگو باشه تا بیام !!!
ولی جدی من یه فیلم دیدم واقعی توجنگل شیر حمله کرد به یه زن و شوهر تو چادر زنه رفت تو ماشین درو بست شیر مرده رو خورد زنه خیلی راحت فیلم گرفت؟؟؟؟ وحشتناک بود:cry::cry:

باشه یه اکیپ کامل میبریم!!!!!!
چطور پخش زنده داشته باشیم حالش بیشتره ها!!!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
آره دیگه خانوم ها همشون اینطورین!!!!!:evil:
بیچاره آقایون......
خیلی مظلوم هستن
:cry::cry::cry:

aban68

عضو جدید
باشه یه اکیپ کامل میبریم!!!!!!
چطور پخش زنده داشته باشیم حالش بیشتره ها!!!!!!!!:biggrin::biggrin::biggrin:
آره دیگه خانوم ها همشون اینطورین!!!!!:evil:
بیچاره آقایون......
خیلی مظلوم هستن
:cry::cry::cry:
پس من اومدم;) آره بیچاره آقایون ولی همه خانمها اینطوری نیستن یکیش من؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised:

aban68

عضو جدید
:eek::eek::eek::eek::eek:
کاملامعلومه!!!!!!
تو الان نگفتی میخوام آقامون رو بندازم جلو کوسه و ازش فیلم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟:w00:
من که چیزی یادم نمیاد:surprised: بلاخره بعد اون آقا شاید یکی دیگه بیاد مابخوایم خوشبختش کنیم:D توام بهتره چیزی یادت نیاد میدونی که چی میگم....:cool:

htaheri

عضو جدید
عمو سبزی‌فروش _ داستانی واقعی

داستانی که در زیر نقل می‌شود، مربوط به دانشجویان ایرانی است که دوران سلطنت «احمدشاه قاجار» برای تحصیل به آلمان رفته بودند و آقای «دکتر جلال گنجی» فرزند مرحوم «سالار معتمد گنجی نیشابوری» برای نگارنده نقل کرد:
«ما هشت دانشجوی ایرانی بودیم که در آلمان در عهد «احمد شاه»
تحصیل می‌کردیم. روزی رئیس دانشگاه به ما اعلام نمود که همۀ دانشجویان خارجی باید از مقابل امپراطور آلمان رژه بروند
و سرود ملی کشور خودشان را بخوانند. ما بهانه آوریم که عدۀ‌مان کم است. گفت: اهمیت ندارد. از برخی کشورها فقط یک دانشجو در اینجا تحصیل می‌کند و همان یک نفر، پرچم کشور خود را حمل خواهد کرد، و سرود ملی خود را خواهد خواند.
چاره‌ای نداشتیم. همۀ ایرانی‌ها دور هم جمع شدیم و گفتیم ما که سرود ملی نداریم، و اگر هم داریم، ما به‌یاد نداریم. پس چه باید کرد؟
وقت هم نیست که از نیشابور و از پدرمان بپرسیم. به راستی عزا گرفته بودیم که مشکل را چگونه حل کنیم... یکی از دوستان گفت: اینها که فارسی نمی‌دانند. چطور است شعر و آهنگی را سر هم بکنیم و بخوانیم و بگوئیم همین سرود ملی ما است... کسی نیست که سرود ملی ما
را بداند و اعتراض کند...
اشعار مختلفی که از سعدی و حافظ می‌دانستیم، با هم تبادل کردیم. اما این شعرها آهنگین نبود و نمی‌شد به‌صورت سرود خواند. بالاخره من [دکتر گنجی] گفتم: بچه‌ها، عمو سبزی‌فروش را همه بلدید؟.. گفتند: آری. گفتم: هم آهنگین است، و هم ساده و کوتاه. بچه‌ها گفتند: آخر عمو سبزی‌فروش که سرود نمی‌شود. گفتم: بچه‌ها گوش کنید! و خودم با صدای بلند و خیلی جدی شروع به خواندن کردم:«عمو سبزی‌فروش . . ...
بله. سبزی کم‌فروش . . . بله. سبزی خوب داری؟
. .. . بله» فریاد شادی از بچه‌ها برخاست و شروع به تمرین
نمودیم. بیشتر تکیۀ شعر روی کلمۀ «بله» بود که همه با صدای بم و زیر می‌خواندیم. همۀ شعر را نمی‌دانستیم. با توافق هم‌دیگر، «سرود ملی» به این‌صورت تدوین شد:

عمو سبزی‌فروش! . . . بله
سبزی کم‌فروش! . ... .. .. بله
سبزی خوب داری؟ . . بله
خیلی خوب داری؟ . . . بله
عمو سبزی‌فروش! . . . بله
سیب کالک داری؟ .. . . بله
زال‌زالک داری؟ . . . . . بله
سبزیت باریکه؟ ... . . . . بله
شبهات تاریکه؟ .... . . . . بله
عمو سبزی‌فروش! . . . بله
این را چند بار تمرین کردیم. روز رژه، با یونیفورم یک‌شکل و یک‌رنگ از مقابل امپراطور آلمان ، «عمو سبزی‌فروش» خوانان رژه رفتیم. پشت
سر ما دانشجویان ایرلندی در حرکت بودند.. از «بله» گفتن ما به هیجان آمدند و «بله» را با ما همصدا شدند، به‌طوری که صدای «بله» در استادیوم طنین‌انداز شد و امپراطور هم به ما ابراز تفقد فرمودند و داستان به‌خیر گذشت.»
فصلنامۀ «ره‌ آورد» شمارۀ 35، صفحۀ 286

htaheri

عضو جدید
[FONT=&quot]در سال 1968 مسابقات المپيك در شهر مكزيكوسيتي برگزار شد. در آن سال مسابقه دوي ماراتن يكي از شگفت انگيزترين مسابقات دو در جهان بود.دوي ماراتن در تمام المپيكها مورد توجه همگان است و مدال طلايش گل سرسبد مدال هاي المپيك. اين مسابقه به طور مستقيم در هر 5 قاره جهان پخش ميشود[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]كيلومتر آخر مسابقه بود دوندگان رقابت حساس و نزديكي با هم داشتند، نفس هاي آنها به شماره افتاده بود، زيرا آنها 42 كيلومترو 195 متر مسافت را دويده بودند. دوندگان همچنان با گامهاي بلند و منظم پيش ميرفتند. چقدر اين استقامت زيبا بود. هر بيننده اي دلش ميخواست كه اين اندازه استقامت وتوان داشته باشد. دوندگان، قسمت آخر جاده را طي كردند و يكي پس از ديگري وارد استاديوم شدند.استاديوم مملو از تماشاچي بود و جمعيت با وارد شدن دوندگان، شروع به تشويق كردند. رقابت نفس گير شده بود و دونده شماره [/FONT][FONT=&quot]... [/FONT][FONT=&quot]چند قدمي جلوتر از بقيه بود. دونده ها تلاش ميكردند تا زودتر به خط پايان برسند و بالاخره دونده شماره ... نوار خط پايان را پاره كرد. استاديوم سراپا تشويق شد. فلاش دوربين هاي خبرنگاران لحظه اي امان نمي داد و دونده هاي بعدي يكي يكي از خط پايان گذشتند و بعضي هاشان بلافاصله بعد از عبور از خط پايان چند قدم جلوتر از شدت خستگي روي زمين ولو شدند. اسامي و زمان هاي به دست آمده نفرات برتر از بلندگوها اعلام شد. نفر اول با زمان دو ساعت و ... در همين حال دوندگان ديگر از راه رسيدند و از خط پايان گذشتند. در طول مسابقه دوربين ها بارها نفراتي را نشان داد كه دويدند، از ادامه مسابقه منصرف شدند و از مسير مسابقه بيرون آمدند. به نظر ميرسيد كه آخرين نفر هم از خط پايان رد شده است[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]داوران و مسوولين برگزاري ميروند تا علائم مربوط به مسابقه ماراتن و خط پايان را جمع آوري كنند جمعيت هم آرام آرام استاديوم را ترك ميكنند. اما[/FONT][FONT=&quot]...[/FONT]
[FONT=&quot]بلند گوي استاديوم به داوران اعلام ميكند كه خط پايان را ترك نكنند گزارش رسيده كه هنوز يك دونده ديگر باقي مانده. همه سر جاي خود برميگردند و انتظار رسيدن نفر آخر را ميكشند[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]دوربين هاي مستقر در طول جاده تصوير او را به استاديوم مخابره ميكنند. از روي شماره پيراهن او اسم او را مي يابند "جان استفن آكواري" است دونده سياه پوست اهل تانزانيا، كه ظاهرا برايش مشكلي پيش آمده، لنگ ميزد و پايش بانداژ شده بود. 20 كيلومتر تا خط پايان فاصله داشت و احتمال اين كه از ادامه مسير منصرف شود زياد بود[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]نفس نفس ميزد احساس درد در چهره اش نمايان بود لنگ لنگان و آرام مي آمد ولي دست بردار نبود. چند لحظه مكث كرد و دوباره راه افتاد. چند نفر دور او را مي گيرند تا از ادامه مسابقه منصرفش كنند ولي او با دست آنها را كنار مي زند و به راه خود ادامه ميدهد. داوران طبق مقررات حق ندارند قبل از عبور نفر آخر از خط پايان محل مسابقه را ترك كنند. جمعيت هم همان طور منتظر است و محل مسابقه را با وجود اعلام نتايج ترك نمي كند. جان هنوز مسير مسابقه را ترك نكرده و با جديت مسير را ادامه ميدهد. خبرنگاران بخش هاي مختلف وارد استاديوم شده اند و جمعيت هم به جاي اينكه كم شود زيادتر ميشود! جان استفن با دست هاي گره كرده و دندان هاي به هم فشرده و لنگ لنگان، اما استوار، همچنان به حركت خود به سوي خط پايان ادامه ميدهد او هنوز چند كيلومتري با خط پايان فاصله دارد آيا او ميتواند مسير را به پايان برساند؟ خورشيد در مكزيكوسيتي غروب ميكند و هوارو به تاريكي ميرود[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot]بعد از گذشت مدتي طولاني، آخرين شركت كننده دوي ماراتن به استاديوم نزديك ميشود، با ورود او به استاديوم جمعيت از جا برميخيزد چند نفر در گوشه اي از استاديوم شروع به تشويق ميكنند و بعد انگار از آن نقطه موجي از كف زدن حركت ميكند و تمام استاديوم را فرا ميگيرد نميدانيد چه غوغايي برپا ميشود[/FONT]
[FONT=&quot]يا 50 متر بيشتر تا خط پايان نمانده او نفس زنان مي ايستد و خم ميشود و دستش را روي ساق پاهايش ميگذارد، پلك هايش را فشار مي دهد نفس ميگيرد و دوباره با سرعت بيشتري شروع به حركت ميكند[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]شدت كف زدن جمعيت لحظه به لحظه بيشتر ميشود خبرنگاران در خط پايان تجمع كرده اند وقتي نفرات اول از خط پايان گذشتند استاديوم اينقدر شور و هيجان نداشت[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]نزديك و نزديكتر ميشود و از خط پايان ميگذرد. خبرنگاران، به سوي او هجوم ميبرند نور پي در پي فلاش ها استاديوم را روشن كرده است انگار نه انگار كه ديگر شب شده بود. مربيان حوله اي بر دوشش مي اندازند او كه ديگر توان ايستادن ندارد، مي افتد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot] آن شب مكزيكوسيتي و شايد تمام جهان از شوق حماسه جان، تا صبح نخوابيد. جهانيان از او درس بزرگي آموختند و آن [FONT=&quot]اصالت حركت، مستقل از نتيجه[/FONT] بود. او يك لحظه به اين فكر نكرد كه نفر آخر است. به اين فكر نكرد كه براي پيشگيري از تحمل نگاه تحقيرآميز ديگران به خاطر آخر بودن ميدان را خالي كند. او تصميم گرفته بود كه اين مسير را طي كند، اصالت تصميم او و استقامتش در اجراي تصميمش باعث شد تا جهانيان به ارزش جديدي توجه كنند ارزشي كه احترامي تحسين برانگيز به دنبال داشت. فرداي مسابقه[/FONT][FONT=&quot]مشخص شد كه جان ازهمان شروع مسابقه به زمين خوردهو به شدت آسيب ديده است[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot] او در پاسخگويي به سوال خبرنگاري كه پرسيده بود، چرا با آن وضع و در حالي كه نفر آخر بوديد از ادامه مسابقه منصرف نشديد؟ ابتدا فقط گفت: براي شما قابل درك نيست! و بعد در برابر اصرار خبرنگار ادامه داد[/FONT][FONT=&quot]: [/FONT][FONT=&quot]مردم كشورم مرا 5000 مايل تا مكزيكوسيتي نفرستاده اند كه فقط مسابقه را شروع كنم، مرا فرستاده اند كه آن را به پايان برسانم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]

htaheri

عضو جدید
براي بهترين دوستانم ...
مهم نیست چه سنی داری هنگام سلام کردن مادرت را در آغوش بگیر.
اگر کسی تو را پشت خط گذاشت تا به تلفن دیگری پاسخ دهد تلفن را قطع کن.
هیچوقت به کسی که غم سنگینی دارد نگو " می دانم چه حالی داری " چون در واقع نمی داني.
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
هیچوقت به یک مرد نگو موهایش در حال ریختن است. خودش این را می داند.
از صمیم قلب عشق بورز. ممکن است کمی لطمه ببینی، اما تنها راه استفاده بهینه از حیات همین است.
در مورد موضوعی که درست متوجه نشده ای درست قضاوت نکن.
وقتی از تو سوالی را پرسیدند که نمی خواستی جوابش را بدهی، لبخند بزن و بگو: "برای چه می خواهید بدانید؟"
هرگز موفقیت را پیش از موقع عیان نکن.
هیچوقت پایان فیلم ها و کتابهای خوب را برای دیگران تعریف نکن.
وقتی احساس خستگی می کنی اما ناچاری که به کارت ادامه بدهی، دست و صورتت را بشوی و یک جفت جوراب و یک پیراهن تمیز بپوش. آن وقت خواهی دید که نیروی دوباره بدست آورده ای.
هرگز پیش از سخنرانی غذای سنگین نخور.
راحتی و خوشبختی را با هم اشتباه نکن.
هیچوقت از بازار کهنه فروشها وسیله برقی نخر.
شغلی را انتخاب کن که روحت را هم به اندازه حساب بانکی ات غنی سازد.
سعی کن از آن افرادی نباشی که می گویند : " آماده، هدف، آتش "
هر وقت فرصت کردی دست فرزندانت را در دست بگیر. به زودی زمانی خواهد رسید که او اجازه این کار را به تو نخواهد داد.
چتری با رنگ روشن بخر. پیدا کردنش در میان چتر های مشکی آسان است و به روزهای غمگین بارانی شادی و نشاط می بخشد.
وقتی کت و شلوار تیره به تن داری شیرینی شکری نخور.
هیچوقت در محل کار درمورد مشکلات خانوادگی ات صحبت نکن.
وقتی در راه مسافرت، هنگام ناهار به شهری می رسی رستورانی را که در میدان شهر است انتخاب کن.
در حمام آواز بخوان.
در روز تولدت درختی بکار.
طوری زندگی کن که هر وقت فرزندانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
بچه ها را بعد از تنبیه در آغوش بگیر.
فقط آن کتابهایی را امانت بده که از نداشتن شان ناراحت نمی شوی.
ساعتت را پنج دقیقه جلوتر تنظیم کن.
هنگام بازی با بچه ها بگذار تا آنها برنده شوند.
شیر کم چرب بنوش.
هرگز در هنگام گرسنگی به خرید مواد غذایی نرو. اضافه بر احتیاج خرید خواهی کرد.
فروتن باش، پیش از آنکه تو به دنیا بیایی خیلی از کارها انجام شده بود.
از کسی که چیزی برای از دست دادن ندارد، بترس.
فراموش نکن که خوشبختی به سراغ کسانی می رود که برای رسیدن به آن تلاش می کنند

تو گل سرخ منی

htaheri

عضو جدید
اثری از : زنده یاد قیصر امین پور

پیش از اینها فكر می كردم خدا
خانه ای دارد كنار ابرها

مثل قصر پادشاه قصه ها
خشتی از الماس خشتی از طلا

پایه های برجش از عاج وبلور
بر سر تختی نشسته با غرور

ماه برق كوچكی از تاج او