IranianWay
عضو جدید
ببخشیدا بعد چندتا تاپیکی که ازتون دیدم توقع همچین طرز فکری رو از شما نداشتم
بنی بشره دیگه تغییر میکنه
باعث خوشحالیه![]()

یا پسر ابروشو برداره چه فرقی با شما دختر داره؟

ببخشیدا بعد چندتا تاپیکی که ازتون دیدم توقع همچین طرز فکری رو از شما نداشتم
بنی بشره دیگه تغییر میکنه
باعث خوشحالیه![]()
از چی خوشتان آمد؟!جالب بود خوشمان امد![]()
حتماً يه فرقي داره ديگه در ضمن دخترها مثل من يو سيبل كلفت نميشن...خوب اگر با سیبیل و ابرو کلفت باشه چه فرقی با من که پسر هستم داره؟
یا پسر ابروشو برداره چه فرقی با شما دختر داره؟
![]()
احسنــــــــت !به نظر من هیچ مشکلی نداره.....هر چی فشن تر بهتر...بترکون...مثل خودم![]()
مگه تو زن نداری بچه؟تنها مشکلش اینه که گاهی میخوریم به ماشین جلویی....
آخه خب پیاده رو را نیگا میکنیم!!!!!
میتونی بری کلاس رقص![]()
لطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟
چشم دختر شاه پریون روشنحالم بهم میخوره حتی یه ذره
من خودم اینقدر گفتم به دوستم (دختر) که هر موقع پیشه من میاد بدون آرایشه
چشم دختر شاه پریون روشن![]()
الان تشخیص خیلی مشکله که طرف زن یا دختر
ولی آرایش الان فقط برای نشون دادن خودشون به پسرهاست قافل از اینکه پسری که اون رو می بینه فقط به نیت..........نگاش می کنه.
واقعا شخصیت دخترهای ما اینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خانمه تا میرسه خونه میره آرایش خودش رو میشوره.فقط برای آدمهای خیابون خوشکله برای شوهر ...............................................
بماند
مارك ضد آفتابت چيه؟!خوب البته همه تین طوری نیستن
من بر عکس این قضیه هستم .و بیرون فقط یه ضد افتاب میزنم![]()
لطفا داشجویان پسر جواب بدن شما از دختری که آرایش کنه خوشتون میاد؟اصلا نظرتون در مورد آرایش کردن و اصلاح دخترای داشجو چیه؟
اصلا چه فرقی میکنه...
من معتقدم یک فرد باید بتونه به راحتی از روی شکل ظاهر و نحوه لباس پوشیدن تشخیص بده طرف مقابل چه روحیاتی داره و نحوه نگاهش به زندگی چیه . و حتی توی جامعه هم افراد بتونن مثله خودشون و راحت پیدا کنن.
که متأسفانه تو ایران قابل تشخیص نیست..
میری خواستگاریه دختری که تا بن دندان پوشونده..کاشف به عمل میاد که ....
یا کسی و توو خیابون میبینی که هم از حیث آرایش هم از حیث لباس نشان دهنده پایه رفاقته اما میفهمی طرف تا حالا 5 کلمه هم با یه پسر حرف نزده!!!!
نه دیگه ..اشتبت اینجا است..من میگم باید مثله جوامع دیگه هر کس آزاد باشه هرجوری میخواد باشه تا بشه از روی ظاهر به درستی قضاوت کرد...بزرگترین اشتباهت اینه که میخوای از روی ظاهر تصمیم بگیری و قضاوت کنی
نه دیگه ..اشتبت اینجا است..من میگم باید مثله جوامع دیگه هر کس آزاد باشه هرجوری میخواد باشه تا بشه از روی ظاهر به درستی قضاوت کرد...
باید بتونیم از روی ظاهر قضاوت کنیم نه اینکه هر کسی به هر رنگی در بیاد!!
آخه بحث ما شناخت آدما نیست ...بحث سر آرایش کردن یا نکردنه..خو اگر ازادی باشه که دتر میشه
اونوقت اصلا نمیشه تشخیص داد
من میگم ضاهر بخش خیلی کوچیکی از شناختن ادماست
آخه بحث ما شناخت آدما نیست ...بحث سر آرایش کردن یا نکردنه..
من میگم هر کسی باید هر جوری میخواد باشه تا مورد قبول قشر مثله خودش باشه..
نه اینکه همش ظاهر فریبی باشه...
چشم دختر شاه پریون روشن![]()
جیگر تو!!!با اصلاح 100 درصد موافقم با آرایش نه چون خودم بدون آرایش هم خوشگلم![]()
![]()
آره عزیز خودمم اما بین خودمون باشهاین عکس خودته؟؟حجابتو رعایت کن!
پس چادرت کو؟؟
![]()