راستی دوشنبه ما هم تعطیلیم ... علم مواد داشتیم که استاد شما ( همون مو قشنگه که موهاش بلنده میده بغل، اسمش چیه؟) اون گفت همایش نانو دارید کلاس پیچه![]()
اسمش محبیه .
کلاسای مواد و معدن فقط تعطیله . راستی منو به جا اوردی میدونی کیم؟
راستی دوشنبه ما هم تعطیلیم ... علم مواد داشتیم که استاد شما ( همون مو قشنگه که موهاش بلنده میده بغل، اسمش چیه؟) اون گفت همایش نانو دارید کلاس پیچه![]()
اسمش محبیه .
کلاسای مواد و معدن فقط تعطیله . راستی منو به جا اوردی میدونی کیم؟
آره محبی... خیلی باحاله ...
آره احتمالا شناختمتون ... مگه همونی نبودین که کیفتونو گم کردین. پس می شناسمتون![]()
آره محبی... خیلی باحاله ...
آره احتمالا شناختمتون ... مگه همونی نبودین که کیفتونو گم کردین. پس می شناسمتون![]()
راستی the saw یعنی اره ؟ اره برقی ؟
نه من نخریدم . خبر نداشتم.آره شناختمتون... کامل شناختمتون.
از آشناییتون خیلی خوشحال شدمشنبه قراره با داییتون بریم سالن مرکزی. قراره همایون شجریان بیاد ..بلیط خریدید؟
مهم اینه که خودت دوستش داری .آره می شه اره ولی نه اون اره که فکر می کنید ... The SAW اسم یه فیلم ترسناک خیلی مشهوره ... که این شخصیت که تو آواتورمه نقش اصلیه فیلمه و یه مهندس...
چون هیچ کس این فیلمو دوست نداره ... من خیلی دوسش دارم .:D
مهم اینه که خودت دوستش داری .
جالبه . به امین بگم فیلمشواسم بیاره. کنجکاو شدم.
خانوم مرادی با اجازتون من دیگه میرم لالا ... ا
![]()
باشه . به خاطره حرفتم که شده نمی بینم.بابا ترسناکه ... بهتره نبینید... از اخلاقو قیافتون معلومه که روحیتون لطیفه ... خواهش می کنم نبینیدش
دانشگاه يادگارامام هم هست..دانشگاه بین المللی امام خمینی تنها دانشگاه بین المللی ایران هست![]()
آقا سینا ورودی چندی؟
آشنا به نظر میرسی!!!!!!
ایول ! همونی که فکر میکردم هستی!من سینا میار هستم ورودی 88 و الان میشم ترم 2 که متالورژی صنعتی می خونم![]()
ایول ! همونی که فکر میکردم هستی!
حالا اگه گفتی من کی هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آفريـــــــــــــــــــــــــــــن ...بچه ها جون ببخشید دیر کردم . من تا ظهر خواب بودم . حالا که دیگه استراحت کردم اومدم بگم سلاممممممممممممممم دوستان .
همایش خیلی با حال بود .
قزوين - اولين همايش كاربردهاي فناوري نانو و توسعه صنعتي با حضور استاندار، محققان و پژوهشگران كشور روز سه شنبه در دانشگاه بينالمللي امام خميني (ره) قزوين آغار بكار كرد.
به گزارش ايرنا، اين همايش حول محور و حوزههاي علمي و صنعتي صنعت معدن و فرآوري مواد با پايه معدني، كاربردهاي نانو در حوزه انرژي و صنعت هسته اي ، نانو مواد و نانو ساختارها، صنايع نفت و گاز و پليمر، كاربرد نانو در محيط زيست و آلايندهها و نانو بيوتكنولوژي از امروز ۲۱ارديبهشت ماه به مدت دو روز در دانشگاه بينالمللي امام (ره) قزوين آغار بكار كرده است براساس اين گزارش، روشهاي همايش كاربردهاي فناوري نانو وتوسعه صنعتي توليد، كنترل و بهينهسازي مواد نانوساختار در مقياس صنعتي و نيمه صنعتي، بررسي فني و اقتصادي فرآيندهاي توليد نانو مواد، نانو كاتاليستها و نانوسيستم ها، شبيهسازي فرآيندهاي صنعتي توليد نانو مواد شامل نانو ذرات ، نانو كامپوزيتها و نانو ساختارها و تجهيزات و ماشين آلات توليد و كنترل نانو سيستمها را از جمله موضوعات علمي، پژوهشي، كاربردي و ترويجي است كه در اين دو روز در اين همايش ارايه ميشود.
دبير علمي همايش كاربردهاي فناوري نانو و توسعه صنعتي گفت: حوزه نانو از علوم بين رشتهاي مطرح در سراسر دنيا ميباشد كه موفق به تسخير مرزهاي كلاسيك اين رشتههاي بين رشتهاي شده است.
دكتر غلامرضا كريمي افزود: مهمترين هدف اين همايش استفاده از مباحث كاربردي نانو و توسعه صنعتسازي است تا بتوانيم از ثمرات علمي پژوهشگران كشور بهره برداري لازم را جهت توسعه استان و كشور برداريم.
وي اظهار داشت: بر اساس سياستگذاري كلان كشور تا سال ۱۳۹۳بايد در حوزه فناوريهاي نوين به رتبه ۱۵جهان دست يابيم كه خوشبختانه در بحث آكادميك و تئوريك از برنامه جلوتر هستيم ولي در بخش كاربردي و توسعه صنعتي راه طولاني را در پيش داريم و بايد تلاش مضاعفي در اين زمينه داشته باشيم.
دبير همايش كاربردهاي فناوري نانو و توسعه صنعتي قزوين افزود: ۵۰۰مقاله براي اين همايش ارسال شده كه از اين تعداد ۲۵۰مقاله در ارزيابي اوليه توسط كميته داوران انتخاب و از اين تعداد ۵۰مقاله جهت ارائه شفاهي . ۱۳۰ مقاله به پوستر برگزيده شدند.
كريمي برگزاري ۲۰كارگاه علمي و آموزشي، نمايشگاههاي جانبي فناوري نانو شامل غرفههاي پژوهشي، صنعتي و غرفههاي ويژه برگزاركنندگان و حاميان همايش،ارائه مقاله و پوستر، سخنراني اجراي يك پنل تحقيقاتي از اين همايش با يك پنل تحقيقاتي در آمريكا از جمله برنامههاي مهم اين همايش برشمرد.
وي خاطرنشان كرد: براساس هماهنگي با انجمن نانوفناوري ايران، مقالاتي را كه هيات داوران به عنوان مقالات برگزيده همايش انتخاب نمايند، در فصلنامه دنياي نانو (نشريه انجمن نانوفناوري ايران) در شماره تابستان ۱۳۸۹به چاپ خواهد رسيد.
سخنراني علمي پرفسور دلاگوارديا از اسپانيا در زمينه ارزيابي تحليلي برهم كنش تابش فرابنفش و نقاط كوانتومي در خصوص مولكولهاي آل و ساير سخنران محققان مطرح كشور از جمله برنامههاي اين همايش ميباشد