دارم اخراج ميشم به جرم مجرد بودن

sarajo0oniii

عضو جدید
عجيبه والا....من تو شركت برق كار ميكنم...الان يه بخشنامه جديد اومده به نام طرح ترغيب كارمندان مجرد به ازدواج!!! كلي هم بهمون وام و سفر و ازين چيزا ميدن!! هر 6 ماه هم گزارش ميخان! ماهم قرار گذاشتيم هروقت پول بيشتري دادن ازدواج كنيم!!
الان مشكوك شدم...نكنه ميخان بعد 6 ماه ضرب العجل بدن همه رو بريزن بيرون!!!جريان چيه؟!!

سالاری

عضو جدید
آره عزیزم اینا همش آرامش قبل از طوفان پس زودتر اقدام کن تا گرفتار طوفان نشدی:victory:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام واي دارم داغون ميشم يكي نيست به حرف دل ما گوش بده دارن به جرم مجرد بودن اخراج مي كنند من شاغل در شركت نفت عسلويه هستم وزير نفت دستور داده كارمندان اناث مجرد را ظرف هفته اخير تصفيه كنند من چكار كنم اين همه درس بخون اين همه جون بكن بعد يه آدم از همه جا بي خبر صبح بياد بخشنامه اخراج بزنه ما الان ۹۱ نفر خانم هستيم كه در پستهاي مختلف مشغول بكاريم ولي اين توهين به حيثيت و شعور ماست كه به جرم مجرد بودن اخراج شيم كي به داد دل ما ميرسه لطفا اين تايپك رو به همه جا گسترش دهيد شايد خجالت بكشن دارن عملا ما را به شيوه مدرن زنده بگور ميكنن گناه من چيه كه مجردم گناه همكار ۵۱ ساله من چيه كه مجرده .....
كجاست اين عدالت محوري كجاست حقوق بشر
كجاست تساوي بين زن و مرد
خدايا يكهفته است خون دل مي خورم نميدونم بايد كجا برم
خدايا كمكم
كن
خواهر عزيزم متاسفم..
البته مطمئن باش دليل اصلي مجرد بودن تو نيست..
دليل اصلي كاهش تعداد كارمنداست..
اين دستور به اغلب شركتهاي دولتي ابلاغ شده كه نيروهاي مازاد رو معاف بكنيد..
دولت به همت اقاي احمدي نژاد فوقولاده كم پول شده..
دارن اينطور جبران ميكنن..
وام هاي زود بازده داره صداش در مياد و تو بايد اون صدا رو خنثي كني!!!
متاسفم.

soha85

عضو جدید
خواهر عزيزم متاسفم..
البته مطمئن باش دليل اصلي مجرد بودن تو نيست..
دليل اصلي كاهش تعداد كارمنداست..
اين دستور به اغلب شركتهاي دولتي ابلاغ شده كه نيروهاي مازاد رو معاف بكنيد..
دولت به همت اقاي احمدي نژاد فوقولاده كم پول شده..
دارن اينطور جبران ميكنن..
وام هاي زود بازده داره صداش در مياد و تو بايد اون صدا رو خنثي كني!!!
متاسفم.
:w23:حق باشماست. باورکنید خودشون که ضرری نمیکنن فقط ملت بیچاره میشه وبس

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتیکه حکومت دست قشر پست جامعه بیفته،اینطوری میشه.....
آبجی میدونم سخته ولی حرص نخور، چیز زیادی از عمر اینا نمونده، مطمئن باش;)
مهرشاد جان..
من برات احترام زيادي قائلم..
ولي اين جمله ات به نظرم درست نيست..
يني به نظر من هرگز اتفاق نخواهد افتاد..
هنوز خيليا هستن كه ميدونن اگر نظام بيوفته 2 چيز ميوفته..
ايران-اسلام..
پس ما تا اخرش ايستاديم..
شغلي يا پستي نداريم كه نگران از دست دادنش باشيم!
هر چي بشه فرداش ايرانو ترك ميكنيم..
ولي يادت باشه اين موضوع براي من كمتر از نيم درصد احتمال داره!

soha85

عضو جدید
مهرشاد جان..
ايران-اسلام..
پس ما تا اخرش ايستاديم..
منم باشمامواققم نه اینها پست ومقام رو ول میکنن ونه ما دل وجیگرش وپپپپپپپپپولشو داریم که ازاینجا بریم پس باید صبرکرد وسوخت وساخت.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد جان..
ايران-اسلام..
پس ما تا اخرش ايستاديم..
اشتباه می کنی ارش جان....ادامه این نظام باعث از بین رفتن ایران و اسلام میشه....امتحانش مجانیه همه با هم به تماشا می نشینیم.....

soha85

عضو جدید
اشتباه می کنی ارش جان....ادامه این نظام باعث از بین رفتن ایران و اسلام میشه....امتحانش مجانیه همه با هم به تماشا می نشینیم.....
مگه ما کاری هم غیر ازبه تماشا نشستن وزیر پاله شدن شخصیتمون هم میتونیم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اما اما قبول دارم اوضاع ازنظر اقتصادی افتضاح میشه:cry: اما باوجود نظام حداقل حرمت اسلام وارزشهاش شکسته نمیشه.یعنی نمیزارن که بشه.البته اینش خوبه:smile:

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه ما کاری هم غیر ازبه تماشا نشستن وزیر پاله شدن شخصیتمون هم میتونیم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اما اما قبول دارم اوضاع ازنظر اقتصادی افتضاح میشه:cry: اما باوجود نظام حداقل حرمت اسلام وارزشهاش شکسته نمیشه.یعنی نمیزارن که بشه.البته اینش خوبه:smile:
:eek::eek::eek:حرمت اسلام شکسته نمیشه؟امیدوارم شوخی کرده باشی...

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek:حرمت اسلام شکسته نمیشه؟امیدوارم شوخی کرده باشی...
من بارها شرح دادم كه چه اتفاقاتي ميوفته!
احساساتي نباشين..
ميدونم خير و صلاح ايران رو ميخواين ولي خير و صلاح ايران اين نيست..
اگر شما انقلاب بكنيد اتفاقاتي ناگوار منتظر ايران خواهد بود كه ديگه هيچ بني بشري نميتونه جمعش بكنه..!
همينطور اسلام..
الان همينطوريش داريم جنبه ها رو ميبينيم!
داريم تعريف دموكراسي رو متوجه ميشيم!!!!
خدا به داد برسه روزي رو كه قدرت دست اين جنبه ها و اين دموكراسي طلبان بيوفته!

soha85

عضو جدید
:eek::eek::eek:حرمت اسلام شکسته نمیشه؟امیدوارم شوخی کرده باشی...[/quote
باورکنین نمیشه حداقل ملت بخاطر عرف رعایت میکنن.هرکار میکنن پشت پرده ست وتازمانیکه دید عمومی نداره حرمتش حفظه.اما اگر همین سختگیریها نباشه یکسری فرصت طلب تا جایی که بتونن موش میدوونن .

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::eek::eek:حرمت اسلام شکسته نمیشه؟امیدوارم شوخی کرده باشی...[/quote
باورکنین نمیشه حداقل ملت بخاطر عرف رعایت میکنن.هرکار میکنن پشت پرده ست وتازمانیکه دید عمومی نداره حرمتش حفظه.اما اگر همین سختگیریها نباشه یکسری فرصت طلب تا جایی که بتونن موش میدوونن .
اشتباه می کنی عزیزم..همین مردم زمان شاه دیندارتر بودن...همون جونای دست پرورده اون زمان شدن شهیدا و ازادگان 8 سال دفاع مقدس...بدیش همینه که الان فساد و کثافتکاری زیر پوست شهر جریان داره و من و توی ساده فکر میکنیم چه زندگی تمیز و با شرفی داریم...

soha85

عضو جدید
اشتباه می کنی عزیزم..همین مردم زمان شاه دیندارتر بودن...همون جونای دست پرورده اون زمان شدن شهیدا و ازادگان 8 سال دفاع مقدس...بدیش همینه که الان فساد و کثافتکاری زیر پوست شهر جریان داره و من و توی ساده فکر میکنیم چه زندگی تمیز و با شرفی داریم...
خوبه میگید زیر پوست شهر .خوبه هنوز نیومده بال سرریز نکرده .شما جنبه منفی رونبینید بد وخوب هردوتاشون هست.اون زمان بابودن فساد مردم بازم خودشونو نگه میداشتن اما الان با وجود فشار بازم فساد جریان داره پس وای به اون زمانیکه ازادی مطلق باشه. منکر ازادی نیستم اما ازادی ای که شرف ادم رو میگیره ازادی نیست بی بند وباریه . منکر رفاه نیستم اما رفاهی که یه مشت کافر وسلطه گر برامون ایجاد کنن رفاه نیست بردگیه مطمئن باشین دارید اشتباه میکنید.فکر نکنید زیادی طرفدار نظامم نه اینطور نیست چون خودم توی همین نظام بخاطر بی عدالتی از از کارم تسویه حساب شدم والان بعنوان یه منشی سده کار میکنم .اصلا هم راضی نیستم اما..........

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد جان..
ايران-اسلام..
پس ما تا اخرش ايستاديم..

ایران که 30 سال هست از بین رفته.ولی اطمینان داشته باش 30 ساله پیش شما نمیدیدی کسی در روز تاسوعا مشروب بخوره.مسیحی اون موقع به احترام نمیخورد.اطمینان داشته باش اگر در یک فرومی نظرسنجی برای وجود خدا میزاشتند.70 درصد گزینه قبول ندارم را انتخاب نمیکردند.دوست عزیز اگر در یک نظام اسلامی یک مسئول یک اشتباهی بکنه .گناهش باید به اسم اسلام واریز بشه .ولی وقتی یک نظام مردمی روی کار بیاد .این اتفاق نمیوفته.
دوست عزیز فکر کردی ما چی میخواییم.
مثلا در مورد حجاب.رای گیری میشه در شهر تهران که حجاب اختیاری باشه یا نه.دقت کن .اختیاری نه به زور ...75 درصد مردم میگن اختیاری.باید اختیاری بشه.ولی در شهر قم نظرسنجی میزارند.75 درصد مردم میگن باید اجباری باشه.تو اون شهر حجاب اجباری میشه.
تو یک نظام مردمی.همین اقای کروبی و یا خاتمی و یا حتی یک ایت الله میتونه کاندیدای مجلس و یا رئیس جمهوری بشه و اگر مردم بهش رای دادن.میتونه تصمیم گیری کنه.من نمیدونم شما چه مشکلی با این داری.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایران که 30 سال هست از بین رفته.ولی اطمینان داشته باش 30 ساله پیش شما نمیدیدی کسی در روز تاسوعا مشروب بخوره.مسیحی اون موقع به احترام نمیخورد.اطمینان داشته باش اگر در یک فرومی نظرسنجی برای وجود خدا میزاشتند.70 درصد گزینه قبول ندارم را انتخاب نمیکردند.دوست عزیز اگر در یک نظام اسلامی یک مسئول یک اشتباهی بکنه .گناهش باید به اسم اسلام واریز بشه .ولی وقتی یک نظام مردمی روی کار بیاد .این اتفاق نمیوفته.
دوست عزیز فکر کردی ما چی میخواییم.
مثلا در مورد حجاب.رای گیری میشه در شهر تهران که حجاب اختیاری باشه یا نه.دقت کن .اختیاری نه به زور ...75 درصد مردم میگن اختیاری.باید اختیاری بشه.ولی در شهر قم نظرسنجی میزارند.75 درصد مردم میگن باید اجباری باشه.تو اون شهر حجاب اجباری میشه.
تو یک نظام مردمی.همین اقای کروبی و یا خاتمی و یا حتی یک ایت الله میتونه کاندیدای مجلس و یا رئیس جمهوری بشه و اگر مردم بهش رای دادن.میتونه تصمیم گیری کنه.من نمیدونم شما چه مشکلی با این داری.
من به شخصه مشكلي با اين حرفاي شما ندارم..
حرفهايي است زيبا و قشنگ!
ولي خدمت شما عارض بشم كه هرگز به اين نخواهيم رسيد!
بهتره اين روياهارو كنار بگذاري دوست عزيز!
البته با انقلاب كردن به اين چيزا نميرسيما..!
منظورم اينه!
متاسفانه فكري به نام انقلاب سالهاست گريبانگير ما ايراني هاست!
انچنان اين فكر قدرت مارو براي پيشرفت گرفته كه!
هيچكس نميگه من مسئولم بلكه همه انگشتها رو سمت طرف مقابل دراز ميكنن!
يك ضرب المثلي هست ميگه..
اينقد نگو تاريكيست..بلكه سعي كن شمعي روشن كني!!
حالا شما ايران رو بدبخت ميدوني؟!
عقب افتاده ميدوني؟!
ذليل ميدوني؟!
شما تلاش كن بسازش..
جاي اينكه همش دم از انقلاب بزني تلاش كن اصلاحش بكني..
به خدا نميدوني انقلاب چه چيزهايي به همراه داره مگرنه از اوردن كلمه اش تنت ميلرزيد!

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به شخصه مشكلي با اين حرفاي شما ندارم..
حرفهايي است زيبا و قشنگ!
ولي خدمت شما عارض بشم كه هرگز به اين نخواهيم رسيد!
بهتره اين روياهارو كنار بگذاري دوست عزيز!
البته با انقلاب كردن به اين چيزا نميرسيما..!
منظورم اينه!
متاسفانه فكري به نام انقلاب سالهاست گريبانگير ما ايراني هاست!
انچنان اين فكر قدرت مارو براي پيشرفت گرفته كه!
هيچكس نميگه من مسئولم بلكه همه انگشتها رو سمت طرف مقابل دراز ميكنن!
يك ضرب المثلي هست ميگه..
اينقد نگو تاريكيست..بلكه سعي كن شمعي روشن كني!!
حالا شما ايران رو بدبخت ميدوني؟!
عقب افتاده ميدوني؟!
ذليل ميدوني؟!
شما تلاش كن بسازش..
جاي اينكه همش دم از انقلاب بزني تلاش كن اصلاحش بكني..
به خدا نميدوني انقلاب چه چيزهايي به همراه داره مگرنه از اوردن كلمه اش تنت ميلرزيد!

دوست عزیز.اصلا حرف شما درست.من میگم وقتی اجازه ندند که بسازیمش چی؟وقتی نزارند.ما وقتی در این انتخابات شرکت کردیم.که نمیخواستیم انقلاب کنیم.میگفت اگر روزی قدرت در دست خاتمی و غیره بیوفته .شاید یک روز زندگی ما بهتر بشه.ولی وقتی اینکار را با مردم کردند .وقتی اصلاحات را از بین بردند.ایا راهی دیگه میمونه.یعنی وقتی نتونیم یک چیزی را اصلاح کنیم .ایا راهی غیر از انقلاب میمونه.
کی میگه وقتی این نظام تغییر کنه .نمیشه همچنین چیزی که من گفتم را داشت.اصلا مردم ما همین ر ا میخوان.
شما میگید اگر این نظامنباشه من میمیرم.انگار شما فکر میکنید که اگر این نظام نباشه.اسلام نابود میشه.نه دوست من.اصلا مردم ما اینطوری نیستند..
اصلا میدونی چرا مسیحیت در کشور های اروپایی ضعیف شده و دین دیگر در بین مردم اروپا جایی نداره.اگر اشتباه نکنم فقط 17 درصد مردم دانمارک مسیحی هستند وبقیه بی دین هستند.میدونی چون یک زمان قدرت به طور کامل در اختیار افراد مذهبی بود.یعنی قدرتی که یک کشیش داشت به اندازه پادشاه بود.مثل الان ایران .
یعنی چون قدرت دست افراد مذهبی بود.هر چه بدی میدیدند به حساب مذهب میومد.
دوست عزیز اطمینان داشته باش ار 20 سال دیگه این نظام باقی بمونه دیگه کار اسلام در ایران تمومه.اتفاقا شما افراد مذهبی باید بیشتر دغدغه برای از بین بردن این نظام داشته باشید.چون دینتون داره لکه دار میشه.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز.اصلا حرف شما درست.من میگم وقتی اجازه ندند که بسازیمش چی؟وقتی نزارند.ما وقتی در این انتخابات شرکت کردیم.که نمیخواستیم انقلاب کنیم.میگفت اگر روزی قدرت در دست خاتمی و غیره بیوفته .شاید یک روز زندگی ما بهتر بشه.ولی وقتی اینکار را با مردم کردند .وقتی اصلاحات را از بین بردند.ایا راهی دیگه میمونه.یعنی وقتی نتونیم یک چیزی را اصلاح کنیم .ایا راهی غیر از انقلاب میمونه.
کی میگه وقتی این نظام تغییر کنه .نمیشه همچنین چیزی که من گفتم را داشت.اصلا مردم ما همین ر ا میخوان.
شما میگید اگر این نظامنباشه من میمیرم.انگار شما فکر میکنید که اگر این نظام نباشه.اسلام نابود میشه.نه دوست من.اصلا مردم ما اینطوری نیستند..
اصلا میدونی چرا مسیحیت در کشور های اروپایی ضعیف شده و دین دیگر در بین مردم اروپا جایی نداره.اگر اشتباه نکنم فقط 17 درصد مردم دانمارک مسیحی هستند وبقیه بی دین هستند.میدونی چون یک زمان قدرت به طور کامل در اختیار افراد مذهبی بود.یعنی قدرتی که یک کشیش داشت به اندازه پادشاه بود.مثل الان ایران .
یعنی چون قدرت دست افراد مذهبی بود.هر چه بدی میدیدند به حساب مذهب میومد.
دوست عزیز اطمینان داشته باش ار 20 سال دیگه این نظام باقی بمونه دیگه کار اسلام در ایران تمومه.اتفاقا شما افراد مذهبی باید بیشتر دغدغه برای از بین بردن این نظام داشته باشید.چون دینتون داره لکه دار میشه.
دوست خوبم..
كي اجازه نده؟!
هر نظامي به مرور زمان اصلاح ميشه و افراد جديد با افكار نو بر كرسي قدرت اون ميشينن!
نمونش همين انقلاب خودمون...
روز به روز داره اصلاح ميشه و فضا باز تر ميشه..
الان خيلي چيزا هست كه فقط قانونه ولي اصلا بهشون نظارت هم نميشه!
بخوايد زيادت براتون نام ميبرم!
تا سالها قبل كسي حق نداشت كتابي غير ديني حمل بكنه اما الان شما دو تا 2000 تومن هم گير مياري!
اصلا سي دي رو گير مياري پر كتاب ممنوعه!
نظام هر چقدر پيش ميره داره پخته تر از قبل ميشه .. از همه ي جوانب..
چون نظامي است كه نسبت به نظام هاي گذشته كمتر وابسته بوده..مخصوصا وابستگي به غرب..
توي اين چند وقت امريكا هي داد و فرياد ميكرد بنزين رو تحريم ميكنيم!
بعد اومد بررسي كرد ديد ما زودتر از اونكه اون فكرش رو بكنه پالايشگاه رو ساختيم و به اميد خدا بزودي وارد مدار ميشه و نياز كشور رو بر طرف ميكنه..
يا كلي راه ديگه كه خود امريكايي ها خوب ميدونن(مثال ميزنم خدمتتون)
شما نميتوني نظام فعلي رو با نظام 15-20 سال پيش مقايسه بكني..
قبلا به هر دليلي فضا خيلي بسته تر بود ..
اقا مهرشاد اون فضا رو چشيده و ميدونه..ما كه تعاريف رو شنيديم..
در مورد نابودي اسلام گفتي..
دوست عزيزم..تاريخ همه چيز رو ثابت ميكنه..
مردم ما اگر 99 درصد مخالف نابودي اسلام باشن يا 99 درصد موافق منه ريشو باشن اگر 1 درصدي كه مخالف اسلامه بر مسند بشينه كار همه چيز تمومه!
كه البته در حال حاضر هم چشم انداز نشون ميده كه تندروها دارن رهبري اين اختلافات رو بر عهده ميگيرن و هي نمك بر زخم ميپاشن.
دوست عزيزم..به خدا اونطوري كه تو فكر ميكني رهبر قدرت نداره..
چطوري برات بگم كه باور بكني؟!
نپرس قدرت دست كيه كه نميدونم..!
باور كن سر ساختن يك مقبره كوچيك بر سر مزار شهداي گمنام ما دعوا داريم!
باور كن تره هم براي نماينده ي رهبري خرد نميكنن!!
من نميدونم چطور ثابت بكنم اما حرفمو باور بكن..
باز هم ميگم..نميدونم قدرت دست كيه.
اگر ايران به اشوب كشيده بشه مطئن باش جنگ داخلي اتفاق ميوفته..
مطمئن باش اين جنگ داخلي سبب تجزيه ي ايران ميشه ..
مطمئن باش ايران عقب ميمونه..
انقد ساده قضايا رو نبينيد..
يكي از دلايلي كه در اين حد صداي امريكا و بي بي سي داره تبليغ ميكنه و هنوز نمك بر زخم ميپاشه اينه كه ما مشغول باشيم..
من نميدونم بي بي سي براي كجاس..
اصلا هم بهش تهمت نميزنم..ولي ميگم الان نقش منفي داره بازي ميكنه..
بايد مراقب بود..شماها كه به قول خودتون از ما عاشقترين نسبت به ايران مراقب اين سرزمين باشين.

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بارها شرح دادم كه چه اتفاقاتي ميوفته!
احساساتي نباشين..
ميدونم خير و صلاح ايران رو ميخواين ولي خير و صلاح ايران اين نيست..
اگر شما انقلاب بكنيد اتفاقاتي ناگوار منتظر ايران خواهد بود كه ديگه هيچ بني بشري نميتونه جمعش بكنه..!
همينطور اسلام..
الان همينطوريش داريم جنبه ها رو ميبينيم!
داريم تعريف دموكراسي رو متوجه ميشيم!!!!
خدا به داد برسه روزي رو كه قدرت دست اين جنبه ها و اين دموكراسي طلبان بيوفته!
اشتباه نکن ....منظور من انقلاب نیست...من همیشه با انقلاب مخالفم...اگه 30 سال پیش هم بودم مخالف می بودم... چرا که مثل 30 سال پیش الان هم اگه انقلاب بشه معلوم نیست مملکت بدست چه کسانی می افته و پشیمونی به بار نداشته باشه...اما هر حکومتی تاریخ مصرف داره خصوصا حکومت ظلم....چیزاهای دیگه ای هم هست که اگه بگم گردن خودم و خونوادم میره زیر تیغ....من فقط ارزو دارم خدا تاریخ مصرف اینا رو زودتر سر برسونه...

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام واي دارم داغون ميشم يكي نيست به حرف دل ما گوش بده دارن به جرم مجرد بودن اخراج مي كنند من شاغل در شركت نفت عسلويه هستم وزير نفت دستور داده كارمندان اناث مجرد را ظرف هفته اخير تصفيه كنند من چكار كنم اين همه درس بخون اين همه جون بكن بعد يه آدم از همه جا بي خبر صبح بياد بخشنامه اخراج بزنه ما الان ۹۱ نفر خانم هستيم كه در پستهاي مختلف مشغول بكاريم ولي اين توهين به حيثيت و شعور ماست كه به جرم مجرد بودن اخراج شيم كي به داد دل ما ميرسه لطفا اين تايپك رو به همه جا گسترش دهيد شايد خجالت بكشن دارن عملا ما را به شيوه مدرن زنده بگور ميكنن گناه من چيه كه مجردم گناه همكار ۵۱ ساله من چيه كه مجرده .....
كجاست تساوي بين زن و مرد
خدايا كمكم كن
خب عزیزم من از کارم بیکار شدم دنیا زیر روشد
من کارمند دانشگاه بودم و از طریق آزمون و مصاحبه و گزینش رفته بودم سرکار
کارمند قراردادای بودم یه رئیس مجرد هم داشتم که اگه خودم نمی دیدم رفتارشو با دانشجویان دختر باور نمی کردم ...
کانون توطئه بود این بشر چه نقشه هایی که نمی کشید حتی حرفی که اصلا لازم نیس دروغ بگه اون دروغ می گفت
همه چی دانشگاه خودش بود حراست .........امور مالی و.........
حتی برا نمونه کسی نیومد بهش بگه فلانی تو که مجردی چرا این همه دختر مجرد زیر دستت داری
عزیزم مطمئن باش تورو بخاطر مجردی اخراج نمی کنن ..... اگه بهشون حال می دادی
حتما نگهت می داشتن
اصلا از رو نرو ..........هیچوقت هم التماس نکن بهشون
همه چی رو بسپار دست خدا ....... خودت هم بشین تماشا کن به عاقبت اینا .......

مرد تنهای شب

عضو جدید
اشتباه نکن ....منظور من انقلاب نیست...من همیشه با انقلاب مخالفم...اگه 30 سال پیش هم بودم مخالف می بودم... چرا که مثل 30 سال پیش الان هم اگه انقلاب بشه معلوم نیست مملکت بدست چه کسانی می افته و پشیمونی به بار نداشته باشه...اما هر حکومتی تاریخ مصرف داره خصوصا حکومت ظلم....چیزاهای دیگه ای هم هست که اگه بگم گردن خودم و خونوادم میره زیر تیغ....من فقط ارزو دارم خدا تاریخ مصرف اینا رو زودتر سر برسونه...
امیدوارم شما در نوشته خودتون تجدید نظر کنید و کمی با تامل بیشتر اظهار نظر کنید چون من نگران شما هستم .

احساس میکنم پیشتر از اونکه فروغ مملکتی رو ببینی فروغ خودتونو ببینید.

مرد تنهای شب

عضو جدید
در خدمت تمومی دخترهای مجرد هستیم.

به هر حال حرف حق تلخه. تا کی مجردی.

یکی رو پیدا کنید صیغه موقت بخونید بعد وام ازدواج بگیرید و مدارک ازدواج رو هم ارائه بدید خرتون که از پل گذشت روز از نو روزی از نو.

به هر حال من امیدوارم بتونم 1 طوری این مشکل رو بطور موقت حل کنم

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی رو پیدا کنید صیغه موقت بخونید بعد وام ازدواج بگیرید و مدارک ازدواج رو هم ارائه بدید خرتون که از پل گذشت روز از نو روزی از نو.

نمی خواد شما زحمت نکشید ...خدای مام بزرگه!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز

داداش دیر رسیدی تره ها و گشنیزها سرما زده شدن ...... فصل پاییز رسید
برو سال دیگه که باغچه مونو کاشتیم برات یه بغل تره تازه میارم تو بخوری و مشکلت به طور موقت حل بشه ........:biggrin:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگر درصدي كوچك شرم داشتي اين كلمات رو بر سر كلام نمياوردي..
اينها خواهراي تو هستن..شرم كن..

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

ارش جان منم با فروغ موافقم
یادت نره خیلیاز کسایی که بعددا به جنبش اضافه شدن به خاطر این بود که معتقد بودن اینا دارن به اسلام ضربه میزنن
ایرانم که به لطف ا.ن داره نابود میشه
پس سکوت ما مساویه با ظلم به ایران و اسلام

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا كه !! خيلي پررويي !! تو برو مشكل خودتو حل كن كه خيلي مشكل داري!!!فكر نكنم به اين زوديا حل بشه:warn: مطمئن باش اين دوستمون اگه از گرسنگي هم بميره تن به اين كار نمي ده.واقعا بعضيا خودشونو خيلي دست بالا مي گيرن!! دخترا بايد خيلي بدبخت باشن كه مشكلشون به دست امثال شما حل بشه!!!!!!!!

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
كجاست تساوي بين زن و مرد
خدايا كمكم كن

بابا مرد باید خرج زندگی رو بده...نصف کارهارو زنها گرفتن....مردها بی کارن!!!

آخه عسلویه چرا باید زن استخدام میگرد که الان اخراج کنه؟؟؟؟

دیگه عسلویه رو بی خیال شید دیگه.....همهجا رو گرفتین......ای بابا

من با این اخراج موافق نیستما!!بی احترامیه!!

اما با اصل استخدام این بزرگواران مشکل دارم!!!

عسلویه جای مرده دیگه!!!!