دوست عزیز لطفا راجع به خوابگاه خود گردان و قیمتش بیشتر توضیح بدهببين نگران خوابگاه نباشن ، حالا اون هاييم كه خوابگان ندن ، باهاتون همكاري لازم رو ميكنن كه بري خوابگاه خودگردان .
البته شانس خوابگاه بيشتر واسه خانوماس...
كلا كار درست اينه كه يه ترم بري خوابگاه ، ترم بعد 100% خونه بگيري...
دوست عزیز لطفا راجع به خوابگاه خود گردان و قیمتش بیشتر توضیح بده
خوابگاه هاي خودگردان زير نظر دانشگاه هستن مثلا...اما يكي از سمت دانشگاه مسئول نظارت به اين خوابگاه ها هست . مسئول خوابگاه هم كه معمولا يكي از همون افراد خوابگاه هست .
مثلا يه خونه ي ويلايي در نقطه اي از شهر كه 5 تا اتاق داره و مثلا 20 نفر توش زندگي ميكنن !
اين ميشه يه خوابگاه خودگردان . هزينه هاش هم مثلا ميشه ترمي 500-800 تومن ، بسته به امكانات خوابگاه .
توضيح اينكه اگر شما داوطلب بشين واسه قبول كردن مسئوليت خوابگاه و مسئول اصلي خوابگاه ها هم شما رو تاييد كنه ، واسه ترمي كه توي خوابگاه هستيد در قبال مسئوليتي كه داريد ، مبلغي پرداخت نميكني !
توضيح ديگه هم اگه ميخواي بگو تا بگم .
با تشکر از پاسختان ایا همه ی دانشگاهها این نوع خوابگاهها را دارندخوابگاه هاي خودگردان زير نظر دانشگاه هستن مثلا...اما يكي از سمت دانشگاه مسئول نظارت به اين خوابگاه ها هست . مسئول خوابگاه هم كه معمولا يكي از همون افراد خوابگاه هست .
مثلا يه خونه ي ويلايي در نقطه اي از شهر كه 5 تا اتاق داره و مثلا 20 نفر توش زندگي ميكنن !
اين ميشه يه خوابگاه خودگردان . هزينه هاش هم مثلا ميشه ترمي 500-800 تومن ، بسته به امكانات خوابگاه .
توضيح اينكه اگر شما داوطلب بشين واسه قبول كردن مسئوليت خوابگاه و مسئول اصلي خوابگاه ها هم شما رو تاييد كنه ، واسه ترمي كه توي خوابگاه هستيد در قبال مسئوليتي كه داريد ، مبلغي پرداخت نميكني !
توضيح ديگه هم اگه ميخواي بگو تا بگم .
كلا كار درست اينه كه يه ترم بري خوابگاه ، ترم بعد 100% خونه بگيري...
با تشکر از پاسختان ایا همه ی دانشگاهها این نوع خوابگاهها را دارند
چرا همه میگن یه ترم خوابگاه بعد خونه؟ مگه خوابگاه چه مشکلی داره؟
تازه خونه که بدتره! آزادی کامل و ...
احتمال درس نخوندن هم بیشتره!
سلام اقا سامان من رتبه ام تقریبا 3500منطقه ی 1 ریاضی است و می خواهم در اصفهان (شهر خودم ) فیزیک بخوانم ولی خوب 1 درصد احتمال قبول نشدن مرا اینگونه اشفته و نگران کرده .با تشکرخواهش ميكنم .
آره تقريبا اكثر شهر ها خوابگاه خودگردان توش پيدا ميشه ..
خوابگاه خيلي زندانه..
آره آزاديت بيشتره . اما بستگي به جنبه ي طرف داره خوب ... يعني آزادي در حد خونه دانشجويي خيلي آزادي زياديه ؟ نه والا...
سلام اقا سامان من رتبه ام تقریبا 3500منطقه ی 1 ریاضی است و می خواهم در اصفهان (شهر خودم ) فیزیک بخوانم ولی خوب 1 درصد احتمال قبول نشدن مرا اینگونه اشفته و نگران کرده .با تشکر
مگه یه دانشجو با این حجم درسا و وقت کم وقت سر خاروندن پیدا می کنه یک سری به خودت بزنچرا همه میگن یه ترم خوابگاه بعد خونه؟ مگه خوابگاه چه مشکلی داره؟
تازه خونه که بدتره! آزادی کامل و ...
احتمال درس نخوندن هم بیشتره!
چرا میگی مهندسی بزن؟اگه فیزیک رو انتخاب کردی خب حتما فکراتو کردی ولی من میگم مهندسی بزن.
قضیه خوابگاه خودگردان اینه که دانشگاه از بچه ها پول جمع میکنه بعد براشون یه جایی رو ردیف میکنه
بیشتر دانشگاه ها هم دارن
شما با این رتبه صنعتی اصفهان هم قبولی فیزیک
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر منفی نسبت به خوابگاه | راهنمای انتخاب رشته و دانشگاه | 7 | |
و | دانشگاه شهید منتظری مشهد خوابگاه داره؟ | راهنمای انتخاب رشته و دانشگاه | 1 | |
B | ایا خواجه نصیر خوابگاه داره؟ | راهنمای انتخاب رشته و دانشگاه | 0 |