ادبیات اگر سخیفه شما همون یک جمله رو هم بیخود کردی رغبت اندکی کردی که جواب بدی. بعدشم اینکه شما انقدر حرص مملکت رو بخور تا از غصه تلف بشی ، کسی جلوی شما رو نگرفته راحت باشید.
شما به جای اینکه به حرف من دقت کنید یه واژه ی گوسفند رو هی به اصرار به خودتون نسبت میدید و هی باهاش ور میرید؟
بنده عرض کردم گوسفنده عاقل. گوسفند عاقل گوسفندی نیست که سرشو بندازه پایین مسیرشو طی کنه ، گوسفند عاقل گوسفندی هست که گرگ نتونه خفه اش کنه ، گوسفندی هست که هم کارشو جلو ببره هم زندگیشو. با گردن کلفتی و منم و منم و زورکی و داد و بیداد ، نمیشه نقد انجام داد ، اینطور منتقدی رو در پشت صحنه یه چوب میکنن در حلقش تا نقد کردن از مخش بپره. زیاد جوگیر نشو اینجا اینجاست، هر ناممکنی قشنگ ممکنه. کلاهتو سفت بچسب باد نبره. الان جوونی نمی گیری چی میگم.وقتی بزرگ شدی سرت به سنگ خورد اونوقت میفهمی چی میگفتم.الانم به جای سخیف مخیف گفتن و شر و ور ، برو یه فکری بکن بد نیست. جوابم هرکسی بده من نه وقت خوندن انشاهای شما رو دارم ، نه حوصلشو ، من کتابم به زور حوصلم میکشه بخونم(البته همیشه 20 رو میگیرما ، ولی حوصله خوندن ندارم) چه برسه به حرفای مفت شما که همش تکراریه و چشم مفت میخواد که اونارو بخونه ، بعدشم فردا روز از نو روزی از نو ، همه رو یه جوّی میگیره یه تک چرخی میزنن بعد پنچر میشن. ببخشید که صریحم ، وقتی حوصلم سر بره صریح میشم.اگرم طولانی شد شما همون چشم و گوش مفت هستید دیگه ، ببخشید گفتن نیازی نیست که،نه؟
بهترین جواب برا شما دونفر سکوته . ادب و درست حرف زدن و ارزشهای اخلاقیو من نباید به شما یاد بدم یا حتی گوشزد کنم اینا چیزایی هستش که خانواده باید یاد بده . تو حال و هوای خودتون خوش باشید . دم اسلام گرم با این پیروانش . عجب دینیه
واقعا با خودت درگیری......
1-اگه بهت پیام خصوصی دادم چون تو اون تاپیک گفته بودم پیام اخرمه..ودیه گفته بودم پیام نمی دم...همیننکنه ندیدی ؟؟
و2- در ثانی من از تو خواهش نکردم که پاک کنی!! لفظم مادبانه بود.........توام ظرفیت ادبو نداشتی
.........دوس داشتی پاک کن دوس نداشتی پاک نکن
دراین حد واسم مهمه
.......یعنی یه لطفا و خواهشا بیاد اخر پیام معنی خواهشو التماس می ده به نظر تو؟؟ مگه چطوری به دنیا نیگا می کنی که ظرفیت ادبو نداری؟؟
.... ( حالا نگی دوباره تناقض داره تو حرفاش......خخخخ...........اره گفتم خواهشا پاک کن.....ولی منظورم ادب بود...نه خواهش..........یکی بیاد ایشونو توجیه کنه
)