shahab2009
عضو جدید
سلام به همگی دوستان عزیزتر از جانم
شما شخصا تمایل به خواندن کدامیک از دو گونه ی زیر دارید؟
1.رمان یا همون داستان بلند
2.داستان کوتاه
ضمنا بیشتر به چه موضوعاتی از داستان و رمان بیشتر علاقه مند هستید؟
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
چرا همیشه باید حرفامونو بنویسیم،چرا هر وقت دلمون تنگه باید کاغذ رو سفیدو سیاهش کنیم،چرا؟...شاید چون دستمون جایی بند نیست مجبور میشیم پناه بیاریم به کاغذ سفید...
سلام،من خودم هر از گاهی مینویسم،داستان ،قطعه ادبی،نمایشنامه... من بیشتر داستان کوتاهو ترجیح می دم ،رمانم دوس دارم ولی موضوع به درد بخوری داشته باشه،اجتماعی باشه بهتره،با رمانهای عاشقانه میونه خوبی ندارم...داستان های مینی مالیستی بهتره،...از انواع سبک های داستان نویسی سبک خاصی مد نظر نبست از نظرم هر موضوع و محتوایی باید سبک خاص خودشو داشته باشه،نمیشه گفت رمان خوبه یاداستان،این سبک خوبه یا اون یکی...هر اثری اگه ساختار نوشتاری و شکلی خودشو خوب بیان کنه ،خوب حفظ کنه می شه اثر فوق العاده!
ازتون ممنون به خاطر این تایپیک
من هم قصد دارم به مجموعه داستان های کوتاه شما مجموعه (غیر قابل چاپ) و (رزیتا خاتون ) اثر سید مهدی شجاعی رو اضافه کنمرمان رو بیشتر ترجیح میدهم چون معتقدم نویسنده مجال بیشتری برای فضاسازی والقای پیامش به خواننده داره...البته این یه برداشت کلیه...اگر بخوایم دقیقتر بررسی کنیم داستانهای کوتاهی هستند که کوبنده تر و تاثیر گذارتر از رمانهای چندصد صفحه ای اند...که میتونم یه کارهای ریموند کارور...چخوف...هدایت و گلشیری اشاره کنم.
متاسفانه هنوز کتابی رو ازایشون مطالعه نکردم...ممنون میشم اگر شما چند کتاب رو به من معرفی کنید
با تشکر![]()
والا من که از هر دو نوع میخونمسلام به همگی دوستان عزیزتر از جانم
شما شخصا تمایل به خواندن کدامیک از دو گونه ی زیر دارید؟
1.رمان یا همون داستان بلند
2.داستان کوتاه
ضمنا بیشتر به چه موضوعاتی از داستان و رمان بیشتر علاقه مند هستید؟
خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
من چند تا از کتاباشو خوندم؛راستش اسم ارمیا هم از کتاب ارمیاش برداشتم چون از شخصیتش خوشم می اومد{با اینکه اسم پسره}مخصوصا اون جایی که می ره توی جنگل؛من او اولین کتابی بود که ازش خوندم و واقعا کلی باهاش حال کردم،ازبه هم نامه ایه همش نامه نامس مثل جودی ابوت و دشمن عزیز البته موضوعاتشون زمین تا آسمون فرق داره اونم جالبه واقعا،داستان سیستانشم خوندم و سرلوحه ها آخری رو توی نمایشگاه برامون امضا کرد،راستش اولا خیلی قبولش داشتم،کتاباش ارزش خوندن رو دارهمن هم قصد دارم به مجموعه داستان های کوتاه شما مجموعه (غیر قابل چاپ) و (رزیتا خاتون ) اثر سید مهدی شجاعی رو اضافه کنم
کدوم یک از دوستان کتاب های رضا امیرخانی رو مطالعه کردن؟نظرتون راجع به آثارش چیه؟
ممنون میشم از نظراتتون استفاده کنم![]()