خوش سلیقه ها بیان تووووو

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
پري خيلي خوش سليقه اي هااااااااااااااااااااااا
دمت گرم
منم نظرم اينه كه تو اولي

هفت سینت خیلی خوشگله
مطمئنم اولی

ممنون از هر دوتون . ولی اون سفره هفت سین خواهرمه که منم تو تزئینش کمکش کردم سفره هفت سینی که خودم درست کردم اینه

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان
دیگه فکر کنم هرکی می خواسته عکس بفرسته تا الان فرستاده...........
......میخوام نظر سنجی رو بذارم ولی چون حداکثر گزینه ها 10 هست مجبورم 3 تا 8 تایی درست کنم یعنی 3 تا تاپیک با 8 گزینه در ضمن گزینه ی چند انتخاب رو تیک میزنم تا بتونید چند تا رای بدید البته نمی خوام نظر سنجی زمانی باشه یعنی تموم شه.....
.
حالا منتظره نظرات شما در مورد نحوه ی نظرسنجی هستم..........پس نظراتتون رو بنویسید تا من تاپیک های نظر سنجی رو بذارم......بدرود

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این هم از تاپیک های نظر سنجی......

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/260709-نظر-سنجی-1

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/260711-نظر-سنجی-2

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/260713-نظر-سنجی-3

takta_77

عضو جدید
خیلی تایپیک باحالیه
اما نمیدونم من چرا انقدر دیر فهمیدم
حیف شد:(
هرچن ک ما امسال سفره هفت سین نداشتیم چون خونه نبودیم:D

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی تایپیک باحالیه
اما نمیدونم من چرا انقدر دیر فهمیدم
حیف شد:(
هرچن ک ما امسال سفره هفت سین نداشتیم چون خونه نبودیم:D

هیییییی......من 500 جا 500 بار اومدم گفتم ولی کسی توجه نکرد که....البته هر چند که خونه نبودین....

takta_77

عضو جدید
هیییییی......من 500 جا 500 بار اومدم گفتم ولی کسی توجه نکرد که....البته هر چند که خونه نبودین....

خب پس چرا من ندیدم؟!!
فک کنم باید برم شماره عینکمو درست کنم

ما هر سال عیدو یه جا چتر میشیم
هیچوقت خونه خودمون نیستیم که سفره داشته باشیم
این عقده شده واسه من...

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خب پس چرا من ندیدم؟!!
فک کنم باید برم شماره عینکمو درست کنم

ما هر سال عیدو یه جا چتر میشیم
هیچوقت خونه خودمون نیستیم که سفره داشته باشیم
این عقده شده واسه من...

اشکال نداره.......ساله بعد تاپیک های جدیدی میزنم که عقده های همه بر طرف بشه.....

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1-T.................................... با 55 رای

2-L.................................... با 41 رای

3-I,K,W,H..........................با 9 رای

4-J,M,C............................با 7 رای

5-A,P,V,S.........................با 6 رای

6-R,Y,E............................با 4 رای

7-U,X,Q.........................با 3 رای

8-B,G.............................با 2 رای

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از هر چیز جا داره از استارتر عزیز بخاطر زحمت هایی که تو این مدت متقبل شدند و این تاپیک عالی رو زدن تشکر کنم

از تک تک دوستان گلم که زحمت کشیدن و این سفره های هفت سین رو در نهایت سلیقه و هنر تزئین کردن و عکسش رو در این تاپیک قرار دادن و همینطور دوستان عزیزی که با شرکت در نظر سنجی باعث رونق این تاپیک شدن هم تشکر میکنم .

انشالله در نظر سنجی های بعدی عکس های سفره عروسی همه تونو ببینم

به دو تا خواهر گلم متین و مریم هم تبریک میگم که جز نفرات برگزیده بودن

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم

ممنونم

سلام جناب استاتر عزیز و گرامی:gol::gol::gol::D

:redface:واقعا ممنونم ازتون خیلی زحمت کشیدین و تمام این تاپیک ها رو تو این مدت مدیریت کردین

وباعث شدین سفره های قشنگ با سلیقه های متفاوت رو ببینیم و یه تجربه کسب کنیم:gol::gol::gol::gol:

از تمامی دوستامم ممنونم واقعا همتون عالی بودین:heart::heart::heart::heart::heart:

Sarp

مدیر بازنشسته
جایزه نداره ؟
لااقل قبلش هماهنگ میکردین با مدیران تا به برندگان امتیاز تعلق بگیره

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای استارتر خوب بر و مذاکره کن . ماهی رو هر وقت از اب بگیری می میره:biggrin::biggrin:

می تونی وارد معامله بشی و بخاطر این تاپیک عالیت که باعث ایجاد تحرک و شور و نشاط در بچه ها شد از مدیران طلب امتیاز برای همه کنی . حداقل این تاپیک باعث شد بار هنری سایت بالاتر بره و ذوق و هنر بچه ها نشون داده بشه . :gol::gol:

مثلا میتونی برای همه شرکت کنندگان در مسابقه که زحمت تزئین این سفره های قشنگ و ارسال عکسها رو داشتن یک مقدار امتیاز بگیری از مدیران ( اینطوری دفعه بعد همه مشتاق تر میشن تا شرکت کنن و رقابت داغتر میشه ):gol::gol:

برای نفرات برگزیده هم مقدار خاصی امتیاز بگیر که تقریبا نزدیک هم و با اختلاف سطح کم باشه . چون همه انها خیلی قشنگ و هنرمندانه تزئین شده بودن :gol::gol:

بر و ببینم چی کار میکنی . افرین ;);)

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقای استارتر خوب بر و مذاکره کن . ماهی رو هر وقت از اب بگیری می میره:biggrin::biggrin:

می تونی وارد معامله بشی و بخاطر این تاپیک عالیت که باعث ایجاد تحرک و شور و نشاط در بچه ها شد از مدیران طلب امتیاز برای همه کنی . حداقل این تاپیک باعث شد بار هنری سایت بالاتر بره و ذوق و هنر بچه ها نشون داده بشه . :gol::gol:

مثلا میتونی برای همه شرکت کنندگان در مسابقه که زحمت تزئین این سفره های قشنگ و ارسال عکسها رو داشتن یک مقدار امتیاز بگیری از مدیران ( اینطوری دفعه بعد همه مشتاق تر میشن تا شرکت کنن و رقابت داغتر میشه ):gol::gol:

برای نفرات برگزیده هم مقدار خاصی امتیاز بگیر که تقریبا نزدیک هم و با اختلاف سطح کم باشه . چون همه انها خیلی قشنگ و هنرمندانه تزئین شده بودن :gol::gol:

بر و ببینم چی کار میکنی . افرین ;);)

من پیشنهادم و دادم حالا بقیش دست ه مدیراست....