خواهش میکنم خانما نیاین! یه بحث مردونه هست...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شمسی جان

عضو جدید
سلام
میخاستم یه مسئله ای رو مطرح کنم که امیدوارم ازم ناراحت نشید و کمکم کنید .

من دچار اعتیاد خیییلی زشتی هستم به نام خودارضایی.
خیلی سعی کردم ترکش کنم ولی نمیدونم اشکال کارم کجاست.
امیدوارم بگید چکار کنم که دیگه مرتکب این عمل ناشایست نشم

ممنون

matin1366

عضو جدید
سلام دوست عزیز.
بهترین کار برا ترک این عادت ازدواج هست.
آخه با ازدواج کردن،لذتی که از همسر خود میبری قابل مقایسه با این کار نیستو هرگز حاضر نخواهی شد که اینکارو انجام بدی.
اگه هم قادر نیستی که ازدواج کنی سعی کن که تنها نباشی.آخه تنهایی و خلوت این فکرو میاره سراغ آدم.سعی کن وقت بیکاری به ورزش کردن یا مطالعه یا نماز خوندنو قران خوندن مشغول بشو که اینکار(خود ارضائی) نتونه فکرتو مشغول کنه.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنمو شما هم هرچی زودتر مشکلتون حل بشه.

شمسی جان

عضو جدید
این که نشد کمک کردن!
لطفا به جای اینکه روحیه ادم رو تضعیف کنید، کمک کنید که ترک کنم کار بدم رو !

شمسی جان

عضو جدید
سلام دوست عزیز.
بهترین کار برا ترک این عادت ازدواج هست.
آخه با ازدواج کردن،لذتی که از همسر خود میبری قابل مقایسه با این کار نیستو هرگز حاضر نخواهی شد که اینکارو انجام بدی.
اگه هم قادر نیستی که ازدواج کنی سعی کن که تنها نباشی.آخه تنهایی و خلوت این فکرو میاره سراغ آدم.سعی کن وقت بیکاری به ورزش کردن یا مطالعه یا نماز خوندنو قران خوندن مشغول بشو که اینکار(خود ارضائی) نتونه فکرتو مشغول کنه.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنمو شما هم هرچی زودتر مشکلتون حل بشه.

همیشه دچارش نمیشم. گاهی اوقات هست. مثلا هفته شاید یک بار یا دو هفته ای یک بار
توی اون دوهفته دیگه وقتی این کارای شما رو انجام میدم، دیگه خب میگم دیگه مثل اینکه تموم شده! دیگه زیاد احتمال نمیدم که ممکنه وسوسه بشم. ولی بعد از یکی دو هفته ، دوباره موقعیت فراهم میشه.
نمیتونم همیشه تنها نباشم که !
دیگه چقدر مطالعه کنم؟ چقدر نماز بخونم؟

matin1366

عضو جدید
همیشه دچارش نمیشم. گاهی اوقات هست. مثلا هفته شاید یک بار یا دو هفته ای یک بار
توی اون دوهفته دیگه وقتی این کارای شما رو انجام میدم، دیگه خب میگم دیگه مثل اینکه تموم شده! دیگه زیاد احتمال نمیدم که ممکنه وسوسه بشم. ولی بعد از یکی دو هفته ، دوباره موقعیت فراهم میشه.
نمیتونم همیشه تنها نباشم که !
دیگه چقدر مطالعه کنم؟ چقدر نماز بخونم؟
خوب برو بیرون قدم بزن.
تا میتونی سعی کن که تنها نباشی.
یه روز مطالعه یه روز پیاده روی یه روز استخر.هزارتا کار میشه انجام داد که فکرت مشغول نشه.
هر روزم که تنها نیستی،روزایی که تنها هستی خودتو با یه کاری مشغول کن که فکر خود ارضایی نیاد سراغت.اگه هم فیلمهای *** نگاه میکنی دیگه نگاه نکنو سراغ سایتهای مستهجن نرو.
نگو که دیگه فیلم نگاه نمیکنمو ولی اونها رو برداریو بگی لازم میشن.نه،همه رو دور بریز حتی فکر انجام خود ارضایی رو

mersad20

کاربر فعال
به عواقبش فکر کن که بعد بچه هات عقب مونده و افلیج بدنیا میان خودت از نظر چشم و مغر و هوش دچار مشکل میشی .
بهترین کار قرار نگرفتن در محیط محرک هست اگر جایی کار میکنی یا جایی هستی که با دخترای اپن و بی حجاب سر و کار داری سعی کن در این محیط قرار نگیری و فرار کنی از این محیط ها چون نگاه به نامحرم = خودارضایی راه دیگه روزه گرفتنه چون بدن وقتی گرسنه باشه قوه شهوت کمرنگ میشه و غریزه گرسنگی غالب میشه پس روزه بگیر . اگر کمک بیشتری خواستی بهم ایمیل بزن با هم صحبت کنیم iranmersad@gmail.com

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
به عواقبش فکر کن که بعد بچه هات عقب مونده و افلیج بدنیا میان خودت از نظر چشم و مغر و هوش دچار مشکل میشی .
بهترین کار قرار نگرفتن در محیط محرک هست اگر جایی کار میکنی یا جایی هستی که با دخترای اپن و بی حجاب سر و کار داری سعی کن در این محیط قرار نگیری و فرار کنی از این محیط ها چون نگاه به نامحرم = خودارضایی راه دیگه روزه گرفتنه چون بدن وقتی گرسنه باشه قوه شهوت کمرنگ میشه و غریزه گرسنگی غالب میشه پس روزه بگیر . اگر کمک بیشتری خواستی بهم ایمیل بزن با هم صحبت کنیم iranmersad@gmail.com
اطلاعات غلط چرا میدی ؟ :D
سلام

ممنون

قبلا هم تاپیکی این چنینی بود, نتیجه‌ی اون تاپیک هم بعد از بحث های فراوان این شد که بطور کل راه حل های زیر وجود داره:

1- ازدواج
2- بیکار نمون و سرگرم کردن ذهن به کارها و تفریحات دیگه مثه ورزش کردن
3- صیغه در صورت امکان و سازگاری با طرز فکرت
4- استفاده از دارو و یا آمپول که حس جنسی رو از بین میبره ( یا تجویز پزشک )

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب برو بیرون قدم بزن.
تا میتونی سعی کن که تنها نباشی.
یه روز مطالعه یه روز پیاده روی یه روز استخر.هزارتا کار میشه انجام داد که فکرت مشغول نشه.
هر روزم که تنها نیستی،روزایی که تنها هستی خودتو با یه کاری مشغول کن که فکر خود ارضایی نیاد سراغت.اگه هم فیلمهای *** نگاه میکنی دیگه نگاه نکنو سراغ سایتهای مستهجن نرو.
نگو که دیگه فیلم نگاه نمیکنمو ولی اونها رو برداریو بگی لازم میشن.نه،همه رو دور بریز حتی فکر انجام خود ارضایی رو
;) بهترین کار برای مقابله با شهوت فرار از اون هست. یعنی مراقب باش توشرایطش قرار نگیری.
بقول یکی از دوستامون روزه گرفتن هم کارگشاست، اگه بتونی هفته ای دوروز روزه بگیری قوه شهوانیت ضعیف میشه ،اونموقع حتی فکرتم مشغول نخواهد شد.(واقعا جواب میده)

اطلاعات غلط چرا میدی ؟ :D

قبلا هم تاپیکی این چنینی بود, نتیجه‌ی اون تاپیک هم بعد از بحث های فراوان این شد که بطور کل راه حل های زیر وجود داره:

1- ازدواج
2- بیکار نمون و سرگرم کردن ذهن به کارها و تفریحات دیگه مثه ورزش کردن
3- صیغه در صورت امکان و سازگاری با طرز فکرت
4- استفاده از دارو و یا آمپول که حس جنسی رو از بین میبره ( یا تجویز پزشک )

کجای اطلاعاتش غلط بود؟ واقعا از تاثیرات بدی که خودارضایی بر انسان میذاره بی خبری؟

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

ممنون

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/330428-فلسفه-حرام-بودن-فیلمها-وعکسهای-مبتذل-!
به این تاپیک سر بزنین،اطلاعات خوبی بهتون میده.مخصوصا پست اول و خصوصا صفحه آخر در مورد خودارضایی گذاشته شده. آخر.

behnam_nurse86

عضو جدید
فکر نمیکنم اینا از نظر علمی درست باشه.
من کاری به شرع ندارم اما از نظر علمی این چیزایی که گفتی اشتباه هست اخه چه فرقی داره که یه نفر خود ارضایی کنه یا س ک س به هرحال اون ضعف و بیحیالی رو تجربه میکنه. اره روی روان انسان ها تاثیر میذاره جوری که باعث میشه فرد دائم به س ک س فکر کنه و در کل یه فکر منحرف داشته باشه اما از طرف دیگه بهترین درمان برای بعضی از افراد هست چون باعث کاهش فشار روانی ناشی از مجردی میشه
اگر بخوام یه مورد علمی بگم اینکه اگر یه نفر خود ارضایی نکنه و به صورت طبیعی هم خارج نشه ( جنب شدن) اسپرم ها توی بیضه تشکیل کیسه هایی میدن که اگر زود بهش رسیدگی نشه راه درمانش جراحی هست اما قبل از اینکه به این مراحل وارد بشه اورولوژیست به طرف میگه برو خود ارضایی کن چون با درد بیضه میره پیشش!!
اما ربطی به عقب افتادگی بچه هات نداره و ربطی به چشم و کمر این چیزا نداره اگر هم موردی باشه در کل بخاطر ضعف و سو تغذیه بوجود میاد مثه ریزش موها
من از این کار طرفداری نمیکنم اما خب دیدگاه ما علوم پزشکی ها نسبت به شما فنی مهندسی ها کمی متفاوت هست خب این نیاز به عنوان یه نیاز پایه انسان باید مد نظر گرفته بشه البته خب خود ارضایی راهش نیست برای جلوگیری از این کار نباید تنها بشی و اینکه خودتو توی این موقعیت قرار نده. سعی کن ورزش کنی وقتی کسی ورزش کنه میل جنسیش کم میشه البته داروی فیناسترید کاهش میل جنسی میده تو اقایون و از تاسی مردانه جلوگیری میکنه ( فقط برا اقایون هستا ) شاید بتونه بهت کمک کنه.

آخرین ویرایش:

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سازنده هرماشینی یک کتاب راه نمابرای ماشینش داره و قران کتاب سازنده ماست

سازنده هرماشینی یک کتاب راه نمابرای ماشینش داره و قران کتاب سازنده ماست

راه هاي جلوگيري از عملي كه فردي از شهوت بالايي برخوردار است چيست؟

پاكى و طهارت مطلوب و هدف هر انسانى است و كسى را نمى‏يابيد كه طالب آن نباشد و اين مهم بدون تلاش هماهنگ و حساب‏شده و صبر و حوصله و قبل از اتمام اسباب، تكيه بر توفيق الهى به دست نمى‏آيد، لذا با تكيه بر توفيق خداوند و استعانت از درگاه الهى به توصيه‏هايى كه در ذيل بيان مى‏گردد به صورت كامل، دقيق و مستمر عمل كنيد تا به اميد حضرت دوست هدف به كف آيد، مجددا تأكيد مى‏كنيم كه عمل به برخى از دستورالعمل‏ها كافى نيست و بايد به تمام آنها به صورت دقيق و كامل و هميشگى عمل كنيد و الا نه تنها نتيجه‏بخش نخواهد بود، بلكه موجب خستگى شده و شما را دلسرد مى‏كند. حال با تأكيد بر اين مقدمه به بيان دستورالعمل‏ها مى‏پردازيم:

الف) توصيه‏هاى اوليه به منظور كنترل نيروى شهوت و فرار از گناه خودارضايى:

1- سعى كنيد به هنگام خواب شكم شما بيش از حد معمول پر نباشد.

2- از پوشيدن لباس‏هاى تنگ و چسبان اجتناب كنيد.

3- از نگاه كردن به مناظر، فيلم‏ها و تصاوير تحريك كننده جدا خوددارى كنيد و به محض مواجه شدن با اين امور چشم خود را بسته و يا به زمين و يا آسمان نگاه كنيد.

4- از شنيدن و خواندن مباحث و مطالب جنسى و حتى شوخى‏هاى جنسى و تحريك‏كننده و فكر كردن در اين امور جدا پرهيز كنيد.

5- از خوردن مواد غذايى كه محرك است مانند: خرما، پياز، فلفل، تخم‏مرغ، گوشت قرمز، غذاهاى پرچرب، حتى‏المقدور اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا كنيد.

6- قبل از خواب حتما مثانه خود را تخليه نماييد.

7- از نوشيدن افراط‏گونه آب و مايعات پرهيز كنيد (به خصوص شب‏ها و قبل از خوابيدن).

8- هيچ‏گاه بدن عريان خود را در آينه نگاه نكنيد.

9- از دست‏ورزى اندام جنسى خود اجتناب كنيد و در هيچ شرايطى دست‏ورزى نكنيد.

10- هرگز به رو نخوابيد.

11- به منظور تخليه انرژى زايد بدن به طور منظم و زياد ورزش كنيد.

12- هيچ‏گاه بيكار نباشيد، براى اوقات فراغت خود برنامه داشته باشيد و آن را با مطالعه، ورزش، زيادت عبادت و... پر كنيد.

13- هرگز در مكانى خلوت و تنها و دور از نظر ديگران نباشيد.

14- هرگاه مورد هجوم افكار جنسى واقع شديد، در مكان خلوت و دور از نظر ديگران بسر نبريد بلكه در مجالس عمومى وارد شويد و در آنجا به سر بريد.

15- هفته‏اى يكى دو روز روزه مستحبى بگيريد و اگر توان آن را نداريد روزه اخلاقى بگيريد؛ يعنى، ميزان صرف غذا را كاهش و فاصله هر وعده غذا را افزايش و تعداد دفعات غذا را كاهش دهيد و به حداقل خوراك اكتفا كنيد.

16- با نامحرم رفتار متكبرانه داشته باشيد و از سخنان ملايمت‏آميز با آنها خوددارى كرده واز نرمى و لينت در كلام با آنها اجتناب ورزيد.

17- هيچ‏گاه با نامحرم و جنس مخالف در مكان خلوت و دور از نگاه ديگران باقى نمانيد، حتى براى آموزش و...

18- قرآن زياد بخوانيد و درباره معانى آيات آن فكر كنيد.
دوست عزیز راه هاي جلوگيري از.....جستجو کنی مطالب بهتری هم یافت میکنی............فی امان الله

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معضل بسیاری از جوونای ما هست!
سعی کن ورزش کنی!
سعی کن تنها نباشی هیچجا!
من خودم یه دوستی داشتم که اینجور بود تو خونه دانشجویی!!بمن مشکلشو گفت من کمکش کردم!!
میگفت هر وقت میخوام برم حموم وسوسه میشم!!!منم هر وقت میرفت حموم میرفتم پشت در بهش میگفتم من پشت درما!!!نکنه وسوسه بشی!!که آبروت پیش رفیقت میره!خلاصه ایقد من ایقد هواشو داشتم که بهتر شد!
البته اون دیگه خیلی اوضاعش بد شده بود!!هر روز ازین کارا میکرد!!!
سعی کن خودت ترکش کنی.مثلا برا خودت نوبت بذار!!
مثلا بگو دو هفته یکبار!بعدش بکنش ماهی یکبار بعدش دوماه یکبار بعدش همینطور ول میشه.
یه چیز دیگه:
اگه تو حموم بیشتر ازین کارا میکنی سعی زمانی بری حموم که وقت برا حموم کردنت کم باشه.مثلا وقتی با یکی قرار داری یل کلاس داری و ... سعی کن نیم ساعت قبل از کلاس یا قرار بری حموم که وقت نداشته باشی!

شمسی جان

عضو جدید
معضل بسیاری از جوونای ما هست!
سعی کن ورزش کنی!
سعی کن تنها نباشی هیچجا!
من خودم یه دوستی داشتم که اینجور بود تو خونه دانشجویی!!بمن مشکلشو گفت من کمکش کردم!!
میگفت هر وقت میخوام برم حموم وسوسه میشم!!!منم هر وقت میرفت حموم میرفتم پشت در بهش میگفتم من پشت درما!!!نکنه وسوسه بشی!!که آبروت پیش رفیقت میره!خلاصه ایقد من ایقد هواشو داشتم که بهتر شد!
البته اون دیگه خیلی اوضاعش بد شده بود!!هر روز ازین کارا میکرد!!!
سعی کن خودت ترکش کنی.مثلا برا خودت نوبت بذار!!
مثلا بگو دو هفته یکبار!بعدش بکنش ماهی یکبار بعدش دوماه یکبار بعدش همینطور ول میشه.
یه چیز دیگه:
اگه تو حموم بیشتر ازین کارا میکنی سعی زمانی بری حموم که وقت برا حموم کردنت کم باشه.مثلا وقتی با یکی قرار داری یل کلاس داری و ... سعی کن نیم ساعت قبل از کلاس یا قرار بری حموم که وقت نداشته باشی!

عجب طرح خوبی!تا حالا فکر نکرده بودم که میشه اینطوری هم وقت حموم رو کم کرد.
ممنون.خیلی ممنون.

شمسی جان

عضو جدید
راه هاي جلوگيري از عملي كه فردي از شهوت بالايي برخوردار است چيست؟

پاكى و طهارت مطلوب و هدف هر انسانى است و كسى را نمى‏يابيد كه طالب آن نباشد و اين مهم بدون تلاش هماهنگ و حساب‏شده و صبر و حوصله و قبل از اتمام اسباب، تكيه بر توفيق الهى به دست نمى‏آيد، لذا با تكيه بر توفيق خداوند و استعانت از درگاه الهى به توصيه‏هايى كه در ذيل بيان مى‏گردد به صورت كامل، دقيق و مستمر عمل كنيد تا به اميد حضرت دوست هدف به كف آيد، مجددا تأكيد مى‏كنيم كه عمل به برخى از دستورالعمل‏ها كافى نيست و بايد به تمام آنها به صورت دقيق و كامل و هميشگى عمل كنيد و الا نه تنها نتيجه‏بخش نخواهد بود، بلكه موجب خستگى شده و شما را دلسرد مى‏كند. حال با تأكيد بر اين مقدمه به بيان دستورالعمل‏ها مى‏پردازيم:

الف) توصيه‏هاى اوليه به منظور كنترل نيروى شهوت و فرار از گناه خودارضايى:

1- سعى كنيد به هنگام خواب شكم شما بيش از حد معمول پر نباشد.

2- از پوشيدن لباس‏هاى تنگ و چسبان اجتناب كنيد.

3- از نگاه كردن به مناظر، فيلم‏ها و تصاوير تحريك كننده جدا خوددارى كنيد و به محض مواجه شدن با اين امور چشم خود را بسته و يا به زمين و يا آسمان نگاه كنيد.

4- از شنيدن و خواندن مباحث و مطالب جنسى و حتى شوخى‏هاى جنسى و تحريك‏كننده و فكر كردن در اين امور جدا پرهيز كنيد.

5- از خوردن مواد غذايى كه محرك است مانند: خرما، پياز، فلفل، تخم‏مرغ، گوشت قرمز، غذاهاى پرچرب، حتى‏المقدور اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا كنيد.

6- قبل از خواب حتما مثانه خود را تخليه نماييد.

7- از نوشيدن افراط‏گونه آب و مايعات پرهيز كنيد (به خصوص شب‏ها و قبل از خوابيدن).

8- هيچ‏گاه بدن عريان خود را در آينه نگاه نكنيد.

9- از دست‏ورزى اندام جنسى خود اجتناب كنيد و در هيچ شرايطى دست‏ورزى نكنيد.

10- هرگز به رو نخوابيد.

11- به منظور تخليه انرژى زايد بدن به طور منظم و زياد ورزش كنيد.

12- هيچ‏گاه بيكار نباشيد، براى اوقات فراغت خود برنامه داشته باشيد و آن را با مطالعه، ورزش، زيادت عبادت و... پر كنيد.

13- هرگز در مكانى خلوت و تنها و دور از نظر ديگران نباشيد.

14- هرگاه مورد هجوم افكار جنسى واقع شديد، در مكان خلوت و دور از نظر ديگران بسر نبريد بلكه در مجالس عمومى وارد شويد و در آنجا به سر بريد.

15- هفته‏اى يكى دو روز روزه مستحبى بگيريد و اگر توان آن را نداريد روزه اخلاقى بگيريد؛ يعنى، ميزان صرف غذا را كاهش و فاصله هر وعده غذا را افزايش و تعداد دفعات غذا را كاهش دهيد و به حداقل خوراك اكتفا كنيد.

16- با نامحرم رفتار متكبرانه داشته باشيد و از سخنان ملايمت‏آميز با آنها خوددارى كرده واز نرمى و لينت در كلام با آنها اجتناب ورزيد.

17- هيچ‏گاه با نامحرم و جنس مخالف در مكان خلوت و دور از نگاه ديگران باقى نمانيد، حتى براى آموزش و...

18- قرآن زياد بخوانيد و درباره معانى آيات آن فكر كنيد.
دوست عزیز راه هاي جلوگيري از.....جستجو کنی مطالب بهتری هم یافت میکنی............فی امان الله

واااااای چه طرحهای خوبی!
من تقریبا نصف بیشترشون رو انجام نمیدادم.
ممنون!

matin1366

عضو جدید
تا حالا که دوبار رد کردم موقعیتو!
همشم با صحبتای شما دوستان بود.

انشاله که برا همیشه رد میکنی.
حالا خودتو با چه کاری مشغول کردی که اون فکر پلید نیاد سراغت؟
همیشه سعی کن که موثرترین راه برا فرار از خود ارضایی رو امتحان کنی.

شمسی جان

عضو جدید
انشاله که برا همیشه رد میکنی.
حالا خودتو با چه کاری مشغول کردی که اون فکر پلید نیاد سراغت؟
همیشه سعی کن که موثرترین راه برا فرار از خود ارضایی رو امتحان کنی.

صبر کردن!
تقریبا بیشتر از همیشه بیکار بودم !
ولی صبر کردم!
سخته ولی خدا کنه داءمی بشه!

محمد مراغه ای

عضو جدید
بهترین راه رفتن پیش روانپزشکه اینو استاد تنظیم خانودادهامون گفت
شاید بعضیا نتونن روزه بگیرن
ولی قرصای روانپزشک اثر میکنه
باید استرس و اضطرابم از خودت دور کنی

محمد مراغه ای

عضو جدید
شاید اضطراب اینو داشته باشی که فقط تو نمی تونی نه هزاران نفر مثل تو هستن
خانم ها و اقاین شاید حداقل یکبار اینکارو انجام دادن
ولی وقتی به بحران تبدیل میشه که اینکارو ادامه بدی
امیدوارم با مراجعه به یک روانپزشک خوب بشی
سعی کن به خودشناسی برسی و به خودت از لحاظ تحصیلی یا خانوادگی خودتو به اظطراب نندازی که اینارو تشدید میکنه

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبر کردن!
تقریبا بیشتر از همیشه بیکار بودم !
ولی صبر کردم!
سخته ولی خدا کنه داءمی بشه!

خوشبحال کسیکه شهوت آماده را رها کند ،بخاطر وعده ای که آنرا ندیده(قیامت)
کسیکه شخصیت خود را درک کرد بر شهوترانیها پیروز میشود. امام علی (ع)

وضعیت
موضوع بسته شده است.