سلام به همه.
امروز شنیدم که حال یکی از بچه های باشگاه بده و تو بیمارستان بستری شده...خواهش می کنم برای سلامتیش دعا کنید. دعای چند نفر موثر تر از دعای یه نفره....
اون الان به انرژی مثبت هممون نیاز داره.
ممنونم از همتون.![]()
منم دورادور می شناسمش...دوست یکی از دوستامه!سلام
ای بابا ...حتما ..... حال کدوم یکی از بچه ها بده !؟
منم دورادور می شناسمش...دوست یکی از دوستامه!
البته تو باشگاه هستاااااااا
اگر قابل باشیم حتما حتما دوست عزیزسلام به همه.
امروز شنیدم که حال یکی از بچه های باشگاه بده و تو بیمارستان بستری شده...خواهش می کنم برای سلامتیش دعا کنید. دعای چند نفر موثر تر از دعای یه نفره....
اون الان به انرژی مثبت هممون نیاز داره.
ممنونم از همتون.![]()
khoda ro shokr dirooz shenidam yekam behtar shodan va javabe azmayeshashun normale.سلام
خبر ندادی انشاالله که بهترن؟
دوست من : من فکر نمیکنم با دعا بشه کاری کرد . چون نه اسمشو میدونیم و نه آنقدر محبوبیم که بتونیم با دعا کاری از پیش ببریم. به هر حال این تالار هم کم کم داره به امامزاده تبدیل میشه. لطفآ از این کار ها نکنید واقعآ بی ثمر و قرون وسطایی است. این فرهنگ رو هر کسی جا انداخته معلومه که مقصد دیگه ای داشته. نه میشناسی نه اسمشو میدونی . دوست یکی از دوستاته . حالا هر کی هست . این فرهنگ رو اینجا جا نیاندازید که همش صلوات بفرستیم و ختم قرآن بگیریم. این ها روال کار هایی است که : لعنت به شاه عباسمنم دورادور می شناسمش...دوست یکی از دوستامه!
البته تو باشگاه هستاااااااا
دوست من : من فکر نمیکنم با دعا بشه کاری کرد . چون نه اسمشو میدونیم و نه آنقدر محبوبیم که بتونیم با دعا کاری از پیش ببریم. به هر حال این تالار هم کم کم داره به امامزاده تبدیل میشه. لطفآ از این کار ها نکنید واقعآ بی ثمر و قرون وسطایی است. این فرهنگ رو هر کسی جا انداخته معلومه که مقصد دیگه ای داشته. نه میشناسی نه اسمشو میدونی . دوست یکی از دوستاته . حالا هر کی هست . این فرهنگ رو اینجا جا نیاندازید که همش صلوات بفرستیم و ختم قرآن بگیریم. این ها روال کار هایی است که : لعنت به شاه عباس
در محبوب نبودن تو که شکی نیست.پیش خدا رو نمی دونم.اما من می دونم توی این باشگاه اصلا محبوب نیستی....پس خواهشا خودت رو بیش تر از این خراب نکن.انسان هایی مثل تو کم نیستند که معنای درد و رنج رو ندونند اما اگه سواد داری این جا قسمت گفتگوی آزاده!هنوز یادم نرفته که به دروغ گفتی هم دانشگاهی منی و گفتی الهه وجود خارجی نداره تا بچه ها واسش دعا نکنند...اما یه کم فکر کن.با گفتن اینکه دعا تاثیر نداره شاید امید یکی رو بگیری,شاید امید تنها داشته ی اون فرد برای ادامه زندگی باشه...درضمن اگه امامزاده به جایی گفته میشه که اعضاش برای سلامتی کسی دعا می کنند باشگاه مهندسان قسمت گفتگوی آزادش امامزاده است و یه سری تاپیک داره که آدم هایی مثل تو توان درک احساسات استارترش رو ندارند و خیلی ها هم از مسئول این سایت گرفته تا تازه واردهاش مهربون و دلسوزند و جون یک آدم براشون ارزش داره!هیچکاری نتونند بکنند دعا که می تونند بکنند.پس بدون با حرف هات به جایی نمی رسی....خواهشا به ناپیک هایی که مربوط به امامزاده هست سر نزن...همه مون خوشحال میشیم...دوست من : من فکر نمیکنم با دعا بشه کاری کرد . چون نه اسمشو میدونیم و نه آنقدر محبوبیم که بتونیم با دعا کاری از پیش ببریم. به هر حال این تالار هم کم کم داره به امامزاده تبدیل میشه. لطفآ از این کار ها نکنید واقعآ بی ثمر و قرون وسطایی است. این فرهنگ رو هر کسی جا انداخته معلومه که مقصد دیگه ای داشته. نه میشناسی نه اسمشو میدونی . دوست یکی از دوستاته . حالا هر کی هست . این فرهنگ رو اینجا جا نیاندازید که همش صلوات بفرستیم و ختم قرآن بگیریم. این ها روال کار هایی است که : لعنت به شاه عباس
سلام دوست من...hamamoon mishnasimesh.
manam ishuno mishnasam.
hatman bayad esm bord?
vaghti migan baraye shafaye hameye mariza doa kon shoma parvandeye pezeshkishuno mikhunid ba'd doa mikonid?
in darkhaste un duste aiz bood, na man.... khahesh kard tapiko bezanam.
shoma nemikhay kari bokoni nakon.
kasi zooret karde biyai in tapik aghaye T?