خوش شانس هستید, یا خوب تصمیم می گیرید؟

simafrj

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزی که ما اکثر اوقات شانس بد می نامیم , فقط تصمیم های بد هستند.
به عنوان مثال اگر شما سخت کار کنید و یک اتومبیل جدید بخرید , از آن در حد معمول محافظت کنید ولی ناگهان لاستیک اتومبیل در جاده بترکد, این بد شانسی است؟
لاستیک ترکید زیرا شما انتخاب کردید لاستیک جدیدی نخرید, تصمیم گرفتید وقتی را برای تنظیم باد لاستیک خود در نظر نگیرید. آیا این بد شانسی است؟
اگر شما به مکان های پر خطر بروید و دچار حادثه شوید, بد شانسی است؟
ما گاهی بعضی از اتفاقات را ناشی از بد شانسی خود می دانیم , در حالی که آن اتفاقات نتیجه واقعی عادات بد یا تصمیم های بدمان هستند.
این نمونه ای از مالکیت ما بر زندگی و عملکردمان است.
کسانی که عادت های خوبی دارند و تصمیم های خوبی می گیرند , بهترین شانس ها را تجربه می کنند.
بنابراین اگر شما کمی خوش شانسی می خواهید , انتخاب های خوبی انجام دهید و عادات خوبی کسب کنید.

نظر شما چیه؟

mehrshad53

اخراجی موقت
فقط تصمیم خوب نیست،مثلا یه معلم فیزیک خوب میتونه باعث بشه که دانش اموزی یه دانشمند فیزیک بشه و بر عکس یه معلم بد....
یا مثلا اینکه توی چه خونواده ای به دنیا بیای،چه کشوری،چه شکلی باشی....
مثلا محمدرضا گلزار اگه خوشگل نبود اینقدر معروف میشد؟
بیل گیتس اگه توی ایران به دنیا میومد......
right time right place هم خیلی مهمه
همه چی با هم ترکیب میشه.......پیچیده است!

spow

اخراجی موقت
دقیقا حرفای مهرشاد درسته
ولی وقتی به خودت نگاه میکنی باید بتونی از استعدادت بیشترین بهره رو ببری
واین یعنی میزان حضورشانس رو کم کنی
نمیگم نیست ولی یه فکر خوب یه نتیجه خوب هم به دنبال داره
ممنون

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط تصمیم خوب نیست،مثلا یه معلم فیزیک خوب میتونه باعث بشه که دانش اموزی یه دانشمند فیزیک بشه و بر عکس یه معلم بد....
right time right place هم خیلی مهمه
کاملا موافقم...;)

tars

اخراجی موقت

نخیر اراده خیلی بیشتر از این حرفاست... مگه تو زندگی نامه بیل گیتس رو خوندی؟؟
از دانشکده اخراج شده .... توی یه گاراژ کارشو شرو کرده امریکای اون زمان اقتصاد بدتری از ایران الان داشته و فضای بدتری... حالا محمد رضا گلزار نه مگه نداریم نمونه ای که خودش رو کشیده باشه بالا... مثلا نیکلاس کیج وسط یه فیلم یه سوسک زنده رو می خوره فک می کنی اگه ایران بود معروف نمی شد...؟! مگه هیتلر تو چه خونواده ای به دنیا اومد در چه اقتصادی در چه کشوری در چه زمانی کدومش به قول خودت رایت بودن؟
یا همون فروید... پدرش درس خوندن و بی دینی رو یکی می دونه اخر دبیرستان فروید 13 زبان زنده رو آشناست...
به نظر من همون حرف بیل گیتس درست تره که میگه من تنها تصمیم رو در زمان درست گرفتم و نابغه نیستم... و در جواب این سوال که چرا بازنشست نمیشه میگه " هر شب موقع خواب به خودم میگم اگه قراره کسی بهترین ..اولین بالاترین یا هر چی دیگه بشه تو انسانها چرا من نشم و وقتی پاسخی منطقی پیدا نمی کنم فردا رو زودتر پا میشم میرم سر کار"
فک می کنی همچی تفکری تو ایران برنده نمیشه

• Like
واکنش ها: spow

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مقوله شانس وجود داره. یعنی بد شانسی وقتی که میاد حتما لطفیبوده که جلوی یه مصیبت رو گرفته!!!

mehrshad53

اخراجی موقت

نخیر اراده خیلی بیشتر از این حرفاست... مگه تو زندگی نامه بیل گیتس رو خوندی؟؟
از دانشکده اخراج شده .... توی یه گاراژ کارشو شرو کرده امریکای اون زمان اقتصاد بدتری از ایران الان داشته و فضای بدتری... حالا محمد رضا گلزار نه مگه نداریم نمونه ای که خودش رو کشیده باشه بالا... مثلا نیکلاس کیج وسط یه فیلم یه سوسک زنده رو می خوره فک می کنی اگه ایران بود معروف نمی شد...؟! مگه هیتلر تو چه خونواده ای به دنیا اومد در چه اقتصادی در چه کشوری در چه زمانی کدومش به قول خودت رایت بودن؟
یا همون فروید... پدرش درس خوندن و بی دینی رو یکی می دونه اخر دبیرستان فروید 13 زبان زنده رو آشناست...
به نظر من همون حرف بیل گیتس درست تره که میگه من تنها تصمیم رو در زمان درست گرفتم و نابغه نیستم... و در جواب این سوال که چرا بازنشست نمیشه میگه " هر شب موقع خواب به خودم میگم اگه قراره کسی بهترین ..اولین بالاترین یا هر چی دیگه بشه تو انسانها چرا من نشم و وقتی پاسخی منطقی پیدا نمی کنم فردا رو زودتر پا میشم میرم سر کار"
فک می کنی همچی تفکری تو ایران برنده نمیشه

منم که گفتم همه چی با هم ترکیب میشه دیگه مشکلت چیه؟
مثلا یکی که دو تا پا را نداره و نابیناست،میتونه بهترین فوتبالیست چهان بشه؟
اراده در یه محدوده خاص برد داره....
ولی خب مسلما مهمه!

زیبای خفته.

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلمه ی شانس معنی نداره به نظر من این یه لطف و رحمتیه که از طرف خدا برامون میاد چون دوسمون داره اما برای خوشبخت بودن باید از خدا بخوای وقت تصمیم گیری ها کمکت کنه تا بهترین باشی..................