دارالحدیث

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام صادق(عليه السلام) فرمودند:
مَن يَموتُ بالذُّنوبِ أكثَرُ مِمَّن يَموتُ بِالآجالِ .
امام صادق(عليه السلام) : كسانى كه بر اثر گناهان مى ميرند بيشترند از كسانى كه بر اثر رسيدن اجل مى ميرند.
(أمالي الطوسي : 701 / 1498)

pashe_naz2001

عضو جدید
موضوع:افزایش روزی
امام صادق(ع):
هر کس به شایستگی در حق خانوادهاش نیکی کند روزی اش زیاد می شود.

fatemeh-torabi

عضو جدید
امّ الأئمَّةِ فاطِمَة - مادر امامان، فاطمه‏

امّ الأئمَّةِ فاطِمَة - مادر امامان، فاطمه‏

نام‏هاى حضرت فاطمه‏
v رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه وآله : إنَّما سُمِّيَت ابنَتي فاطِمَةُ لأنَّ اللَّهَ‏عزّ و عجل فَطَمَها وفَطَمَ مَن أحَبَّها مِنَ النَّارِ .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله : دخترم به اين دليل فاطمه ناميده شده است كه خداوند عزّ و جل او و دوستدارانش را از آتش (دوزخ) به دور داشته است .
v الإمامِ الصادِق عليه السلام : لِفاطِمَةَ سَلامُ اللهِ عَلَيها تِسعَةُ أسماء عِندَ اللَّهِ‏عزّ و عجل : فَاطِمَةُ وَالصِّديقَةُ والمُبارِكَةُ والطّاهِرَةُ و الزَّكيَّةُ والرَّضيَّةُ والمَرضيَّةُ والُمحَدِّثَةُ والزَّهراءُ .
امام صادق عليه السلام : فاطمه عليها السلام، در نزدخداوند عزّ و جل نُه اسم دارد : فاطمه ، صدّيقه ، مباركه ، طاهره ، زكيّه ، رضيّه ، مرضيّه ، مُحدَّثه ، و زهراء .
v عَمَّارَةُ : سَألتُ أبا عَبدِ اللهِ عليه السلام عَن فاطِمَةَ لِمَ سُمِّيَت زَهراء ؟ فَقال : لأنَّها كانَت اذا قامَت في مِحرابِها زَهَر نورُها لأهلِ السَّماءِ كَما يَزهَر نورُ الكواكبِ لأهلِ الأرضِ .
عماره : از حضرت امام صادق عليه السلام پرسيدم چرا فاطمه را زهراء (درخشان) ناميده‏اند ؟ فرمود : چون وقتى در محرابش به نماز مى‏ايستاد ، نور او براى اهل آسمان چنان مى‏درخشيد كه نور ستارگان براى اهل زمين مى‏درخشد .
فاطمةُ بَضعةٌ مِن النّبيِ‏
فاطمه پاره تن پيامبر
v رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه وآله : فاطمةُ بَضْعَةٌ مِنّي ، مَن سَرَّها فقد سَرَّني ومَن ساءها فقد ساءني ، فاطمةُ أعزُّ النّاسِ علَيَّ .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله : فاطمه پاره تن من است، هركه او را شاد سازد مرا شاد كرده و هر كه او را غمين كند مرا غمزده كرده‏است . فاطمه عزيزترين فرد براى من است .
v عنه صلى الله عليه وآله : إنّ فاطمةَ بَضْعةٌ مِنّي ، وهي نورُ عَيْني ، وثَمَرةُ فُؤادي ، يَسوؤني ما ساءها ، ويَسُرُّني ما سَرَّها ، وإنّها أوّلُ مَن يَلْحَقُني مِن أهلِ بيتي .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله : همانا فاطمه پاره تن من است . او نور ديده و ميوه دل من است . آنچه او را غمين كند ، مرا نيز غمزده مى‏كند و آنچه او را شاد سازد ، مرا شاد مى‏كند . او نخستين فرد از خاندان من است كه به من مى‏پيوندد .
فاطمةُ سيّدةُ نساءِ العالَمينَ‏
فاطمه سرور زنان عالم‏
v رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه وآله : ابنَتي فاطمةُ سيّدةُ نِساءِ العالَمينَ .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله : دخترم فاطمه سرور زنان عالم است .
v عنه صلى الله عليه وآله : فاطِمَةُ سَيِّدَةُ نِساءِ أهلِ الجَنَّةِ .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله : فاطمه ، سرور زنان اهل بهشت است .
v عنه صلى الله عليه وآله : أمّا ابنَتي فاطمةُ فهِيَ سيّدةُ نِساءِالعالَمينَ مِن الأوّلِينَ والآخِرِينَ .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله : واما دخترم فاطمه ، او سرور زنان عالم ، از آغاز تا به انجام است .
غضبُ اللَّهِ لغضبِ فاطمةَ
خشم گرفتن خدا براى خشم فاطمه‏
v رسولُ اللَّهِ صلى الله عليه وآله - لِفاطمةَ عليها السلام - : إنّ اللَّهَ يَغضَبُ لِغَضَبِكِ ، ويَرضى‏ لِرِضاكِ .
پيامبر خدا صلى الله عليه وآله - به فاطمه عليها السلام - : خداوند با خشم تو به خشم مى‏آيد و با خشنودى تو خشنود مى‏شود .
في مُصيبَةِ فاطِمَةَ
در مصيبت حضرت فاطمه‏
v الإمامُ عليٌّ عليه السلام - عِندَ دَفنِ فاطِمَةَ عليها السلام - : السَّلامُ عَلَيكَ يا رَسولَ اللَّهِ عَنّي وَعَن اِبنَتِكَ النّازِلَةِ في جِوارِكَ وَالسَّريعَةِ اللَّحاقِ بِكَ . قَلَّ يا رَسولَ اللَّهِ عَن صَفيَّتِكَ صَبري ، وَرَقَّ عَنها تَجَلُّدي ؛ إلاّ أنَّ لي في التَّأسّي بِعَظيمِ فُرقَتِكَ وَفادِحِ مُصيبَتِكَ مَوضِعَ تَعَزٍّ . فَلَقَد وَسَّدتُكَ في مَلحودَةِ قَبرِكَ ، وَفاضَت بَينَ نَحري وَصَدري نَفسُكَ . فَإنّا للَّهِ وَإنّا إلَيهِ راجِعونَ . فَلَقَد استُرجِعَتِ الوَديعَةُ ، وَأُخِذَتِ الرَّهينَةُ . أمّا حُزني فَسَرمَدٌ ، وَأمّا لَيلي فَمُسَهَّدٌ إلى أن يَختارَ اللَّهُ لي دارَكَ الَّتي أنتَ بِها مُقيمٌ . وَسَتُنَبِّئُكَ ابنَتُكَ بِتَضافُرِ أُمَّتِكَ عَلى هَضمِها فَأحفِها السؤالَ وَاستَخبِرها الحالَ . هذا وَلَم يَطُلِ العَهدُ وَلَم يَخلُ مِنكَ الذِّكرُ . وَالسَّلامُ عَلَيكُما سَلامَ مُوَدِّعٍ لا قالٍ وَلا سَئِمٍ . فَإن أنصَرِف فَلا عَن مَلالَةٍ ، وَإن أُقِم فَلا عَن سوءِ ظَنٍّ بِما وَعَدَ اللَّهُ الصّابِرينَ .
امام على عليه السلام - در هنگام خاكسپارى فاطمه عليها السلام - : سلام بر تو اى رسول خدا ! از من و دخترت ، كه در كنارت آرميده و زودتر (از ديگران) به تو رسيده. اى رسول خدا، از جدايى دردانه‏دخترت صبرم لبريز گشته و تاب توان از كفم رفته است . اما ، يادآورى فراق جانگداز تو و مصيبت بزرگ از دست رفتن تو در اين هنگام ، مايه تسلّاى من است ؛ زيرا هرگز از ياد نمى‏برم آن لحظاتى را كه سرت به سينه من بود و در آغوش من جان دادى و من با دست خود سر تو را بر سنگ آرامگاهت نهادم . همه ما از آن خداييم و همگى به سوى او باز مى‏گرديم . اينك امانتى (كه به من سپرده بودى) بازگردانيده شد و گروگان دريافت شد . امّا از اين پس ، اندوه من (از غم فراق شما) هميشگى خواهد بود و شبهايم به بيدارى خواهد گذشت ، تا آن گاه كه خداوند سرايى را كه تو در آنى ، برايم برگزيند . بزودى دخترت تو را از ستمها و حق كشيهايى كه امتت ، همداستان ، در حقّ او روا داشتند ، آگاه خواهد ساخت . همه وقايع را از او بپرس و اخبار اوضاع و احوال را از وى جويا شو . اين ستمها در حالى شد كه هنوز از رفتن تو مدتى نگذشته ، و يادت از ميان نرفته بود . بدرودتان باد ، بدرودى وداع گونه ، نه از سر نفرت و بيزارى . پس ، اگر از نزد شما بروم ، به سبب ملال و بى‏علاقگى نيست و چنانچه بمانم ، نه از آن روست كه به آنچه خداوند به شكيبايان وعده داده‏است ، بدگمانم .

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيامبر خدا(صلى الله عليه وآله) فرمودند:
مَن حاوَلَ أمراً بِمَعصيَةِ اللهِ كانَ أبعَدَ لَهُ مِمّا رَجا وأقرَبَ مِمّا أتَّقى.
كسى كه با معصيت و نافرمانى خدا به دنبال كارى باشد از مطلوب خود دورتر و به آنچه از آن مى ترسيده است نزديك تر گردد.
(البحار : 77 / 178 / 10)

ghiamat

عضو جدید
احادیثی از امام مهدی (عجل الله)

احادیثی از امام مهدی (عجل الله)

1- تحقّق حتمى حقّ

أَبَى اللّهف عَزَّوَجَلَّ لفلْحَقّف إفلاّ إفتْمامًا وَ لفلْباطفلف إفلاّ زَهفوقًا، وَ هفوَ شاهفدٌ عَلَىَّ بفما أَذْكفرفهف.

خداوند مقدّر فرموده است كه حقّ به مرحله نهايى و كمال خود برسد و باطل از بين رود، و او بر آنچه بيان نمودم گواه است.

--------------------------------------------------------------------------------

2- ظهور حقّ

إفذا أَذفنَ اللّهف لَنا ففى الْقَوْلف ظَهَرَ الْحَقّف وَ اضْمَحَلَّ الْباطفلف، وَ انْحَسَرَ عَنْكفمْ.

هرگاه خداوند به ما اجازه دهد كه سخن گوييم، حقّ ظاهر خواهد شد و باطل از ميان خواهد رفت و خفقان از [سر] شما برطرف خواهد شد.

--------------------------------------------------------------------------------

3- مدّعيان دروغگو

سَيَأْتى إلى شيعَتى مَنْ يَدَّعفى المفشاهَدَةَ.

أَلا فَمَنف ادَّعَى المفشاهَدَةَ قَبْلَ خفرفوجف السّففْيانى وَ الصَّيْحَةف فَهفوَ كَذّابٌ مففْتَر وَ لا حَوْلَ وَ لا قفوَّةَ إفلاّ بفاللّهف الْعَلفىّف الْعَظيم.

آگاه باشيد به زودى كسانى ادّعاى مشاهده (نيابت خاصّه) مرا خواهند كرد.
آگاه باشيد هر كس قبل از «خروج سفيانى» و شنيدن صداى آسمانى، ادّعاى مشاهده مرا كند دروغگو و افترا زننده است; حركت و نيرويى جز به خداى بزرگ نيست.

4- ذخيره بزرگ

أَنَا بَقفيَّةٌ مفنْ آدَمَ وَ ذَخيرَةٌ مفنْ نفوح وَ مفصْطَفى مفنْ إفبْراهيمَ وَ صَفْوَة مفنْ مفحَمَّد(صَلَّى اللّهف عَلَيْهفمْ أَجْمَعينَ).

من باقيمانده از آدم و ذخيره نوح و برگزيده ابراهيم و خلاصه محمّد (درود خدا بر همگى آنان باد) هستم.

5- حجّت خدا

زَعَمَتف الظَّلَمَةف أَنَّ حفجَّةَ اللّهف داحفضَةٌ وَ لَوْ أفذفنَ لَنا ففى الْكَلامف لَزالَ الشَّكّف.

ستمگران پنداشتند كه حجّت خدا از بين رفته است، در حالى كه اگر به ما اجازه سخن گفتن داده مىشد، هر آينه تمام شكّها را از بين مىبرديم.

sahar_zendegi

عضو جدید
این حدیث نیست ولی اگه تاثیر بذاره کم از حدیث نداره:
مناجات خواجه عبدالله انصاری:
الهی
! کار اگر به گفتار است بر سر همه گویندگان تاجم و
اگر به کردار است چون سلیمان به موری محتاجم!

الهی
!چون در تو نگرم از جمله تاجدارانم و تاج بر سر
و چون در خود نگرم از جمله خاکسارانم و خاک بر سر!

بهتون توصیه میکنم حتما مناجات های خواجه عبدالله انصاری رو بخونید:victory:

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
حضرت فاطمه زهرا (سلام الله عليها) فرمودند:
أبَوا هِذِهِ الاْمَّةِ مُحَمَّدٌ وَ عَلىٌّ، يُقْيمانِ أَودَّهُمْ، وَ يُنْقِذانِ مِنَ الْعَذابِ الدّائِمِ إنْ أطاعُوهُما، وَ يُبيحانِهِمُ النَّعيمَ الدّائم إنْ واقَفُوهُما.
حضرت محمّد (صلى الله عليه وآله) و علىّ (عليه السلام)، والِدَين اين امّت هستند، چنانچه از آن دو پيروى كنند آن ها را از انحرافات دنيوى و عذاب هميشگى آخرت نجات مى دهند; و از نعمت هاى متنوّع و وافر بهشتى بهره مندشان مى سازند.
(بحارالأنوار: ج 23، ص 259، ح 8)

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
نه زندگی کردن آنقدر شیرین است و نه مردن انقدر تلخ می باشد که بخواهیم به خاطرش شرافتمان را زیر پا بگذاریم.
حضرت علی(ع)

pashe_naz2001

عضو جدید
موضوع:نماز
الصلاه عمود دينكم
نماز ستون دين است
اين حديث معروفه و همه ميدونند گفتم كه يه ياد آوري باشه تا نماز رو بهتر بهش عمت كنيم
به خصوص خودم .

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بخشش خدا. به اندازه نیت انسان است.
به یاری فکر. تیرگی های کار روشن و آشکار می شود.
خود پرستی آفت دوستی و باعث تباهی خرد است.
نخستین پایه ایمان بردباری است.
"حضرت علی (ع)"

fatemeh-torabi

عضو جدید
همچون پاره‌های آهن

همچون پاره‌های آهن

همچون پاره‌های آهن
امام كاظم (عليه‌ السلام):
رَجُلٌ مِنْ أهْلِ قُمَ يَدْعوُ النّاسَ إلَی الحَقِّ، يَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ كَزُبَرِ الحَديدِ.
مردی از قم، مردم را به حق فرا می‌خواند و گروهی چون پاره‌های آهن [استوار]، پيرامون او گرد می‌آيند.

There will be a man from Ķum who will call people towards truth. A group of them will respond to his call and will rally round him like pieces of iron. بحارالأنوار، ج 57، ص 216

fatemeh-torabi

عضو جدید
زمينه‌سازان ظهور

زمينه‌سازان ظهور

زمينه‌سازان ظهور
پيامبر (صلّی ‌‌الله‌ عليه‌ وآله):
يَخْرُجُ نَاسٌ مِنَ المَشرِقِ فَيُوَطِّئوُنَ لِلمَهديِّ سُلْطانَهُ.
مردمی از مشرق قيام می‌كنند و زمينۀ حكومت مهدی(عليه‌ السلام) را فراهم می‌كنند.

A people from the east will arise and pave the way for the government of Mahdī (p.b.u.h.). كنزالعمّال، ح 38657

fatemeh-torabi

عضو جدید
ارزش دانشمندان

ارزش دانشمندان

ارزش دانشمندان
رسول خدا (صلّی ‌‌الله‌ عليه‌ وآله):
العُلَماءُ مَصابیحُ الأرضِ وخُلَفاءُ الأنبیاءِ ووَرَثَتي ووَرَثَةُ الأنبِیاءِ.
دانشمندان، چراغهای زمین، جانشینان پیامبران، وارثان من و وارثان پیامبرانند.

Scholars are the torches of the earth, the prophets’ representatives, and heirs to me and the other prophets. نهج الفصاحه، ح 2014

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
ادعوا الله و اََنتم موقنون بالاجابة واعلموا اَنَّ الله لا یستجیبُ دعاء من قَلب غافل لاه.
خدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید كه خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد
(كنز العمال، ج2، ص72)

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام زين العابدين(عليه السلام) فرمودند:
إيّاكَ والابتِهاجَ بالذنبِ، فإنَّ الابتِهاجَ بِهِ أعظَمُ مِن رُكوبِهِ .
: از شادمانى به گناه بپرهيز ; زيرا شاد شدن از گناه بدتر از ارتكاب آن است.
(البحار : 78 / 159 / 10)

fatemeh-torabi

عضو جدید
مشورت

مشورت

مشورت
رسول اکرم (صلّی ‌الله ‌عليه ‌وآله):
ما شَقِیَ عَبْدٌ قَطُّ بِمَشْوَرَةٍ وَما سَعَدَ بِاسْتِغناءٍ بِرَأیٍ.
هيچ کس از مشورت کردن تيره‌بخت نشد و از خودرائی سعادتمند نگشت.

No one has become miserable through consultation, and nor has anyone attained happiness through stubbornness. نهج الفصاحه، ص 533

fatemeh-torabi

عضو جدید
روز جمعه

روز جمعه

روز جمعه
امام باقر (عليه ‌السلام):
الْخَيْرُ وَالشَّرُّ يُضاعَفُ يَوْمَ الْجُمُعَةِ.
خیر و شرّ در روز جمعه دو چندان می‌شود.

Good and evil that are done on Friday double in value. بحارالأنوار، ج 89، ص 283

fatemeh-torabi

عضو جدید
دوراندیشی در کارها

دوراندیشی در کارها

دوراندیشی در کارها
امام رضا (علیه‌السلام):
مَنْ طَلَبَ الأمْرَ مِنْ وَجْهِهِ لَمْ يَزَلَّ، فَإنْ زَلَّ لَمْ تَخْذُلْهُ الحيلةُ.
هر كه همواره اهدافش را از راه درست دنبال کند، به لغزش دچار نمی‌شود، اگر هم بلغزد چاره‌جویی برایش ممکن است.

Anyone pursuing his goals honestly does not slip up and if he does, he can seek a way out. بحار الأنوار، ج 78، ص 356

تقویت خوشبینی ها

تقویت خوشبینی ها

حضرت علی(ع):
چون کسی به تو گمان نیک برد،خوشبینی او را تصدیق کن.
نهج البلاغه -حکمت248

M.Deylamian

مدیر بازنشسته
شادی و اندوه

شادی و اندوه

اَلمُؤمِنُ بَشرُهُ فی وَجِهِهِ وَحُزنُهُ فی قَلبِهِ

شادی مومن در رخسار او
و

اندوهش در دل است.

مولا علی (ع):gol:

(نهج البلاغه، کلمات قصار، شماره325)

PATRIOT

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيامبر خدا(صلى الله عليه وآله) فرمودند:
تَفَرَّغوا لِطاعَةِ اللهِ وعِبادَتِهِ قَبلَ أن يَنزِلَ بِكُم مِنَ البَلاءِ ما يَشغَلُكُم عنِ العِبادَةِ .
خود را براى طاعت خدا و عبادت او فارغ سازيد، پيش از آن كه گرفتارى و بلايى به شما رسد كه از عبادت بازتان دارد.
(تنبيه الخواطر : 2 / 120)

fatemeh-torabi

عضو جدید
راه سعادت

راه سعادت

راه سعادت
امام علی (عليه‌ السلام):
هَيْهاتَ مِنْ نَيْلِ السَّعادَةِ السُّكونُ إلی الهُوَينا وَالبِطانَةِ.
سعادت هرگز با سستی و تنبلی به دست نمی‌آید.

Never is happiness achieved by remaining idle and lazy. غررالحکم و دررالکلم، ص 197

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
بهترین چیزی که می تواند قلب انسان را سرشار کند. ایمان به خداست.
"حضرت علی(ع)"

pashe_naz2001

عضو جدید
موضوع: زن
پیامبر (ص):
زنانی پیدا میشوند که در عین پوشیدگی برهنه اند هوسباز و دلفریب میباشند
موهای خود را طوئی آرایش می کنند که مانند کوهان شتر جلوه می کند
اینان داخل بهشت نمی شوند و حتی بوی آنرا استشمام نمی کنند
با این که بوی بهشت از راه دور شنیده می شود

pashe_naz2001

عضو جدید
موضوع : پدر و مادر