خوش سلیقه ها بیان تووووو

#ZaHra#

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینم از سفره ما:redface:میدونم زیاد سلیقه به خرج ندادم خیلی عجله ای شد:redface:

پیوست ها

• 22032011291.jpg
    22032011291.jpg
    38.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
Picture 169.jpg

ا دلم نیومد عکس سفره هفت سین بذارم و عکس خواهر زاده ام ویانا رو نذارم . برای همین با اجازه استارتر عکس عشقم رو هم میذارم

ویانا در شب کریسمس

اینجا هم ویانا از سطل ماست به جا کلاه استفاده کرده

ویانا وقتی میخنده مثل من گونه هاش چال میفته

آخرین ویرایش:

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلااا م به دوستانه عزیز از همتون ممنونم که عکساتون و فرستادین:gol::heart:.................فردا اخرین روزه و من نظرسنجی و میذارم.....فقط گفتم چند نکته بگم:warn:.................لطفا همه ی عکسا رو ببینید بعد رای بدید تا حقه کسی ضایع نشه........اگر عکسی معلوم نبود حتما به من بگید تا درستش کنم باز به همون دلیل که حقه کسی ضایع نشه..........از همتون ممنونم ......سلامت باشید...:gol:;)

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااا م به دوستانه عزیز از همتون ممنونم که عکساتون و فرستادین:gol::heart:.................فردا اخرین روزه و من نظرسنجی و میذارم.....فقط گفتم چند نکته بگم:warn:.................لطفا همه ی عکسا رو ببینید بعد رای بدید تا حقه کسی ضایع نشه........اگر عکسی معلوم نبود حتما به من بگید تا درستش کنم باز به همون دلیل که حقه کسی ضایع نشه..........از همتون ممنونم ......سلامت باشید...:gol:;)

دوست عزیز خیلی از بچه ها الان در مسافرتن . بنظرم بهتره چند روزی صبر کنی تا حداقل دوستانی که کارمندن برگردن و بتونن در مسابقه یا نظر سنجی شرکت کنن. اونطوری شور و شوق بیشتری هم بوجود میاد .

سپاس

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز خیلی از بچه ها الان در مسافرتن . بنظرم بهتره چند روزی صبر کنی تا حداقل دوستانی که کارمندن برگردن و بتونن در مسابقه یا نظر سنجی شرکت کنن. اونطوری شور و شوق بیشتری هم بوجود میاد .

سپاس

باشه ....برای من فرقی نداره تا بعده 13 هم میتونم صبر کنم......اگه واقعا کسه دیگه هم بخواد عکس بگیره من صبر می کنم.............

2aawsome

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سپاس

اگه بقیه دوستان هم بخوان من می تونم صبر کنم...برای من فرقی نداره

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه ....برای من فرقی نداره تا بعده 13 هم میتونم صبر کنم......اگه واقعا کسه دیگه هم بخواد عکس بگیره من صبر می کنم.............

پس نظرسنجی رو میذارم بعده 13...................................

نمیدونم چرا نمیتونم نقل قول بگیرم !!!!!!!!!

دست گلتون درد نکنه . لطف می کنید . خیلی از بچه ها نیستن . ما هم که موندیم بخاطر دید و بازدید ها خیلی وقت سرکشی به سایتو نداریم . اونطوری همه میتونیم شرکت کنیم

f.a723

عضو جدید
:w23:سلام اینم سفره 7 سین من............:w30:

پیوست ها

• 24032011375.jpg
    24032011375.jpg
    46.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 24032011376.jpg
    24032011376.jpg
    27.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

merlin-mina

عضو جدید