منم برا مردم ایران البته یه عده از مردم ایران متاسفم . چرا که اگه زبون انتقاد و اعتراضمون باز بود تو همون سایت موهون اعتراض میکردیم نمیومدیم اینجا رگ گردنمونو کلفت کنیم . یه توصیه هم برا شما دوست عزیز خون خودتو زیاد کثیف نکن . هرکسی برا خودش اعتقادی داره یا کلا نداره . شاید کسایی پیدا بشن مثه خود من که نخان به زور برن بعشت . بهشته من اون جهنمیه که تو انتخابش ازادی داشته باشم.
رفتن یا نرفتن من به سایت هایی که مشخصاً پی ضربه زدن به حقیقت دین و مذهب هست، به خودم مربوط هست. الان شما سفسطه نکنید و این حرف من در این سایت که الان جلوی چشمتون هست رو ببینید.
بله میدونم هرکسی اعتقادی داره. ولی در
اون صورت به من ارتباط خاصی پیدا نمیکنه که نیاد مخصوصا به یه مذهب خاص ایراد الکی بگیره و اون رو بکوبه و همه آدم ها رو در یه دسته بندی قرار بده. بدون اینکه مشخص باشه خودش در چه جبهه ای هست!.
وظیفه انسانی و دینی من حداقل یه عکس العملی رو میطلبه. نه مثل بعضی ها که فکر میکنن گلیم خودشون رو فقط باید از آب دربیارن ولی نمیدونن همه جوامع به هم وابسته هستن و هر چیزی میتونه اثر خودش رو بذاره.
- مثلا من؟؟!... من کاره ای نیستم بخوام کسی رو به زور ببرم بهشت!. حتی خدا هم همچین کاری رو نمیکنه که به زور کسی رو ببره بهشت. ولی اونقدر مهربونه که دلش میخواد و راه های زیادی رو جلوی انسان میذاره. اما افسوس که جامعه خواب زده فقط کارش مسخره کردن و چشم بستن به روی حقایقه.
ما انسان ها هممون ایراداتی داریم. نمیخوام بگم دارم از بالا به پایین کسی رو نگاه میکنم... مسلماً اینطوری نیست.
-
راستی یادمه قرار بود یه تاپیک در نقد نفی اعجاز پیامبر بزنم که زدم. یادتونه؟... حتی فکرکنم شما رو توی پروفایلتون دعوت کردم به اون تاپیک. چون بحث بین ماها بود... اما گویا حذفش کردی پیام من رو!....یا .................. نمیدونم!.