خواندن فکر شما از پشت مانیتور

raha**

عضو جدید
آخه این چه جوری میفهمه ...من 3بار عدد انتحاب کردم درست بود جواباش .... شکلهاش هم که شبیه هم نیست...هنگ کردم
این رو بچه های ریاضی میدونن جریانش چیه

"Coral"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچ اتفاقه خاصی نیفتاد:surprised:
نیفتاد؟؟؟آجو یعنی تو هیچی ندیدی؟؟؟؟

مردم چه بیکارن:razz:
خیلی جالبه هااااااااااااااا
نشد؟؟؟نشد؟؟؟واقعا؟؟؟
آخه این چه جوری میفهمه ...من 3بار عدد انتحاب کردم درست بود جواباش .... شکلهاش هم که شبیه هم نیست...هنگ کردم
این رو بچه های ریاضی میدونن جریانش چیه
والا منم نفهمیدم چه جوریاس

raha**

عضو جدید
یعنی چیی؟؟؟؟؟
چجوریه این؟؟؟؟؟؟!!!!
سخت نیست که
روی لینک که زدین سایتی باز میشه اولش بگراند سایته مشکیه بعدچندثانیه بازی شروع میشه و...در آخر اون شما رو متعجب میکنه
ولی من آخرش راز این کار رو کشف میکنم

*توت فرنگی*

عضو جدید
من سه بار این کارو انجام دادم دوباری که با محاسبات به عدد رسیدم ج درست داد ولی بار سوم همینجوری به یکیشون زل زدم...ج اشتباه بود!
ولی واقعا عجیبه!:surprised:

*توت فرنگی*

عضو جدید
یه چیزو دقت کردین؟؟
یه سری یاشون شکل همن...مثلا 9و18و....(ینی یه جورایی دسته بندی شدن جوابای توی ذهن ما)ولی اینکه چطور متوجه میشه عدد انتخابی ما تو کدوم دستس ؟؟هنوز تو کفم!

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من بار اولو درست گفت ولی باردومو غلط گفته

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من با این سایت خیلی وقت پیش اشنا شدم و بعد تلاش فراوان فهمیدم چه کلکی میزنه:D
روشش خیلی ساده هستش:D
قبل از اینکه شروع کنم باید بگم اون دوستانی که براشون غلط در اومده توی حساب کردن اشتباه کردن چون این سایت اشتباه نمیکنه چون بر منبای ریاضی انجام شده و خطایی نیست توش پس برید درجمع و تفریق بیشتر تمرین کنید:)
خب روش اینجوری هستش شما هر عدد کوچیکتر از صد رو اعدادشو باهم جمع کنید و بعد از خودش کم کنید یکی از مضرب های عدد 9 می شود مثلا 9 ،18 ،27 ،36 و....(اینو میتونید حساب کنید) ....پس خیلی ساده این سایت مضرب های عدد نه رو همرو یه شکل قرار میده و شما با حساب کردن هر عددی به اون شکل میرسید...به همین سادگی:D
حالا یه بار دیگه برید شرکت کنید تا فکرتونو بخونه:biggrin: