خیانت دو پسر به یک دختر {دلشو نداری نبینی...}

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی واقعا خیلی دنیای نامردیه که در حق هم هیچ احساسی ندارن

اگر یکی از من بپرسه من میگم ادم بهتره دنبال این کارا نره اخه خیلی خیلی بهتره هم اعصابت ارومه هم خیالت راحته
ولی متاسفانه کسی گوشش به این حرفا بدهکار نیست دوستی همیشه عاقبت خوشی نداره اخه ادم تو فکر طرف مقابلش نیست و نمیدونه با چه نیتی میاد

hami99

عضو جدید
اگر یکی از من بپرسه من میگم ادم بهتره دنبال این کارا نره اخه خیلی خیلی بهتره هم اعصابت ارومه هم خیالت راحته
ولی متاسفانه کسی گوشش به این حرفا بدهکار نیست دوستی همیشه عاقبت خوشی نداره اخه ادم تو فکر طرف مقابلش نیست و نمیدونه با چه نیتی میاد
این بنده خدا که گفتم دختره گذاشت ورفت همون اول پسره گفت فقط واسه ازدواج میخادش ولی باید چند سال صبر کنه تا کارش جور بشه حالا که جور شده فهمیده دختره یک دوست پسر دیگه پیدا کرده که وضعیت الانش بهتر از قبلیه هر چی پسره بهش التماس کرد که برگرد بهونه آورد < تا حالا نامردی دختر در حق پسر رو ندیده بودم

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بنده خدا که گفتم دختره گذاشت ورفت همون اول پسره گفت فقط واسه ازدواج میخادش ولی باید چند سال صبر کنه تا کارش جور بشه حالا که جور شده فهمیده دختره یک دوست پسر دیگه پیدا کرده که وضعیت الانش بهتر از قبلیه هر چی پسره بهش التماس کرد که برگرد بهونه آورد < تا حالا نامردی دختر در حق پسر رو ندیده بودم
الان دیدی که خوب شما عاقل باش و دنبال این حرفا نرو
بلاخره دختر و پسر انسانن و کارهای نادرستی هم انجام میدن

فنا2011

اخراجی موقت
حالا من نمیدونم در حد کمالن درحد اصغرن درحد تقین
در هر حدی که می خوان باشن هر دو طرف عین هم هستن ولی خدایش 95%دخترا وقتی با پسری دوست میشن قصدشون ازدواج دیدم که میگم ها

منظور از کمال چیزی دیگه بود کمال پسر استا ممد منظورم نبود که ...:D..یا اصغر پسر دایی شون یا تقی عموشون :d

من هم دیدم که میگم 95 درصد دخترا ............:D

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از کمال چیزی دیگه بود کمال پسر استا ممد منظورم نبود که ...:D..یا اصغر پسر دایی شون یا تقی عموشون :d

من هم دیدم که میگم 95 درصد دخترا ............:D
باشه اقا ما که دعوا نداریم خنگ نیستم متوجه شدم شما چی فرمودیت هر کس انوری رو می بینه منم نامردی پسرا رو بیشتر دیدم
حالا شما نامردی دخترا رو

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا بیخیال
این دو تا پسر باهم همدستی کردند دختره رو اذیت کنند یکم بخندند اگه یکی بود از این کارا نمیکرد.شیطنت بچگانه است ربطش ندید به نامردی و این حرفا اونجوری اگه حساب کنید هم دخترا این قابلیت رو دارند که نامرد با شند هم پسرا

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه آمریکا تا حالا جنایت کرده که سندی موجود باشه :D؟

دنیا داره مکافاته
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
میای تاپیک های دیگه اسپم میکنی و بحث رو عوض می کنی
و دیگران هم میان تاپیک شما اسپم می کنند و بحث رو عوض می کنند:D
دنیا چقدر کوچیکه...
:cool:

فنا2011

اخراجی موقت

دنیا داره مکافاته
از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
میای تاپیک های دیگه اسپم میکنی و بحث رو عوض می کنی
و دیگران هم میان تاپیک شما اسپم می کنند و بحث رو عوض می کنند
دنیا چقدر کوچیکه...
:cool:
:biggrin:......................من بابا اهل اسپم نیستم الان داریم حول محور نامردی بین قشر مذکر و موئنث در جامعه ما صحبت میکنیم دیگه :D