خیلی جدی

Sarp

مدیر بازنشسته
آخر کلاس است، استاد کول بازی اش گرفته، می خواهد حالی مان کند که دانش اجتماعی مان پایین است. ضعف دانش اجتماعی مان را با باحالی تمام توی سرمان می کوبد ” توی جلسه خواستگاری مادر داماد باید چای رو چطور برداره؟…پدر داماد چطور؟…خود داماد چطور؟…بند کفش مردانه رو چطور باید بست؟ ..نقش عمه داماد در مراسم چیست؟” اینجا مسلما کلاس درس این چیزها نیست. استاد اما خوشش می آید که “رسم” و “چارچوب” بورژوایی مسخره هفت جد و آبادش را با آب و تاب و افتخار به رخ بکشد. بچه ها می خندند و بعضی ها با هیجان دنبال می کنند. من چیزی می گویم مبنی بر اینکه جمع کنید این شِرها را. استاد می گوید ” شما نمی توانید خر به دنیا بیایید و خر از دنیا بروید…حالا از هر دهاتی که باشید…اینها لازمه زندگی در اجتماع است” بچه ها تحت تاثیر قرار می گیرند واستاد به کول بازی اش درباره اینکه اگر به عروسی سلطنتی دعوت شدیم چه کنیم ادامه می دهد.
چیزی که فکر کنم از آن غافل شده ایم پدیده جدیدی است که دارد نرم نرم ما را احاطه می کند-شاید هم احاطه کرده- آدمهایی که همان خوی مزخرف طبقاتی را یدک می کشند به انضمام نام تحصیل کرده که دیگر مهر تاییدی است بر هر شِری که می گویند و می کنند.

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیچاره بچه هاش!

البته اکثراً هر کی از پس بچه هاش بر نیاد به هم سن و سالای بچه ش زور میگه!

بابا این روزا دیگه نون خالی هم پیدا نمیشه بعضی به فکر اینن که لقمه رو از چپ به راس بگردونن یا برعکس!

این کارا رو 700-800 سال پیش انگلیسی ها می کردن!

از ساعت 2 تا 2:10 نقاشی
از ساعت 2:10 تا2:20 ورزش
و...

بابا بیخیال جمش کن نظم و انظباط و برنامه ریزی و نظافت و ادب و نحوه ی شارژ بلیط مترو و سوار شدن به اتوبوس و خیلی چیزای دیگه لازمه ی وجودیه هر شخصه اگه نکنه خودش دچار مشکل میشه

ولی دیگه عمه ی داماد چه وظیفه ای داره می خوام صد سال وظیفه ش رو انجام نده،

عمه ی داماد بیچاره(البته هنوز مجردم) نا نداره از جاش بلند شه چه وظیفه ای چه آشی چه کشکی...

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی از چهارچوبها انزجار اور است
نظم و در قالب بودن بد نیست اما
متنفرم ازانسانهایی که همیشه قابل پیش بینی اند
منظم و سر وقت
به قول خودمون هیچ وقت پایه نیستند چون برنامشون بهم میخوره
وهیچ گونه تنوع و هیجانی در زنگیشون نیست

Tutulmaz

عضو جدید
کاربر ممتاز