خیانت در امانت-2

Elaheh.1

عضو جدید
شاکی : محمد رضا
متهم : مجید
موضوع : خیانت در امانت
گردشکار: شاکی طی گزارشی اعلام می دارد که کار فرمایش از استرداد و دفترچه خروج از کشور و پاسپرت ایشان خودداری می نماید و ادعا می کند که شاکی می بایست مبلغ یک میلیون تومان بابت حق ویزا باید بپردازد تا مدارک خود را مسترد دارد و به همین دلیل متهم یک بار به درب منزل شاکی رفته و با دادو فریاد مطالبه یک میلیون وجه ادعایی خود را دارد لذا دادگاه با احضار طرفین و چند برگه جلب دادگاه بدون حضور متهم چند جلسه رسیدگی می نماید و با استماع گواهی گواهان و ..... ختمدادرسی را اعلام و اقدام به صدور رأی می نماید. بسمه تعالی: رأی دادگاه در خصوص اعلام شکایت آقای محمد رضا علیه مجید ... دائر بر خیانت در امانت وتهدید آبروریزی بدین شرح که من راننده ترانزیت نامبرده بوده ام و بر اثر پیش آمدی مدت چند وقتی به سر کار نرفته ام و پس از رفع گرفتاری به سر کار برگشتم که نامبرده از قبول اینجانب خودداری نموده است و مطالبه مدارک خود را نموده {که ایشان} ازتحویل مدرک خودداری نموده که با طرح شکایت و ارجاع آن به کلانتری از حضو ر درکلانتری امتناع ورزیده وپرونده بصورت یکطرفه به حوزه قضایی دو ارسال وبا توجه به اینکه درتاریخهای 11/6/83 و 24/9/83 جهت تفهیم اتهام واخذ توضیحات دعوت و حضور نیافته است که دادگاه با توجه به محتویات پرونده : گزارش ضابطین و سایر امارات و قرائن موجود پرونده بزهکاری نامبرده را نسبت به خیانت در امانت محرز و مسلم و لذا دادگاه از جهت خیانت در امانت مستنداً به ماده ششصد و هفتاد و چهار قانون مقررات مصوب 6/3/75 نامبرده را به تحمل شش ماه حبس محکوم می نماید و نسبت به تهدید و آبرو ریزی که با عنایت به تحقیقات انجام شده و عدم کفایت دلائل قرار منع تعقیب صادر و اعلام می داردو رای صادره غیابی و ظرف ده روزپس از ابلاغ قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر استان می باشد. دادرسی شعبه 133 دادگاه عمومی مشهد طالبی رأی فوق توسط وکیل متهم مورد دادخواهی قرار میگیرد و چنین ایراد میشود که برای تفهیم اتهام هیچ گونه ابلاغ قانونی به متهم صوت نگرفته و شاکی دلیل محکمه پسندی برای ادعای خود مطرح نکرده و شهود شهادت به رؤیت ارائه مدارک به متهم را مورد شهادت قرار نداده اند در تحقیقات انجام شده برای واخواهی و استرداد شکایت توسط شاکی دادگاه ختم رسیدگی را اعلام و مبادرت به صدور رأی مینماید. بسمه تعالی- رأی دادگاه درخصوص واخواهی آقای مجید دائر بر خیانت در امانت و غیره موضوع شکایت آقای محمد با توجه به محتویات پرونده دادنامه غیابی 937/204-29/11/83 واظهارات شاکی در جلسه دادگاه که اعلام داشته است مدارک من توسط یکی از بستگان به من رسیده است و من شکایتی از محکوم علیه مذکور ندارم دادگاه صرفنظر از اعلام گذشت شاکی دادگاه ضمن نقض دادنامه بدوی به استناد اصل 37 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران حکم به برائت محکوم علیه واخواه دادنامه غیابی مذکور صادر و اعلام می نمایدبرای صادره حضوری و ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی است رئیس شعبه 133 دادگاه عمومی مشهد