دوست عزیز.اصلا حرف شما درست.من میگم وقتی اجازه ندند که بسازیمش چی؟وقتی نزارند.ما وقتی در این انتخابات شرکت کردیم.که نمیخواستیم انقلاب کنیم.میگفت اگر روزی قدرت در دست خاتمی و غیره بیوفته .شاید یک روز زندگی ما بهتر بشه.ولی وقتی اینکار را با مردم کردند .وقتی اصلاحات را از بین بردند.ایا راهی دیگه میمونه.یعنی وقتی نتونیم یک چیزی را اصلاح کنیم .ایا راهی غیر از انقلاب میمونه.
کی میگه وقتی این نظام تغییر کنه .نمیشه همچنین چیزی که من گفتم را داشت.اصلا مردم ما همین ر ا میخوان.
شما میگید اگر این نظامنباشه من میمیرم.انگار شما فکر میکنید که اگر این نظام نباشه.اسلام نابود میشه.نه دوست من.اصلا مردم ما اینطوری نیستند..
اصلا میدونی چرا مسیحیت در کشور های اروپایی ضعیف شده و دین دیگر در بین مردم اروپا جایی نداره.اگر اشتباه نکنم فقط 17 درصد مردم دانمارک مسیحی هستند وبقیه بی دین هستند.میدونی چون یک زمان قدرت به طور کامل در اختیار افراد مذهبی بود.یعنی قدرتی که یک کشیش داشت به اندازه پادشاه بود.مثل الان ایران .
یعنی چون قدرت دست افراد مذهبی بود.هر چه بدی میدیدند به حساب مذهب میومد.
دوست عزیز اطمینان داشته باش ار 20 سال دیگه این نظام باقی بمونه دیگه کار اسلام در ایران تمومه.اتفاقا شما افراد مذهبی باید بیشتر دغدغه برای از بین بردن این نظام داشته باشید.چون دینتون داره لکه دار میشه.
دوست خوبم..
كي اجازه نده؟!
هر نظامي به مرور زمان اصلاح ميشه و افراد جديد با افكار نو بر كرسي قدرت اون ميشينن!
نمونش همين انقلاب خودمون...
روز به روز داره اصلاح ميشه و فضا باز تر ميشه..
الان خيلي چيزا هست كه فقط قانونه ولي اصلا بهشون نظارت هم نميشه!
بخوايد زيادت براتون نام ميبرم!
تا سالها قبل كسي حق نداشت كتابي غير ديني حمل بكنه اما الان شما دو تا 2000 تومن هم گير مياري!
اصلا سي دي رو گير مياري پر كتاب ممنوعه!
نظام هر چقدر پيش ميره داره پخته تر از قبل ميشه .. از همه ي جوانب..
چون نظامي است كه نسبت به نظام هاي گذشته كمتر وابسته بوده..مخصوصا وابستگي به غرب..
توي اين چند وقت امريكا هي داد و فرياد ميكرد بنزين رو تحريم ميكنيم!
بعد اومد بررسي كرد ديد ما زودتر از اونكه اون فكرش رو بكنه پالايشگاه رو ساختيم و به اميد خدا بزودي وارد مدار ميشه و نياز كشور رو بر طرف ميكنه..
يا كلي راه ديگه كه خود امريكايي ها خوب ميدونن(مثال ميزنم خدمتتون)
شما نميتوني نظام فعلي رو با نظام 15-20 سال پيش مقايسه بكني..
قبلا به هر دليلي فضا خيلي بسته تر بود ..
اقا مهرشاد اون فضا رو چشيده و ميدونه..ما كه تعاريف رو شنيديم..
در مورد نابودي اسلام گفتي..
دوست عزيزم..تاريخ همه چيز رو ثابت ميكنه..
مردم ما اگر 99 درصد مخالف نابودي اسلام باشن يا 99 درصد موافق منه ريشو باشن اگر 1 درصدي كه مخالف اسلامه بر مسند بشينه كار همه چيز تمومه!
كه البته در حال حاضر هم چشم انداز نشون ميده كه تندروها دارن رهبري اين اختلافات رو بر عهده ميگيرن و هي نمك بر زخم ميپاشن.
دوست عزيزم..به خدا اونطوري كه تو فكر ميكني رهبر قدرت نداره..
چطوري برات بگم كه باور بكني؟!
نپرس قدرت دست كيه كه نميدونم..!
باور كن سر ساختن يك مقبره كوچيك بر سر مزار شهداي گمنام ما دعوا داريم!
باور كن تره هم براي نماينده ي رهبري خرد نميكنن!!
من نميدونم چطور ثابت بكنم اما حرفمو باور بكن..
باز هم ميگم..نميدونم قدرت دست كيه.
اگر ايران به اشوب كشيده بشه مطئن باش جنگ داخلي اتفاق ميوفته..
مطمئن باش اين جنگ داخلي سبب تجزيه ي ايران ميشه ..
مطمئن باش ايران عقب ميمونه..
انقد ساده قضايا رو نبينيد..
يكي از دلايلي كه در اين حد صداي امريكا و بي بي سي داره تبليغ ميكنه و هنوز نمك بر زخم ميپاشه اينه كه ما مشغول باشيم..
من نميدونم بي بي سي براي كجاس..
اصلا هم بهش تهمت نميزنم..ولي ميگم الان نقش منفي داره بازي ميكنه..
بايد مراقب بود..شماها كه به قول خودتون از ما عاشقترين نسبت به ايران مراقب اين سرزمين باشين.