دام فارسی وان برای کودکان

دام فارسی وان برای کودکان

• تاثیر خاصی نمیزاره

رای: 11 18.0%
  • تاثیر میزاره ولی هدفدار نیست

رای: 14 23.0%
  • تاثیر میزاره و هدفدار هست

رای: 36 59.0%

• مجموع رای دهندگان
    61

wasper

عضو جدید
این موضوع زیادی کلیشه شده و خیلی از تاپیک ها بهش اختصاص داده شده.
ولی من میخوام از دام فارسی وان برای کودکان حرف بزنم.
من خودم این که گفته میشه که یک زن سریال های فارسی وان را ببینه و برایش عادی بشه را به طور کامل قبول ندارم.
مساله در برنامه هفته پیش دیروز و امروز وفردا گوینده ادعا کرددر جرم شناسی فعالیت میکنه و زنی که خیانت کرده بود گفت که خیانت به همسر و داشتن رابطه در حالی که شوهر داره برایش عادی هست و گوینده سعی داشت دلیل حرکت این شخص را به فارسی وان ربط بده و بزاره تقصیر دیدن این کانال
یعنی من میترسم فردا هر مشکلی در جامعه صورت بگیره بندازنش تقصیر فارسی وان.
من خودم مخالف شدید این کانال هستم ولی معتقد نیستم که به این زودی ها تاثیر بزاره.و تاثیر ان در دراز مدت خواهد بود.و نه برای همه.
چون خداوند به انسان عقل داده.
ولی من میخوام از دامی که برای کودکان این کانال گذاشته صحبت کنم.
3 تا سریال در حال حاظر پخش میشه که در ان شخصیت های کودک حظور دارند که بیشترین علاقه را در بین کودکان داره
سریال ترکی که جمعه ها پخش میشه
سریال ریبا
سریال کلمبیایی که اسمش یادم نیست ولی شخصیتش فریجولیتو هست.
شما اگر هر 3 تا سریال را نگاه میکنید.میبینید که کودکان در سن بسیار پایین که حتی در فرهنگ غرب هم یک چیز عادی نیست دوست پسرو دوست دختر دارند .
همین 1 ساعت پیش دیدم شخصیت پسر که 7 سالش هم نمیشه رفت پیش اون شخصیت که عمو ان دختر هست.بهش گفت که من میخوام با برادر زاده شما دوست بشم و کمکم کنید . اون عمو هم با خوشحالی کمکش کرد.
تو سریال ترکی هم میبینی که پسر 7 ساله دوست دختر داره و برای اون تو مدرسه دعوا میکنه.
در سریال ریبا هم همینطور.
باور کنید تاثیر سریال ها برای کودکان هزار برابر ما هست.
این را علم ثابت کرده.
دختر عمو 7 ساله من که صبح تا شب داره این سریال ها را ببینه.
طبیعی هست که دوست پسر داشتن برایش عادی بشه و میترسم وقتی یک روزی بهش بگیم که خوب نیست.مسخره مون کنه.
چون وقتی یک چیز برای انسان عادی بشه .دیگه تا اخر در اون ها میمونه
مثلا شما الان برید در یک کشور اروپایی بگی که مشروب خوردن بد هست.شما را به چشم یک ادم عجیب غریب نگاه میکنند.چون برایشون عادی شده.
ولی اون فرد بیاد در یک کشور اسلامی و این حرف را بزنه.ما هم اونها را به صورت یک موجود عجیب نگاه میکنیم.

من در این نظرسنجی نمیخوام دنبال خوب یا بد بودن تاثیرات باشم.
چون بعضی ها اعتقاد دارند متاسفانه که این تاثیرات فارسی وان برای کودکان خوب هم هست.
سوال نظرسنجی من این هست که ایا فارسی وان روی کودکان تاثیر میزاره یا نه.

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که کلا TV نمیبینم اما خدا وکیلی بچه های این دوره و زمونه رو نمیشه جمع کرد.دلیلش شاید همین بی پرده بیان شدن رابطه با جنس مخالفه حالا چه تو فارسی1 چه هرجای دیگه...
بعضی ها فکرمیکنن این چیزا نشونه ی روشنفکریه اما به نظر من حجب و حیا هیچوقت به ضرر آدم تموم نمیشه.پسر و دختر هم نداره...

Nayere

عضو جدید
من که کلا TV نمیبینم اما خدا وکیلی بچه های این دوره و زمونه رو نمیشه جمع کرد.دلیلش شاید همین بی پرده بیان شدن رابطه با جنس مخالفه حالا چه تو فارسی1 چه هرجای دیگه...
بعضی ها فکرمیکنن این چیزا نشونه ی روشنفکریه اما به نظر من حجب و حیا هیچوقت به ضرر آدم تموم نمیشه.پسر و دختر هم نداره...

منم با ريحانه موافقم ;)

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
فعلا كه چه خوب چه بد شبكه فارسي وان و شبكه هاي مشابه اون بطور حيرت اوري در جامعه طرفدار پيدا كرده .

كافيه به صحبت هاي افراد در مدارس دبيرستانها دانشگاه و غيره توجه كنيم مي بينيم همه جا صحبت از سريالها و شخصيتهاي سريالهاي فارسي وانه .

مقصر اصلي هم تلويزيون مزخرف جناب ضرغاميه كه با توجه به بي محتوي بودن و نداشتن جذابيت در برنامه هاش عمده جوانها رو به طرف كانالهاي ماهواره اي سوق داده .

در حقيقت رونق اصلي شبكه هاي ماهواره اي بخصوص فارسي وان بخاطر بي لياقتي امثال ضرغامي و گردانندگان رسانه هاي گروهي اين مملكته .

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سریال های تلویزیون رو میشه از دو سه قسمت اولش فهمید چطورین. مثلا همین سریال فاصله ها خیلی جالبه اما سریال به کجا جنین شتابان بینهایت کسل کننده بود و تابلو بود هدف خاصی رو دنبال میکنه.

R3iHan3H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا درک نمیکنم که TV چی داره بعضی ها اینجوری بهش دخیل میبندن :w20:
بابا وقتی که واسه این فیلم های بی محتوا میذارین 4تا کتاب بخونین
حیف لحظه های عمر آدم که پای این اراجیف بگذره

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من واقعا درک نمیکنم که TV چی داره بعضی ها اینجوری بهش دخیل میبندن :w20:
بابا وقتی که واسه این فیلم های بی محتوا میذارین 4تا کتاب بخونین
حیف لحظه های عمر آدم که پای این اراجیف بگذره
اینو موافقم باهات
منم معتقدم که اثرش رو بچه ها اصلا خوب نیس
چن نمونه اش رو به عینه دیدم

TruthPraiser

عضو جدید
متاسفانه به نظر مي رسه اين شبكه با گزينش هدفمند دسته اي از سريال ها و پخش اونها در درجه اول فرهنگ مردم مارو مورد هدف قرار گرفته.

انتخاب هدفمند سريال ها با مضاميني كه براي مخاطب ايراني جذاب هست , البته با درون مايه اي كه با فرهنگش در تضاده.

قباحتي در انجام خيلي از امور در اين سريال ها ديده نمي شه و اين به مرور بيننده اي كه در جريان داستان غرق شده و با اون انس گرفته رو با محيط اطرافش بدليل ناهماهنگ بودن رفتارها و هنجارها با يك تضاد فرهنگي مواجه مي كنه.

hilari

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسلما تو بچه ها تاثیرش بیشتره
اما خیلی ها از این مسئله غافل اند و فکر میکن بچه ها این چیزا حالیشون نیست

Mehrdad-254

عضو جدید
سلام
میدونید نباید به بچه ها یا کلا هر کسی گفت این فیلمها رو نبین چون حس کنجکاوی باعث لجبازی میشه...
باید گفت فیلم ها رو ببین . با دقت هم ببین و یاد بگیر که این کارها رو انجام ندی نه این که به زور مانع
از کار اونها بشیم...
...

*Essi*

اخراجی موقت
فارسی 1 به نظر من هم، اصلا برای سنین نوجوانان به پایین خوب نیست.

مثلا در سریال در جستجوی پدر،دیگه داستان خیلی خر تو خر شده.

هرکی از راه میرسه میگه،من باباتم. :surprised:

به نظر من زیادی بی حیایی را ترویج میده و این اصلا خوب نیست.

آزادی با بی حیایی، زمین تا آسمان تفاوت دارد.

lvlaster

عضو جدید
اتفاقا فارسی وان خیلی خوبه.چرا که باعث شده که ما بفهمیم تو فکر مردم چی میگذره و غالب مردم به چه چیزایی علاقه نشون میدن.
سریالی که توش معلوم نباشه کی پسر کیه یا در مدل پیشرفته تر ندونی با کی خوابیدی،پیامشو باید تا ته بخونی که چیه
البته به نظر من پیام خاصی نداره،فقط یک مشت اراجیف

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم فک میکنم روی بچه ها به شدت تاثیر میذاره حداقل بزرگا تا حدودی خوب وبد و تشخیص میدن و قدرت تصمیم گیری دارن اما بچه ها....توی بچگی ادم هرچی یاد بگیره توی بزرگسالی به سختی میتونه از یاد ببره .به نظر منم ازادی با بی بند وباری فرق داره .ولی فقط فارسی وان نیست خیلی چیزا هست که بچه های امروزو به سمت بلوغ زودرس میبره مثل کامپیوتر،ماهواره،انواع بازیها و کارتونهاو.... و فک کنم چاره ایم براش نباشه نمیشه جلوی این چیزا گرفت که!!!

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

azadeh_arch _eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرار از زندان تازه داري ميبيني ؟

به به سلام آبجي :gol:. ماچ موچچچچچ احوالت . :child:

آقا خوبن الحمدلله ؟
نه فقط محض اطلاع گفتم مایکل اقا به از اقا عرفان نباشه
خیلی با شخصیتن
(شکلک خجالت)
:w02:
از اقا خبر ندارم :w04:

• Like
واکنش ها: k2_h

jafarnejad

عضو جدید
حداقل یه خوبی که داره اینه که میفهمن داشتن دوست جنس مخالف چه خطر هایی داره مثلا باردار شدن تو سن پایین خیلی خطر داره اما فرهنگ ما یه جوریه که نمیشه دراین باره با بچه های سن پایین دربارش صحبت کنیم پس کم کم این یه خوبی هم داره

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
حداقل یه خوبی که داره اینه که میفهمن داشتن دوست جنس مخالف چه خطر هایی داره مثلا باردار شدن تو سن پایین خیلی خطر داره اما فرهنگ ما یه جوریه که نمیشه دراین باره با بچه های سن پایین دربارش صحبت کنیم پس کم کم این یه خوبی هم داره

مشروب باعث دفع سنگ کلیه میشه اما آدم سرطان کبد میگیره باعث ایجاد صرع در نسل های آینده میشه و ...

پس جز به توصیه دکتر مصرف نمیشه البته دکترها جایگزینهای مناسبی هم برای اون دارند.

• Like
واکنش ها: ayja

wasper

عضو جدید
مشروب باعث دفع سنگ کلیه میشه اما آدم سرطان کبد میگیره باعث ایجاد صرع در نسل های آینده میشه و ...

پس جز به توصیه دکتر مصرف نمیشه البته دکترها جایگزینهای مناسبی هم برای اون دارند.

جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mani6606

عضو
wasper جون نمی دونم چه مشکلی با این شبکه داری که هر هفته یک تاپیک براش باز می کنی . تاپیک هفته قبلت هم که برای فارسی1 بود بسته شد.بچه های این دوره زمونه همشون به اندازه کافی چشم و گوششون باز هست وقتی خودمون رو با اونها مقایسه میکنم انگار ما در زمان جاعلیت سر می کردیم. من خانواده هایی رو دیدم که اصلا انتن ندارند اما رفتارهایی از بچه هاشون میبینی که....:surprised: اول از همه تربیت صحیح بچه مهمه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله jafarnejad http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost.gif

ddahmadss : مشروب باعث دفع سنگ کلیه میشه اما آدم سرطان کبد میگیره باعث ایجاد صرع در نسل های آینده میشه و ...

من چی میگم
اون چی میگه.
این اصلا همینجوریه.
یکی رو از بام میگه یکی رو از شام.
تاپیکهاشم همینطوریه. حرفاش سر و ته نداره. من تا مدتی منگ حرفاش بودم تا بعد ها که حس کردم تو خودشه. همیشه حرفاشو از وسط شروع میکنه. آخرش هم معلوم نیست.

آخرین ویرایش:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چی میگی ؟ حالا کی از مشروب حرف زد؟ شما کجایی؟
بابا متن تاپیکو بخون ببین چی میگه. اه اه