فکر کنم ازتون کمک خواست برا ترک عادتش نه تشویق و آفرین گفتن برا انجام کارشتو این دوره زمونه باید به همون کارت ادامه بدی![]()
سلام دوست عزیز.
بهترین کار برا ترک این عادت ازدواج هست.
آخه با ازدواج کردن،لذتی که از همسر خود میبری قابل مقایسه با این کار نیستو هرگز حاضر نخواهی شد که اینکارو انجام بدی.
اگه هم قادر نیستی که ازدواج کنی سعی کن که تنها نباشی.آخه تنهایی و خلوت این فکرو میاره سراغ آدم.سعی کن وقت بیکاری به ورزش کردن یا مطالعه یا نماز خوندنو قران خوندن مشغول بشو که اینکار(خود ارضائی) نتونه فکرتو مشغول کنه.
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنمو شما هم هرچی زودتر مشکلتون حل بشه.
خوب برو بیرون قدم بزن.همیشه دچارش نمیشم. گاهی اوقات هست. مثلا هفته شاید یک بار یا دو هفته ای یک بار
توی اون دوهفته دیگه وقتی این کارای شما رو انجام میدم، دیگه خب میگم دیگه مثل اینکه تموم شده! دیگه زیاد احتمال نمیدم که ممکنه وسوسه بشم. ولی بعد از یکی دو هفته ، دوباره موقعیت فراهم میشه.
نمیتونم همیشه تنها نباشم که !
دیگه چقدر مطالعه کنم؟ چقدر نماز بخونم؟
اطلاعات غلط چرا میدی ؟به عواقبش فکر کن که بعد بچه هات عقب مونده و افلیج بدنیا میان خودت از نظر چشم و مغر و هوش دچار مشکل میشی .
بهترین کار قرار نگرفتن در محیط محرک هست اگر جایی کار میکنی یا جایی هستی که با دخترای اپن و بی حجاب سر و کار داری سعی کن در این محیط قرار نگیری و فرار کنی از این محیط ها چون نگاه به نامحرم = خودارضایی راه دیگه روزه گرفتنه چون بدن وقتی گرسنه باشه قوه شهوت کمرنگ میشه و غریزه گرسنگی غالب میشه پس روزه بگیر . اگر کمک بیشتری خواستی بهم ایمیل بزن با هم صحبت کنیم iranmersad@gmail.com
سلام
میخاستم یه مسئله ای رو مطرح کنم که امیدوارم ازم ناراحت نشید و کمکم کنید .
من دچار اعتیاد خیییلی زشتی هستم به نام خودارضایی.
خیلی سعی کردم ترکش کنم ولی نمیدونم اشکال کارم کجاست.
امیدوارم بگید چکار کنم که دیگه مرتکب این عمل ناشایست نشم
ممنون
خوب برو بیرون قدم بزن.
تا میتونی سعی کن که تنها نباشی.
یه روز مطالعه یه روز پیاده روی یه روز استخر.هزارتا کار میشه انجام داد که فکرت مشغول نشه.
هر روزم که تنها نیستی،روزایی که تنها هستی خودتو با یه کاری مشغول کن که فکر خود ارضایی نیاد سراغت.اگه هم فیلمهای *** نگاه میکنی دیگه نگاه نکنو سراغ سایتهای مستهجن نرو.
نگو که دیگه فیلم نگاه نمیکنمو ولی اونها رو برداریو بگی لازم میشن.نه،همه رو دور بریز حتی فکر انجام خود ارضایی رو
اطلاعات غلط چرا میدی ؟
قبلا هم تاپیکی این چنینی بود, نتیجهی اون تاپیک هم بعد از بحث های فراوان این شد که بطور کل راه حل های زیر وجود داره:
1- ازدواج
2- بیکار نمون و سرگرم کردن ذهن به کارها و تفریحات دیگه مثه ورزش کردن
3- صیغه در صورت امکان و سازگاری با طرز فکرت
4- استفاده از دارو و یا آمپول که حس جنسی رو از بین میبره ( یا تجویز پزشک )
سلام
میخاستم یه مسئله ای رو مطرح کنم که امیدوارم ازم ناراحت نشید و کمکم کنید .
من دچار اعتیاد خیییلی زشتی هستم به نام خودارضایی.
خیلی سعی کردم ترکش کنم ولی نمیدونم اشکال کارم کجاست.
امیدوارم بگید چکار کنم که دیگه مرتکب این عمل ناشایست نشم
ممنون
فکر نمیکنم اینا از نظر علمی درست باشه.به عواقبش فکر کن که بعد بچه هات عقب مونده و افلیج بدنیا میان خودت از نظر چشم و مغر و هوش دچار مشکل میشی .
بهترین کار قرار نگرفتن در محیط محرک هست اگر جایی کار میکنی یا جایی هستی که با دخترای اپن و بی حجاب سر و کار داری سعی کن در این محیط قرار نگیری و فرار کنی از این محیط ها چون نگاه به نامحرم = خودارضایی راه دیگه روزه گرفتنه چون بدن وقتی گرسنه باشه قوه شهوت کمرنگ میشه و غریزه گرسنگی غالب میشه پس روزه بگیر . اگر کمک بیشتری خواستی بهم ایمیل بزن با هم صحبت کنیم iranmersad@gmail.com
| ||||||||||||
دختری یا پسری؟؟؟من همشو خوندم.ولی نمیشه ترکش کرد!![]()
معضل بسیاری از جوونای ما هست!
سعی کن ورزش کنی!
سعی کن تنها نباشی هیچجا!
من خودم یه دوستی داشتم که اینجور بود تو خونه دانشجویی!!بمن مشکلشو گفت من کمکش کردم!!
میگفت هر وقت میخوام برم حموم وسوسه میشم!!!منم هر وقت میرفت حموم میرفتم پشت در بهش میگفتم من پشت درما!!!نکنه وسوسه بشی!!که آبروت پیش رفیقت میره!خلاصه ایقد من ایقد هواشو داشتم که بهتر شد!
البته اون دیگه خیلی اوضاعش بد شده بود!!هر روز ازین کارا میکرد!!!
سعی کن خودت ترکش کنی.مثلا برا خودت نوبت بذار!!
مثلا بگو دو هفته یکبار!بعدش بکنش ماهی یکبار بعدش دوماه یکبار بعدش همینطور ول میشه.
یه چیز دیگه:
اگه تو حموم بیشتر ازین کارا میکنی سعی زمانی بری حموم که وقت برا حموم کردنت کم باشه.مثلا وقتی با یکی قرار داری یل کلاس داری و ... سعی کن نیم ساعت قبل از کلاس یا قرار بری حموم که وقت نداشته باشی!
عجب طرح خوبی!تا حالا فکر نکرده بودم که میشه اینطوری هم وقت حموم رو کم کرد.
ممنون.خیلی ممنون.
من همشو خوندم.ولی نمیشه ترکش کرد!![]()
دوست عزیز،مشکلت حل شد؟
راه هاي جلوگيري از عملي كه فردي از شهوت بالايي برخوردار است چيست؟
پاكى و طهارت مطلوب و هدف هر انسانى است و كسى را نمىيابيد كه طالب آن نباشد و اين مهم بدون تلاش هماهنگ و حسابشده و صبر و حوصله و قبل از اتمام اسباب، تكيه بر توفيق الهى به دست نمىآيد، لذا با تكيه بر توفيق خداوند و استعانت از درگاه الهى به توصيههايى كه در ذيل بيان مىگردد به صورت كامل، دقيق و مستمر عمل كنيد تا به اميد حضرت دوست هدف به كف آيد، مجددا تأكيد مىكنيم كه عمل به برخى از دستورالعملها كافى نيست و بايد به تمام آنها به صورت دقيق و كامل و هميشگى عمل كنيد و الا نه تنها نتيجهبخش نخواهد بود، بلكه موجب خستگى شده و شما را دلسرد مىكند. حال با تأكيد بر اين مقدمه به بيان دستورالعملها مىپردازيم:
الف) توصيههاى اوليه به منظور كنترل نيروى شهوت و فرار از گناه خودارضايى:
1- سعى كنيد به هنگام خواب شكم شما بيش از حد معمول پر نباشد.
2- از پوشيدن لباسهاى تنگ و چسبان اجتناب كنيد.
3- از نگاه كردن به مناظر، فيلمها و تصاوير تحريك كننده جدا خوددارى كنيد و به محض مواجه شدن با اين امور چشم خود را بسته و يا به زمين و يا آسمان نگاه كنيد.
4- از شنيدن و خواندن مباحث و مطالب جنسى و حتى شوخىهاى جنسى و تحريككننده و فكر كردن در اين امور جدا پرهيز كنيد.
5- از خوردن مواد غذايى كه محرك است مانند: خرما، پياز، فلفل، تخممرغ، گوشت قرمز، غذاهاى پرچرب، حتىالمقدور اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا كنيد.
6- قبل از خواب حتما مثانه خود را تخليه نماييد.
7- از نوشيدن افراطگونه آب و مايعات پرهيز كنيد (به خصوص شبها و قبل از خوابيدن).
8- هيچگاه بدن عريان خود را در آينه نگاه نكنيد.
9- از دستورزى اندام جنسى خود اجتناب كنيد و در هيچ شرايطى دستورزى نكنيد.
10- هرگز به رو نخوابيد.
11- به منظور تخليه انرژى زايد بدن به طور منظم و زياد ورزش كنيد.
12- هيچگاه بيكار نباشيد، براى اوقات فراغت خود برنامه داشته باشيد و آن را با مطالعه، ورزش، زيادت عبادت و... پر كنيد.
13- هرگز در مكانى خلوت و تنها و دور از نظر ديگران نباشيد.
14- هرگاه مورد هجوم افكار جنسى واقع شديد، در مكان خلوت و دور از نظر ديگران بسر نبريد بلكه در مجالس عمومى وارد شويد و در آنجا به سر بريد.
15- هفتهاى يكى دو روز روزه مستحبى بگيريد و اگر توان آن را نداريد روزه اخلاقى بگيريد؛ يعنى، ميزان صرف غذا را كاهش و فاصله هر وعده غذا را افزايش و تعداد دفعات غذا را كاهش دهيد و به حداقل خوراك اكتفا كنيد.
16- با نامحرم رفتار متكبرانه داشته باشيد و از سخنان ملايمتآميز با آنها خوددارى كرده واز نرمى و لينت در كلام با آنها اجتناب ورزيد.
17- هيچگاه با نامحرم و جنس مخالف در مكان خلوت و دور از نگاه ديگران باقى نمانيد، حتى براى آموزش و...
18- قرآن زياد بخوانيد و درباره معانى آيات آن فكر كنيد.
دوست عزیز راه هاي جلوگيري از.....جستجو کنی مطالب بهتری هم یافت میکنی............فی امان الله
تا حالا که دوبار رد کردم موقعیتو!
همشم با صحبتای شما دوستان بود.
عجب طرح خوبی!تا حالا فکر نکرده بودم که میشه اینطوری هم وقت حموم رو کم کرد.
ممنون.خیلی ممنون.
انشاله که برا همیشه رد میکنی.
حالا خودتو با چه کاری مشغول کردی که اون فکر پلید نیاد سراغت؟
همیشه سعی کن که موثرترین راه برا فرار از خود ارضایی رو امتحان کنی.
صبر کردن!
تقریبا بیشتر از همیشه بیکار بودم !
ولی صبر کردم!
سخته ولی خدا کنه داءمی بشه!
صبر کردن!
تقریبا بیشتر از همیشه بیکار بودم !
ولی صبر کردم!
سخته ولی خدا کنه داءمی بشه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
یه مورد اورژانسی بچه ها بهم کمک کنید نظر بدید!! خواهش میکنم | تالار مشاوره | 99 | |
![]() |
بچه ها کمک خواهش میکنم بیاییدنظر بدید... | تالار مشاوره | 69 | |
S | خیلی برام حیاتیه خواهش می کنم !!! | تالار مشاوره | 44 | |
![]() |
داستان عقاب............ خیلی جالبه پیشنهاد میکنم ببینید | تالار مشاوره | 23 |