B.R.Z شیمی کاربردی
ج جواد میرابی عضو جدید Jul 25, 2011 #362 سلام به همه دوستان جواد هستم دانشجودی ارشد استخراج دانشگاه علوم تحقیقات تهران
ALUK عضو جدید Aug 8, 2011 #371 بسم الله الرحمن رحیم این جانب aluk هستم برق و الکترونیک خوندم . راستشو بگید نکنه دارین گوززززینمون میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صدق الله العلی العظیم
بسم الله الرحمن رحیم این جانب aluk هستم برق و الکترونیک خوندم . راستشو بگید نکنه دارین گوززززینمون میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ صدق الله العلی العظیم
تبسم44 عضو جدید Aug 8, 2011 #372 سلام...... سلام...... شیوا هستم........مهندسی برق.الکترونیک........دانشگاه ارومیه
M meshki46 عضو جدید Aug 14, 2011 #378 مهندسی دریا مهندسی دریا محمد مهندسی کشتی سازی دریانوردی و علوم دریایی چابهار در مقطع لیسانس این رشته شدیداً مظلوم واقع شده هم از نظر ارائه مقالات در سایت ها هم از نظر منابع درسی و هم از نظر کلاس های عمومی و یا خصوصی برای آمادگی کنکور ارشد و ...
مهندسی دریا مهندسی دریا محمد مهندسی کشتی سازی دریانوردی و علوم دریایی چابهار در مقطع لیسانس این رشته شدیداً مظلوم واقع شده هم از نظر ارائه مقالات در سایت ها هم از نظر منابع درسی و هم از نظر کلاس های عمومی و یا خصوصی برای آمادگی کنکور ارشد و ...
M m@nsure عضو جدید Aug 19, 2011 #381 سلام برای تفریح بد نیست یه غیر مهندسی هم خودشو معرفی کنه منصوره هستم پزشکی دانشگاه ازاد نجف اباد اصفهان میخونم
سلام برای تفریح بد نیست یه غیر مهندسی هم خودشو معرفی کنه منصوره هستم پزشکی دانشگاه ازاد نجف اباد اصفهان میخونم
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 1, 2011 #388 معرفی معرفی سلام سحر هستم/رشته طراحی صنعتی(نقشه کشی صنعتی)/دانشگاه فنی شریعتی تهران