wasper
عضو جدید
این موضوع زیادی کلیشه شده و خیلی از تاپیک ها بهش اختصاص داده شده.
ولی من میخوام از دام فارسی وان برای کودکان حرف بزنم.
من خودم این که گفته میشه که یک زن سریال های فارسی وان را ببینه و برایش عادی بشه را به طور کامل قبول ندارم.
مساله در برنامه هفته پیش دیروز و امروز وفردا گوینده ادعا کرددر جرم شناسی فعالیت میکنه و زنی که خیانت کرده بود گفت که خیانت به همسر و داشتن رابطه در حالی که شوهر داره برایش عادی هست و گوینده سعی داشت دلیل حرکت این شخص را به فارسی وان ربط بده و بزاره تقصیر دیدن این کانال
یعنی من میترسم فردا هر مشکلی در جامعه صورت بگیره بندازنش تقصیر فارسی وان.
من خودم مخالف شدید این کانال هستم ولی معتقد نیستم که به این زودی ها تاثیر بزاره.و تاثیر ان در دراز مدت خواهد بود.و نه برای همه.
چون خداوند به انسان عقل داده.
ولی من میخوام از دامی که برای کودکان این کانال گذاشته صحبت کنم.
3 تا سریال در حال حاظر پخش میشه که در ان شخصیت های کودک حظور دارند که بیشترین علاقه را در بین کودکان داره
سریال ترکی که جمعه ها پخش میشه
سریال ریبا
سریال کلمبیایی که اسمش یادم نیست ولی شخصیتش فریجولیتو هست.
شما اگر هر 3 تا سریال را نگاه میکنید.میبینید که کودکان در سن بسیار پایین که حتی در فرهنگ غرب هم یک چیز عادی نیست دوست پسرو دوست دختر دارند .
همین 1 ساعت پیش دیدم شخصیت پسر که 7 سالش هم نمیشه رفت پیش اون شخصیت که عمو ان دختر هست.بهش گفت که من میخوام با برادر زاده شما دوست بشم و کمکم کنید . اون عمو هم با خوشحالی کمکش کرد.
تو سریال ترکی هم میبینی که پسر 7 ساله دوست دختر داره و برای اون تو مدرسه دعوا میکنه.
در سریال ریبا هم همینطور.
باور کنید تاثیر سریال ها برای کودکان هزار برابر ما هست.
این را علم ثابت کرده.
دختر عمو 7 ساله من که صبح تا شب داره این سریال ها را ببینه.
طبیعی هست که دوست پسر داشتن برایش عادی بشه و میترسم وقتی یک روزی بهش بگیم که خوب نیست.مسخره مون کنه.
چون وقتی یک چیز برای انسان عادی بشه .دیگه تا اخر در اون ها میمونه
مثلا شما الان برید در یک کشور اروپایی بگی که مشروب خوردن بد هست.شما را به چشم یک ادم عجیب غریب نگاه میکنند.چون برایشون عادی شده.
ولی اون فرد بیاد در یک کشور اسلامی و این حرف را بزنه.ما هم اونها را به صورت یک موجود عجیب نگاه میکنیم.
من در این نظرسنجی نمیخوام دنبال خوب یا بد بودن تاثیرات باشم.
چون بعضی ها اعتقاد دارند متاسفانه که این تاثیرات فارسی وان برای کودکان خوب هم هست.
سوال نظرسنجی من این هست که ایا فارسی وان روی کودکان تاثیر میزاره یا نه.
ولی من میخوام از دام فارسی وان برای کودکان حرف بزنم.
من خودم این که گفته میشه که یک زن سریال های فارسی وان را ببینه و برایش عادی بشه را به طور کامل قبول ندارم.
مساله در برنامه هفته پیش دیروز و امروز وفردا گوینده ادعا کرددر جرم شناسی فعالیت میکنه و زنی که خیانت کرده بود گفت که خیانت به همسر و داشتن رابطه در حالی که شوهر داره برایش عادی هست و گوینده سعی داشت دلیل حرکت این شخص را به فارسی وان ربط بده و بزاره تقصیر دیدن این کانال
یعنی من میترسم فردا هر مشکلی در جامعه صورت بگیره بندازنش تقصیر فارسی وان.
من خودم مخالف شدید این کانال هستم ولی معتقد نیستم که به این زودی ها تاثیر بزاره.و تاثیر ان در دراز مدت خواهد بود.و نه برای همه.
چون خداوند به انسان عقل داده.
ولی من میخوام از دامی که برای کودکان این کانال گذاشته صحبت کنم.
3 تا سریال در حال حاظر پخش میشه که در ان شخصیت های کودک حظور دارند که بیشترین علاقه را در بین کودکان داره
سریال ترکی که جمعه ها پخش میشه
سریال ریبا
سریال کلمبیایی که اسمش یادم نیست ولی شخصیتش فریجولیتو هست.
شما اگر هر 3 تا سریال را نگاه میکنید.میبینید که کودکان در سن بسیار پایین که حتی در فرهنگ غرب هم یک چیز عادی نیست دوست پسرو دوست دختر دارند .
همین 1 ساعت پیش دیدم شخصیت پسر که 7 سالش هم نمیشه رفت پیش اون شخصیت که عمو ان دختر هست.بهش گفت که من میخوام با برادر زاده شما دوست بشم و کمکم کنید . اون عمو هم با خوشحالی کمکش کرد.
تو سریال ترکی هم میبینی که پسر 7 ساله دوست دختر داره و برای اون تو مدرسه دعوا میکنه.
در سریال ریبا هم همینطور.
باور کنید تاثیر سریال ها برای کودکان هزار برابر ما هست.
این را علم ثابت کرده.
دختر عمو 7 ساله من که صبح تا شب داره این سریال ها را ببینه.
طبیعی هست که دوست پسر داشتن برایش عادی بشه و میترسم وقتی یک روزی بهش بگیم که خوب نیست.مسخره مون کنه.
چون وقتی یک چیز برای انسان عادی بشه .دیگه تا اخر در اون ها میمونه
مثلا شما الان برید در یک کشور اروپایی بگی که مشروب خوردن بد هست.شما را به چشم یک ادم عجیب غریب نگاه میکنند.چون برایشون عادی شده.
ولی اون فرد بیاد در یک کشور اسلامی و این حرف را بزنه.ما هم اونها را به صورت یک موجود عجیب نگاه میکنیم.
من در این نظرسنجی نمیخوام دنبال خوب یا بد بودن تاثیرات باشم.
چون بعضی ها اعتقاد دارند متاسفانه که این تاثیرات فارسی وان برای کودکان خوب هم هست.
سوال نظرسنجی من این هست که ایا فارسی وان روی کودکان تاثیر میزاره یا نه.