دارم اخراج ميشم به جرم مجرد بودن

ساز شكسته

عضو جدید
سلام واي دارم داغون ميشم يكي نيست به حرف دل ما گوش بده دارن به جرم مجرد بودن اخراج مي كنند من شاغل در شركت نفت عسلويه هستم وزير نفت دستور داده كارمندان اناث مجرد را ظرف هفته اخير تصفيه كنند من چكار كنم اين همه درس بخون اين همه جون بكن بعد يه آدم از همه جا بي خبر صبح بياد بخشنامه اخراج بزنه ما الان ۹۱ نفر خانم هستيم كه در پستهاي مختلف مشغول بكاريم ولي اين توهين به حيثيت و شعور ماست كه به جرم مجرد بودن اخراج شيم كي به داد دل ما ميرسه لطفا اين تايپك رو به همه جا گسترش دهيد شايد خجالت بكشن دارن عملا ما را به شيوه مدرن زنده بگور ميكنن گناه من چيه كه مجردم گناه همكار ۵۱ ساله من چيه كه مجرده .....
كجاست اين عدالت محوري كجاست حقوق بشر
كجاست تساوي بين زن و مرد
خدايا يكهفته است خون دل مي خورم نميدونم بايد كجا برم
خدايا كمكم كن

Eng.probe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من فقط نیتونم بگم من و هم در غم بزرگت شریک بدون خواستی میتونم توی گریت هم سهیم شم ولی واقعا همچین کاری کردن اگه این طوره بدون خودشون ضرر کردن احتمالا دوباره نور چشمی ها زیادی بیکار موندن می خوان یک فکری به حال اونا کرده باشن آدم با استعداد هیچ وقت بی کار نمیمونه حالاکیه دارم میگم وقتی کار جدید پیدا کردی خبر بده تا توی شادیت هم سهیم بشیم

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید بسوزی و بسازی .......خدا صبر جزیل عطایت کنه.......همین.....

soha85

عضو جدید
وقتیکه حکومت دست قشر پست جامعه بیفته،اینطوری میشه.....
آبجی میدونم سخته ولی حرص نخور، چیز زیادی از عمر اینا نمونده، مطمئن باش;)

اره به امید اون روز.اما تارسیدنش جوونیمون تموم شده باشه واسه دوران بازنشستگی ایشاله:cry::cry::cry:

mehrshad53

اخراجی موقت
اره به امید اون روز.اما تارسیدنش جوونیمون تموم شده باشه واسه دوران بازنشستگی ایشاله:cry::cry::cry:

تموم نشده،وایستا ببین!
اگه دو سال پیش میگفتن مردم میریزن توی خیابون و فحش میدن به رژیم باور میکردی؟ نه!
حداکثر 5 سال دیگه کارشون یه سرست....
نشد هرچی خواستین به من بگین:smile:

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
لابد فكر مي كنن آدم مجرد نياز مالي نداره!! از اون بالا براش حواله مي شه!!واقعا كه آدم نمي دونه دردشو به كي بگه! به هر حال اميدوارم مشكلتون حل بشه . لطفا ما رو هم بي خبر نذارين.

soha85

عضو جدید
تموم نشده،وایستا ببین!
اگه دو سال پیش میگفتن مردم میریزن توی خیابون و فحش میدن به رژیم باور میکردی؟ نه!
حداکثر 5 سال دیگه کارشون یه سرست....
نشد هرچی خواستین به من بگین:smile:
دهانت رامیبویندمبادا گفته باشی.................
مگه میشه چیزی هم گفت.ملت رونفهم حساب کردن فکر میکنن نمیدونیم دارن چی به سرمون میارن.

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
دهانت رامیبویندمبادا گفته باشی.................
مگه میشه چیزی هم گفت.ملت رونفهم حساب کردن فکر میکنن نمیدونیم دارن چی به سرمون میارن.
دوستت دارم ........ودلت را میپویم مبادا شعله ای در آن .........چی باشه .............روزگار غریبیست نازنین .......ای نازنین ای نازنین .......در ایینه ما را ببین.........از شرم این صد چهره ها...........مگر بیتو میشود به معنای وطن رسید............وطن نام تو نام نامداران ...........چرا به سفره ما دیگر نشانی از نان نیست.............آهای مدم دنیا گله دارم .....من از عالم و ادم گله دارم

mehrshad53

اخراجی موقت
دوستت دارم ........ودلت را میپویم مبادا شعله ای در آن .........چی باشه .............روزگار غریبیست نازنین .......ای نازنین ای نازنین .......در ایینه ما را ببین.........از شرم این صد چهره ها...........مگر بیتو میشود به معنای وطن رسید............وطن نام تو نام نامداران ...........چرا به سفره ما دیگر نشانی از نان نیست.............آهای مدم دنیا گله دارم .....من از عالم و ادم گله دارم

سهیل داریوش تو نیستی؟

soha85

عضو جدید
روزگار رو ادمهاش غریب کردن.وطن روهم به لجن کشیدن.شاعر این شعر هم مثل ماها می ناله شاید اون روهم اخراجش کردن اره؟بعید نیست واله

Comet1986

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
عزيزم ناراحت نباش. روزي همه نزد خداست.
دنيا دست آدما نيست. مطمئن باش خدا برايت بهتر از اين را رقم زده. مگه يادت رفته: "خدا گر ز حكمت ببندد دري/ ز رحمت گشاید در دیگری"
حتي اگر اخراج شدي هم بگو: "خدايا شكرت! بخاطر همه چيز. من منتظر هديه خوبت هستم."
اما تلاشت را حتماً بكن اگر از ما هم كاري برمي آيد بگو.

sariii

کاربر بیش فعال
آخ آخ...بمیرم!چه حس بدیه وقتی این اتفاق واسه آدم میافته!اما ناراحت نباش...خدا بزرگه!ایشالا که یه تبصره ای چیزی میاد!شایدم ایشالا یه آدم لایقش پیدا شد...;)

*mobina*

عضو جدید
واقعا نمیدونم چی بگم؟!
اینا رو واگذار کن به خدا...
امیدوارم هر چه زودتر مشکلت حل بشه.