دانشگاه بیرجند

doost4

عضو جدید
حالت خوبهههههههههههههه؟
مثل این که هم دانشگاهی هستیم

وا ؟؟؟ :surprised::surprised::surprised::surprised: آخه یه جاهایی اول تاپیک یه چی گفتی به نظرم تابستون اونجا ورداشتی ! :surprised::surprised:
چرا فردوسی برنداشتی این همه راه حوصلت شد بیای بیرجند ؟ :surprised::surprised:
تا اونجایی که یادمه حدود 14 شهریوره امتحانا

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
وا ؟؟؟ :surprised::surprised::surprised::surprised: آخه یه جاهایی اول تاپیک یه چی گفتی به نظرم تابستون اونجا ورداشتی ! :surprised::surprised:
چرا فردوسی برنداشتی این همه راه حوصلت شد بیای بیرجند ؟ :surprised::surprised:
تا اونجایی که یادمه حدود 14 شهریوره امتحانا
وااااااااا
مگه نمیدونی یونیه ما فردوسیو قبول نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیتونی برداری!!!!
برات تطبیق نمیزنه
مسخرست...نه..!!!!

doost4

عضو جدید
وااااااااا
مگه نمیدونی یونیه ما فردوسیو قبول نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیتونی برداری!!!!
برات تطبیق نمیزنه
مسخرست...نه..!!!!

:eek::eek::eek: شنیده بودم این یارو کاردان یه چرندیاتی میگفت اما فک نمی کردم قبول نکنن ! :eek:
البته حقم دارن خب تو اصلا به چه حقی دانشگاه بیرجندو با فردوسی مقایسه می کنی ؟ :mad: هر وقت صحبت از هاروارد و MIT شد اسم بیرجند رو بکش وسط !
با این حساب پس نائب الزیاره باش بیرجند ! :D خواستی بری مشهد با مارال محمدی برو ! 2:30 از بیرجند 10:06 از مشهد . سیروسفر

pari ko0cho0lo0

عضو جدید
:eek::eek::eek: شنیده بودم این یارو کاردان یه چرندیاتی میگفت اما فک نمی کردم قبول نکنن ! :eek:
البته حقم دارن خب تو اصلا به چه حقی دانشگاه بیرجندو با فردوسی مقایسه می کنی ؟ :mad: هر وقت صحبت از هاروارد و MIT شد اسم بیرجند رو بکش وسط !
با این حساب پس نائب الزیاره باش بیرجند ! :D خواستی بری مشهد با مارال محمدی برو ! 2:30 از بیرجند 10:06 از مشهد . سیروسفر

با بینا یا آزادمنش میرم
اما یه بار هم با محمدی رفتم
یادمه ماشینش خوب بود
میشه تلشو واسم پ.خ کنین
یادم رفته بود ازش بگیرم:cool:

doost4

عضو جدید
با بینا یا آزادمنش میرم
اما یه بار هم با محمدی رفتم
یادمه ماشینش خوب بود
میشه تلشو واسم پ.خ کنین
یادم رفته بود ازش بگیرم:cool:

آخه محمدی مارال داره صندلیش خیلی باحاله ;) راستی اون ساعتی که گفتم مال قاصدی بود نه محمدی. محمدی فک کنم 10:08 بود یا 10:15 . تعاونی 16 هم بود جهان گشت مهر
شمارشو برات فرستادم .:smile: