احمد احمدی
عضو جدید
دانشگاه بین المللی امام خمینی تنها دانشگاه بین المللی ایران هست

من هم گول همینو خوردمدانشگاه بین المللی امام خمینی تنها دانشگاه بین المللی ایران هست![]()
سلاممن هم گول همینو خوردم
خودمونیما دانشگاه غیر انتفاعی واحد کابل از این خراب شده بیشتر امکانات داره
شبانه آره اما بین الملل قزوین شبانه ندارهسلام
کسی خبر داره دانشگاه بین الملل امسال شبانه میگیره یا نه؟پارسال که نگرفت
من رشتم ریاضیه ساکن قزوین . رتبم شد 12796 تو سهمیه
به نظرتون امکان داره روزانه یا شبانه چیزی قبول شم؟
شبانه آره اما بین الملل قزوین شبانه نداره![]()
مرسی
رشته هایی مثل مدیریت چه رتبه ای میخواید؟
با رتبه ی من میشه شبانه زنجان یا همدان قبول شد؟البته مهندسی!!!
سلامسلام خوبین ؟
من می خوام با چند تا از برو بکس مکانیک قزوین آشنا شم چون می خوام واسه یکی دو ترم تو قزوین مهمان بیام. اولش می خوام بدونم که امکانتش چطوره؟
یا استاداش چطورن؟
یا اینکه از دانشگاه خودمون (ارومیه) بهتره یا نه؟![]()
سلام عزیزان میخاستم از شما دوستان که تو دانشگاه بین المللی امام خمینی درس میخونید بپرسم وضعیت دانشگاهتون چی جوریه یعنی از بابت امکانات و استاداتون در چه سطحیه؟داداش من تو زاهدان مکانیک میخونه خالا گیر داده که میخام بیان قزوین مهمان بشم چون به تهران نزدیکتره من نمیدونم سطح علمی استاداتون چی جوریه اما چون خودم زاهدان بودم میدونم اونجا مکانیک دکترا هم داره تو گروه مکانیک 5تا استادیار هست اما از قزوین خبر ندارم میشه یه راهنمایی بکنید ممنون
دانشگاهش کوچیکه؟؟؟؟؟سطح مکانیک دانشگاه خوبه . امسال دوستم بارتبه ی 2500 نتونست مکانیک قزوین قبول شه .
ولی خب دانشگاش کوچیک هستو قدیمی .....
ولی از لحاظ علمی خوبه
مگه قراره تو راهرو ها کورس بزارین آره قدیمیه آره کهنس مثله اکثر دانشگاه های کشوردانشگاهش کوچیکه؟؟؟؟؟
مطمئنید دانشگاه بین المللی رو دیدید؟شاید رجا رو به جای امام قالبتون کردن!!!
دانشکده فنی کوچیک نیست ولی تا دلت بخواد فسیل و قدیمیه.راهروهای بزرگش که خیلی معروفه!!!![]()
من هم گول همینو خوردم
خودمونیما دانشگاه غیر انتفاعی واحد کابل از این خراب شده بیشتر امکانات داره
دانشگاهش کوچیکه؟؟؟؟؟
مطمئنید دانشگاه بین المللی رو دیدید؟شاید رجا رو به جای امام قالبتون کردن!!!
دانشکده فنی کوچیک نیست ولی تا دلت بخواد فسیل و قدیمیه.راهروهای بزرگش که خیلی معروفه!!!![]()
چرا بکوبن دوباره بسازن ؟چیزی که تو دانشگاه زیاده زمین خالیه.می تونن یه دانشکده ی جدید بسازن.در مورد امکاناتش هیچی نمی گم.چون بعدا نگید پیش بقیه زدید تو سر دانشگاه!اتفاقا قدمت و سابقه دانشگاهه که باعث افتخاره.ساختمون دانشکده فنی رو چیکارش کنن؟بکوبن دوباره بسازن؟
اگه بخوای برای ساختمون دانشگاهو قدیمی یا جدید بودنش ارزش قایل بشی قطعا دانشگاه شریف بی ارزش ترین دانشگاهه ایرانه.
چرا بکوبن دوباره بسازن ؟چیزی که تو دانشگاه زیاده زمین خالیه.می تونن یه دانشکده ی جدید بسازن.در مورد امکاناتش هیچی نمی گم.چون بعدا نگید پیش بقیه زدید تو سر دانشگاه!شریف و بقیه ی دانشگاه های ایران هم اگه یه کم امکانات و ساختموناشونو درست می کردن تو رده بندی دانشگاه ها زیر هزار نمی شدن.خیلی از دانشگاه هامون به خاطر همین مسائل به ظاهر کوچیک تو رتبه بندی دنیا از عمان و بحرین عقب می مونن.
![]()
اهای بچه های بین ال سلام. . . . . .نکنید این کارارو . . . . . .. .زشته .شما دیگه بزرگ شدین .کم بودن فضای فنی و قدیمی بودنش مهمه ولی نه در این حد. . . . . ... میخواین اینطوری با هم نجنگین . . . . . . . . . .بالا بردن سطح علمیش که دست من و تو یعنی مهم ترین بخشش پس بهتره واسه این تلاش کنیم .امیدوارم دانشگاه ما هم بتونه جزء برترین دانشگاها بشه از همه لحاظ . . . . . . . . . . . . . . روزتونم مبارک البته با تاخیر
![]()
چقدر آشنا به نظر می رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا از بچه های بین الملل هیچ خبری نیست؟؟؟
بچه ها تورو خدا بیاین اینجا.داریم کم می اریما؟!![]()
چرا از بچه های بین الملل هیچ خبری نیست؟؟؟
بچه ها تورو خدا بیاین اینجا.داریم کم می اریما؟!![]()
اهای بچه های بین ال سلام. . . . . .نکنید این کارارو . . . . . .. .زشته .شما دیگه بزرگ شدین .کم بودن فضای فنی و قدیمی بودنش مهمه ولی نه در این حد. . . . . ... میخواین اینطوری با هم نجنگین . . . . . . . . . .بالا بردن سطح علمیش که دست من و تو یعنی مهم ترین بخشش پس بهتره واسه این تلاش کنیم .امیدوارم دانشگاه ما هم بتونه جزء برترین دانشگاها بشه از همه لحاظ . . . . . . . . . . . . . . روزتونم مبارک البته با تاخیر
![]()
جنگی در کار نیست!!!!...اهای بچه های بین ال سلام. . . . . .نکنید این کارارو . . . . . .. .زشته .شما دیگه بزرگ شدین .کم بودن فضای فنی و قدیمی بودنش مهمه ولی نه در این حد. . . . . ... میخواین اینطوری با هم نجنگین . . . . . . . . . .بالا بردن سطح علمیش که دست من و تو یعنی مهم ترین بخشش پس بهتره واسه این تلاش کنیم .امیدوارم دانشگاه ما هم بتونه جزء برترین دانشگاها بشه از همه لحاظ . . . . . . . . . . . . . . روزتونم مبارک البته با تاخیر
![]()
سلام به همگي بين الملليا!!!
خوبين؟
خيلي وقت بود اينجا سر نزده بودم!
ولي الان خوشحالم كه اينجام، خواستم به پست هاتون جواب بدم، ولي خب يه ذره سرم خلوت شد دوباره ميام!
فعلا يا حق![]()