بچه ها کسی پایگاه رانکوحی رو خونده یا شروع کرده من امروز شروع کردم ولی نفهمیدم چه جوری بخونم یعنی فقط تعریف هست باید تعریف حفظ کنیم یا اولش این جوریه؟
واسه ارشد از این تعریف اینا میدن؟

بچه ها کسی پایگاه رانکوحی رو خونده یا شروع کرده من امروز شروع کردم ولی نفهمیدم چه جوری بخونم یعنی فقط تعریف هست باید تعریف حفظ کنیم یا اولش این جوریه؟واسه ارشد از این تعریف اینا میدن؟
من اینو توصیه نمیکنم چون واقعا" زیاد هست خداییش...کتاب حق جو بهترهبچه ها کسی پایگاه رانکوحی رو خونده یا شروع کرده من امروز شروع کردم ولی نفهمیدم چه جوری بخونم یعنی فقط تعریف هست باید تعریف حفظ کنیم یا اولش این جوریه؟واسه ارشد از این تعریف اینا میدن؟
ممنون ولی منابع پیام نورم اینه در هر صورت باید بخونم با یه تیر دو نشونمن اینو توصیه نمیکنم چون واقعا" زیاد هست خداییش...کتاب حق جو بهتره
جدا" خ زیاده و فرسایش هستش ولی خب خیلی جاهاشو نیاز نیس.در کنارش کتاب تست مقسمی خوبه اما کتاب تست پوران برا دیتابیس بده.ممنون ولی منابع پیام نورم اینه در هر صورت باید بخونم با یه تیر دو نشون![]()
نه خط من نیستاین خط خودته؟ چه بامزه است! هه هه ...
(اسمایلی منحرف کردن تاپیک و اسپم کردن بیجا)
مشاهده پیوست 117807
مشاهده پیوست 117808
سلام بچه ها این جزوه ی فصل 1 و 2 پایگاه هست ماله استادمونه خلاصه ی منابع اصلی هست بخونین اگه خواستین فصل های بعدی رو هم میذارم
ممنون فکر کردم یادت رفت بیایسلام خوبی عزیزم؟؟؟
تاپیک آقا امیر حسین کجاست؟؟؟؟
خلاصه ها قرار شد تو یه تاپیک دیگه باشه ؟؟؟؟
ممنون
سلام سارا جان خوبی ؟مرسی عزیزم ان شالله کارت زود تموم میشه خلاصه های مفیدت رو ادامه بدی یه اعترافی بکنمسلام بچه های درس خون روزگار.خوبین؟خوشین؟سلامتین؟
تبریک میگم صنم جون کاربر فعال شدی مبارکت باشه هولولولووووو
بچه ها ممکنه اینهفته نتونم خلاصه فصل جدیدو بذارم به دلیل ارائه و 2تا پروژه که باید روش کار میکردم و بکنم ممکنه زمان زیادی برای تایپ نداشته باشم و تاممکنه به هفته بعد بکشه خلاصه این فصل پیشاپیش عذر میخوام بابت تاخیر که احتمال90درصد رخ خواهد داد.
یه خواهش دیگه اگه میشه اسکن نکنین و تایپ کنید خوندن از روی مطالب اسکن شده سخته و کمی نامفهومه!اینطور نیست؟
موفق باشید.
ممنون فکر کردم یادت رفت بیایحالا از خلاصه ها چی خبر ؟ برنامه رو کجا رسوندی ؟ قرار شد خلاصه ها رو اینجا بزاریم آقا امیرحسین از اینجا به تاپیک دیگه انتقال بده : تاپیک هم اینه :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/406231-%D8%AE%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-92
دوست دارم بدونم در چه حالی کجا رسوندی ؟ چه قدر خوندی ؟نه عزیزم یادم نرفته اما بهت گفته بودم شاید نتونم با شما پیش برم به همین دلیل چیزی نمی نویسم
اما به تاپیک خوبت سر میزنم
مرسی ممنون خوشحال میشیم شما هم تشریف بیارین و با ما بخونینواقعا این طوری کمک خوبی بههمون می کنی مر30
سلام خوش اومدید اگه خلاصه ای دارین یا می نویسین خوشحال میشیم شما هم در خلاصه نویسی شرکت کنینسلام دوستان منم یه چند ماهی هست خوندن برا ارشد رو شروع کردم
ولی تازه این تاپیک رو پیدا کردم
امیدوارم کنار هم بتونیم کنکور خوبی رو داشته باشیم
ممنون لطفا اینجا بزار تا بچه هام استفاده کننمن یه جزوه خوب برای هوش پیدا کردم اگه می خواید براتون پیام خصوصیش کنم
ممنون لطفا اینجا بزار تا بچه هام استفاده کنن![]()
نه قرار شده همین جا بزاریم آقا امیرحسین از اینجا انتقال بدنگفتم شاید قراره بذارید تو اون تاپیک