خیلی ناراحت کنندس

amanda.arch02

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا تا حالا آرزو کرده اید کفش دویست هزار تومانی بپوشید؟‌

ممکنه آرزوهاتون کوچکتر از این باشه!
ولیکن مطمئنم خواسته هاتون در حد این کودک نیست:

این چوپان کوچولو تو کوههای چهارمحال و بختیاری خیلی وقته این آرزو رو داره:

"داشتن یه جفت کفش سالم"

Mythical

کاربر بیش فعال
واقعا آدم وقتی این چیزا رو میبینه میفهمه که چه قدر نا شکره
یکی در حسرت یک جفت کفش سالم و یکی دیگه.........:w04::w04:

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
خوب شما میشناسینش ؟؟!! بهش کمک میکردین ؟؟! الان پایین ترین قیمت یک کفش 10 تومان فک کنم ... حداقل مشکل کفشش حل میشه تا ...

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا ...مشکل فقط کفش این بچه نیست ....تو کشوری داریم زندگی میکنیم که تضاد طبقاتی آدم و خورد میکنه ...االبته ایران اینجوری نیس همه دنیا همینه ...ایشالله یه روز میشینم از خدا دلیلشو میپرسیم...سهم این بچه از زندگی همین بوده

eliot -esf

کاربر ممتاز
ای بابا ...مشکل فقط کفش این بچه نیست ....تو کشوری داریم زندگی میکنیم که تضاد طبقاتی آدم و خورد میکنه ...االبته ایران اینجوری نیس همه دنیا همینه ...ایشالله یه روز میشینم از خدا دلیلشو میپرسیم...سهم این بچه از زندگی همین بوده
حق با شما !!! اما من یک چیزی بگم شاید به نظر ما اون بدبخت باشه فقط و خودش از این که تو این طبیعت زندگی میکنه حالا با هر سختی راضی یا چه میدونم پس فردا همین پسر کوچلو و بی کفشیش میشه یک درس بزرگ برای زندگیش و موفقیت و .....

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
حق با شما !!! اما من یک چیزی بگم شاید به نظر ما اون بدبخت باشه فقط و خودش از این که تو این طبیعت زندگی میکنه حالا با هر سختی راضی یا چه میدونم پس فردا همین پسر کوچلو و بی کفشیش میشه یک درس بزرگ برای زندگیش و موفقیت و .....
اینا به نظر من توجیحه که ما خودمونو آروم کنیم ...انسان همیشه در هر جایگاهی باشه یه سری دغدغه داره که اذیتش میکنن من ترجیح میدم تو مورانو گریه کنم تا تو صخره و بدون کفش

gelayol joon

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من هر جا پولی انباشته است به ازای اون جای دیگه یکی باید گرسنه بمونه... خدا اینو نخواسته این تبعات کار ما آدماست

آخرین ویرایش:

eliot -esf

کاربر ممتاز
اینا به نظر من توجیحه که ما خودمونو آروم کنیم ...انسان همیشه در هر جایگاهی باشه یه سری دغدغه داره که اذیتش میکنن من ترجیح میدم تو مورانو گریه کنم تا تو صخره و بدون کفش
توجیح !!! اره اینم حرفیه !!! خداوند انسان را افرید و انسان هم توجیح را ... !!!راست میگین